Happy new year!

Då var detta året snart över och de har hänt mycket roligt och sorligt detta året. Men som tur överväger de positiva det negativa. Min lilla tjej har verkligen väx upp detta året. Hon har utvecklas något enormt. Hon pratar mycket mer än vad jag trodde att hon skulle göra. Hon förstår allt man säger och hon är inne i sin ljuvliga 3 års trots. Men jag älskar henne över allt så man får tänka positivt på att de går över en dag :)

2010 blir ett händelserikt år. Jag ska bli två barns mamma :) Kan fortfarande inte smälta det. Men så är det. Sen får man bara se vad dagen ger en. Men ett underbart år hoppas vi på med många positiva överraskningar. Livet är underbart och jag älskar mina barn och min sambo och alla andra :)

Tack för detta året och vi hörs nästa år!
Älskar er!

Lots of love :)


Man måste ju bjuda lite på sig själv ibland :)


Gubben är hemma en vecka =)

Nu är julen över och snart detta året också! Helt otroligt hur snabbt tiden går. Mycket bra och dåligt har hänt detta året. Alldeles för mycket tråkigheter. Speciellt Lenas bortgång som har tagit skit hårt på mig. Kan fortfarande inte smälta det, har inte ens kunnat radera hennes nr än. Var på väg att skicka ett sms till henne härom dagen och önska henne en god jul. De är fan skumt, de är ju lite mer än 3 månader sen hon somnade in ju! Väldigt svårt för att acceptera det tydligen!

Idag var första semesterdagen för hjärtat om man inte räknar de röda dagarna som har varit. Så vi tog de lugnt halva dagen och sen stack vi och handlade och de blev även en tur till IKEA för att köpa lådor till Felicia för presentkortet vi fick i julklapp, bara 6 lådor kvar nu haha. Men de sjunker i alla fall!! Snart är hennes rum färdigt och sen blir de antingen till att byta ut saker i köket eller stora rummet. Vi har inte bestämmt oss för vilket än!

Felicia har varit riktigt trotsig idag! Jag fattar verkligen inte hur hon själv orkar. Hon bara skriker och stortjuter för ingenting och så håller hon på vart 5 minut ungefär. Fattar inte vad hon sysslar med. Känns som om jag håller på att bli knäpp! Och min käre sambo som inte har trott på mig att hon kan hålla på så en hel dag har fått uppleva det nu! Och han har bara kollat på henne med stora ögon och blivit helt förvånad haha!

Nej nu ska jag lägga surisen och sen blir de att slappa i soffan! Har ont som fan idag och kan ju inte sova ordentliget som vanligt!

Med lite tur så vänder oturen nu! Håller tummarna för mig själv :)

Lots of love :)


Julen 2009


Vår fina julgran!


Felicia fixar julskinkan!



Lite blandat! Kommer mer bilder på fejjan!


Händelserika dagar!

De senaste dagarna har de verkligen hänt mer än vad man har orkat med egentligen! och allt har gått så fort!

Den 23 började med ett besök hos barnmorskan, de var dax för glukosprovet. Så jävla drygt eftersom man skulle sitta där i 2 timmar, men jag hade turen och Emma följde med som sällskap. Så tiden var dryg men gick ganska snabbt ändå. Även Felicia var med och det gick faktiskt ganska bra ändå. Vi lyssnade på bebisen idag och Felicia hade världens roligaste min först och man såg att hon undrade vad de var. Men Emma förklarade det jättebra för henne och hon verkade förstå och såg sedan jätteglad ut. Bebisen hälsade med 58 sparkar. haha ville inte alls vara med idag! Hjärtslagen låg på ca 155 slag/minut. SF måttet var 28 cm denna gången! Och provet visade inget så det var jävligt skönt!

Sen efter vi har handlat och allt och kommit hem till mig så pratar jag med min bror i telfonen samtidigt som hans flickvän ringer och säger att hon har kört av vägen! De värsta var att jag stod vid balkongen och ser att där kommer en massa brandbilar och ambulanser. Trodde inte de var hon men sen ringde min bror och sa att de var där så man fick snabbt på sig skorna och sprang dit. Blev skiträdd med tanke på alla räddningsbilar. När jag kom fram var då jag blev riktigt rädd. När man såg alla barndmän och ambulansmän som stod runt hennes lilla bil och de skulle börja klippa av taket på bilen. Fick verkligen panik men fick lugna mig ganska snabbt och ta hand om min bror istället. Hon klagade på nack- & ryggsmärtor så de var därför de fick klippa upp hela bilen. De såg 200 gånger värre ut än vad de var vilket jag är jävligt tacksam för. De värsta var när de hade fått ut henne ur bilen och jag var tvungen till att ringa till hennes mamma och berätta vad som hade hänt. De var skit jobbigt att behöva lämna de beskedet till henne i telefonen men de gick bra.

Sen blev de en tur till sjukhuset och de visade sig att inget vad brutet eller något sånt vilket vi är jävligt tacksamma över. De enda som förlorades var bilen men de är något som man alltid kan ersätta senare. Är verkligen tacksam och jätteglad över att du är okej Linda. Du hade verkligen änglavakt. Tycker om dig jättemycket och nu hoppas jag att smärtan i din nacke försvinner så att du inte behöver ha de kvar.

Hoppas du som körde den andra bilen som tvingade henne av vägen har jävligt dåligt samvete och verkligen mår skit! Du är ett kräk som inte borde ha körkort över huvudtaget. Tack till den killen som var så snabbtänkt på att ta regnr. De underlättar ju en del.

Julafton var helt okej detta året. Inget bråk eller sura minner och de tackar vi verkligen för! För en gångs skull kunde familjen samlas och vara vänner en hel dag. Helt otroligt i denna familjen haha! Men jag är tacksam eftersom de är jag som har fått göra det mesta! Felicia var jätteglad hela dagen och var överlycklig hela dagen. Fick en massa fina presenter som hon blev jätteglad över. Men hennes favorit var den radiostyrda bilen som pappa köpte till henne. Haha han trodde att han skulle få använda den en del men den önskan slogs snabbt i spillror så Felicia ville köra själv och älskade det.

Sen den 25 var min och hjärtats 4 års dag. Helt otroligt att de redan har gått så läng tid. Känns verkligen inte som det. Men 4 år och snart 2 barn så de har ju gått jättefort, så de är kanske därför som man har svårt att tro det. Men de var en perfekt dag igår. Massa mys med bara oss tre och bebisen som gjorde sig påmind i magen. Kunde inte önskat mig en bättre dag. Älskar min lilla familj och vill inte vara utan dem.

Idag har många tankar gått till den lille i magen. Vi har ju bestämt oss för att kolla vad de blir för något, pojke eller flicka??. Funderingarna är många men samtidigt så börjar jag tveka lite. De var ju en underbar känsla när Felicia föddes eftersom man inte visste vad de blev. Och jag tror ändå att de kommer bli en underbar känsla fast man vet vad de är men samtidigt vet jag inte om jag vill veta innan? Enda anledningen till varför jag vill veta denna gången är för Felicias skull. För att hon ska få veta om det kommer en liten pojke eller flicka. Så att de blir lättare för henne att förstå! Hjärtat vill veta för att han är extremt nyfiken denna gången och jag tvekar som fan nu! De blir väl helt enkelt att göra som de två vill. För att kunna underlätta för Felicia mest! Så den 19 januari får vi reda på om de blir en liten lillebror eller lillasyster till Felicia!

Nej detta blev lite mer än vad jag hade tänkt ifrån början. så nu får jag göra lite nytta haha! Men slänger in lite bilder från julafton också!

Lots of love =)


En väldigt dyr helg!!

Haha jaa vad ska man säga om denna helgen!! Den blev ganska dyr! Vi hade en visning på en städmaskin som jag kallar bara för dammsugare men den går så mycket mer. Vi båda var inställda på att vi skulle inte ha den utan hon skulle bara få visa den! Men chi fick vi! För varje sak som hon gjorde med den blev vi mer och mer intresserade. Man insåg ju verkligen hur skitit ens hem verkligen är och hur kass vår gamla dammsugare verkligen var. Sen fick vi deras julprimier med på köpet så vi fick även en tv och ett hemmabiosystem! Men jag kommer inte att avslöja något pris för då tror ni att vi är helt sjuka haha! De räcker med att vi själv tycker det =).

Annars har helgen varit lugn! Hade huset fullt i fredags! Stoffe, Paula med ungarna och Emma & Niclas, och kan ju självklart inte glömma bort vår nya inneboende, Min morbro! Men de är bara kul att ha honom här!

Söndagen var lugn som vanligt! Stoffe kom och hade bullar med sig så de blev en god frukost! Sen bar de iväg ner på gubbens jobb för han hade lite att fixa men han fick mest skotta snö så han fick tyvärr inte gjort de han skulle. Men lite i alla fall! Sen var de menningen att vi skulle ut till Åkarp men kände att vägarna var inte som de skulle så vi valde att åka hem igen! Får ta de efter jul istället för resten av veckan så har man ju fullt upp som vanlligt.

Imorgon blir de till att tvätta som vanligt och se om gubben för lönen imorgon för i så fall ska jag ut och handla den sista julmaten också så att de sen är färdigt! Vill egentligen inte gå i någon affär för tillfället för nu är folk verkligen som idioter ute men har inte mycket val!

Nej nu kom Linda! Ha d gött! kommer mer snart!

Lots of love =)


Somnar snart....Zzzzz

Fattar inte varför men jag har inte kunnat sova ett jävla skit inatt. Har väl sovit i ca 40 minuter sammanlagt. Jag fattar inte varför! Var svin trött igår när jag gick och lade mig och somnade till vid 23-tiden. Sen har jag vaknat hela tiden! Och när jag äntligen kände att jag höll på att somna så började gubbens väckarklocka ringa och han snozzar ju ca 10 gånger innan han får tummarna ur röven till att gå upp. Så jag känner bara idag fuck it, vem fan bryr sig? Pallar med något av detta!

Har fullständigt tappat lusten på detta med skolan nu efter igår. Att en kass, jävla idiot lärare kan lyckas med det. Hur ska man vilja gå vidare med allt om kursen man gör nu går åt helvete på grund av att vi har haft en skit kass lärare? Fan vet inte vad man ska göra åt detta.

Nej jag får skriva färdigt mitt arbete om de roliga ämnet begravningar (ironsikt) som vi ska redovisa imorgon! fan vi får se hur de går!

Lots of love =)


Jävla bajs måndag!

Dagen började jättemysigt med Lucia på dagis imorse! Felicia var så söt i sin tomte klänning. De var lite mörkare röd och färgen passade verkligen henne! Mammas lilla prinsessa! Denna gången var även pappa med och även mormor var med detta året. Och när vi alla skulle gå blev min lilla tös skit ledsen! Och verkligen bara skrek efter mig! De var väldigt nära på att jag gick in och hämtade henne igen för så ledsen har hon aldrig varit när jag har lämnat henne! Men jag tror de är för att pappa var med denna gången och hon trodde väl att hon skulle följa med mamma och pappa hem igen. Men de hade gått bra sen efter vi hade gått! Bilder kommer sen!

Sen hade vi prov idag! och de kändes väldigt bra efter vi hade gjort det. Sen hade vi lite dötid innan nästan lektion så jag tänka passa på att gå och köpa ett papparkakshus till Felicia som hon kunde gjort när vi kom hem med det sket sig för att de var slut! Så jag fick allt annat förutom huset. Lite tråkigt.

Sen började nästa lektion med att läraren som vanligt var skit sur. Sen gick hon igenom hela provet med oss som vi hade förra veckan och avslutar med att HELA klassen måste göra omprov på torsdag! Va fan! Om en hel klass får göra omprov vad innebär de? Är de alla vi elever som är dumma eller är de något fel på läraren? Men hon är ju verkligen ingen bra lärare överhuvudtaget. Där var ju ingen som visste vad fan de var som vi skulle plugga på till provet så hur skulle vi göra? Men vi trodde att allt var färdigt nu men det sket sig! Så nu blir de råpluggning igen fram till torsdag! Ska verkligen plugga in allt nu! Har ju koll på vad som var med på provet. Jävla kärring som förstörde min måndag.

Så nu ska vi snart iväg och köpa julgran! Så man kan få något roligt gjort denna dagen! Så ikväll blir de att klä granen och bara mysa med familjen! Fuck den jälva läraren! Tänker inte ödsla någon energi på henne!

Lots of love =)


Lucia idag ju =)

Vaknade imorse av att Felicia satt i sängen och bara tittade på mig! När jag tittade på henne och sa god morgon så sa hon bara "mamma inte sova mer" och sen gick hon =). Men där var ju en tanke med de hela! Hon gick ut och hämtade sina kalendrar och kom tillbaka och sa laalaa. Men de roliga var att pappa var vaken men mamma skulle göra det med henne! Tack hjärtat mitt för att jag fick sova 5 minuter längre imorse. Men är de upp så ska ju tydligen jag också vara upp!!

Helgen har varit super. I fredag kom vår nya inneboende haha! Min morbror =). Han har varit här ganska mycket den senaste tiden men vi trivs med hans sällskap så han är välkommen. I fredags kväll satt vi och spelade kort, jag vann haha. Med en ganska stor marginal måste jag tilllägga :P

I lördags fick jag träffa min bror igen efter 5 veckor. De var ganska skönt att träffa honom! De har varit tomt här hemma utan honom. Haha låter som en gnällig kärring ibland ju! Precis som om han inte klarar sig själv eller något. Men jag är ju väldigt rädd om min familj. Tycker inte om när de är såååå lång hemifrån. Ni ska vara hemma så jag kan ha koll på er haha =).

Men vi gjorde om på Felicias rum eftersom hon fick en ny bokhylla. Blev nöjd med resultatet. Nu är de bara lite småsaker som ska fixas till sen är de perfekt. Men de kommer så småningom. Har ju inte hur mycket ork som helst ju. Tar bilder sen en dag så får ni se hur de ser ut nu. Sen ska jag ta en bild på vårt sovrum så ska ni få se hur trångt de verkligen har blivit. Men de får gå tills vi har turen och få en annan lägenhet.

Igår valde min morbror att bjuda ut oss på resturang och de blev kinamat. Svin gott. De var evigheter sen vi åt de sist. Felicia var jätteduktigt förutom att de andra skulle bråka med henne så att hon blev sur. Provade ny mat igår och de var skit gott så jag hoppas de kommer ha kvar de på menyn. Min nya favvo. Sen var jag bara tvungen till att testa friterad pannkaka. FY fan va gott. Min nya drog haha! Trodde inte att de skulle vara speciellt gott men de var något av de godaste jag har ätit på länge. Så snart får de bli en ny tur till kinaresturangen. Haha min sambo kommer tröttna =).

Nej nu ska jag göra de jag måste, dvs PLUGGA! Vi har prov imorgon och jag fattar inte ett enda skit. Men de får gå som de går, Sen får jag plugga på omvårdnad imorgon för att jag kan lova att de provet blev jag INTE godkänd haha. Vi har haft alldelles för mycket för att kunna hinna med och lära oss det. Men de får gå som de går. Så länge man blir godkänd på kursen så är jag nöjd.

Nej nu ska jag plugga. plugga och plugga. Har ju till och med skickat iväg gubben och dottern på äventyr för att jag ska få lugn och ro =). Mina älsklingar de är så snälla mot mig ibland =).

Lots of love =)


Lite nya bilder =)


Felicias nya dagis foto =)


Jag vecka 26


Min duktiga tös =)


Min vackra tös =)


Lots of love =)


Jävla äkliga människa!

Jag satt och väntade på bussen efter jag hade slutat! Där är kör förbi en man 3 gånger och till slut parkerar han bilen och kommer bort för att prata med mig!Jag försökte ringa någon men där var ingen som svarade. Så här löd konversertionen!

Han: Du är söt
Jag: Tack
Han: Lika söt som en docka 
Jag: Tack tack
Han: Är du singel? 
Jag: Nej
Han: Är du gift? 
Jag: Nej men jag har sambo
Han:  Vill du gå på date?
Jag: Nej tack jag har sambo, en dotter och är gravid!
Han:  Ja men du är ju inte gift
Jag: Spelar ingen roll! Jag är upptagen!
Han: Ja men vi kan ju gå på fest? 
Jag: Nej tack jag är gravid!
Han:  Är du?
Jag: Jaa
Han: Nej de tror jag inte på!
Jag: (öppnade jackan) Jo ska snart ha barn!
Han:  Väntar du på bussen?
Jag: Ja jag ska hem!
Han: Men jag kan köra dig! 
Jag: Nej tack jag tar bussen!
Han: Men vi kan väl vara vänner?
Jag: Nej tack jag vet vad du vill!
Han: Ja du är ju så söt! 
Jag: Det kvittar jag är inte intresserad!
Han: Snälla 
Jag: Nej tack jag vill att du lämnar mig ifred
Han: De kan jag inte!
Jag: Jo för jag vill inte ha med dig att göra!
Han: Snälla kan vi inte träffas igen? Kan jag inte få ditt nr? 
Jag: Nej snälla lämna mig ifred!

Sen kom där andra människor så då gick han! Han var så jävla äklig och bara stod och tjatade och jag ville inte vara otrevligt för då vet man ju inte vad som hade kunnat hända! Fan jag får rysningar i hela kroppen! Man försöker trevligt säga att man inte är intresserad och de fattar inte utan bara fortsätter att tjata!!

Vilka människor de finns!

Lots of love =)

Plutten är sjuk igen =(

De ringde från dagis idag och sa att jag hade en sjuk liten tjej som behövdes hämtas. Så jag kommer dit och hämtar min lilla tjej och får reda på att hon inte vill äta något alls och hade suttit och somnat vid matbordet. Så de var bara hem och ringa till vårdcentralen igen. Och fick en tid redan idag! Men blev lite förvånad när de sa kan du komma 19.15 ikväll? Jag trodde ju inte att vårdcentralen hade öppet så sent på kvällen! Men tog ju självklart tiden!

Så vi har precis kommit hem. Läkaren var jättefacinerad av Felicia över hur duktig hon var och att han fick göra alla undersökningar han skulle för att kunna se vad de var som var fel. Och samma sak denna gången att hennes luftrör var väldigt trånga. Så han skrev ut någon medicin som var både hostdämpande och luftrörsvidgande. Samt att hon skulle ha sin inhalering mer på natten om det behövdes. Så nu får vi se om det hjälper denna gången. Har ingen tillit för läkare längre.

Som tur är så kan mamma ta henne imorgon så att jag kan gå till skolan och på fredag skulle förhoppningsvis hennes pappa vara hemma med henne så att jag inte missar något i skolan! Kan inte missa något nu med tanke på att allt snart ska vara färdigt och vi går på jullov. Visst jag har fått mycket gjort idag eftersom min lilla tös har varit jättego och helt underbar. Skönt med såna dagar när hon kan roa sig själv.

Nej nu ska jag fixa lite mat till gubben och mig. Har inte huhnnit äta något än! Ska även se om jag kan få i Felicia lite till med tanke på att hon har knappt ätit något på hela dagen. Hatar när min lilla tjej mår så dåligt. Men sen är ju hon inte som alla andra barn utan hon är ju pigg fast hon har tex 39 graders feber. Så de är full rulle dygnet runt! Nu hoppas jag bara att hon kan få sova inatt!

Lots of love =)


RSS 2.0