Snurrar :-/

Vi var och kollade på lägenhet förra veckan! En helt underbar 4:a med allt som vi vill ha som är viktigt! Dvs badkar, hiss, balkong och hel kyl och frys! De hade inte kunnat vara bättre! Så vi tryckte i att vi ville ha den! Den var ju skitbra för oss! Och de bästa är ju ett rum var till barnen när Emilia blir större.

Idag ringde de ifrån Heimastaden till gubben och sa att vi behövde en borgenär! Jaha okej då får vi fixa det men innebär de att vi har fått lägenheten då eller? För i så fall måste vi sätta fart med tanke på då blir de i så fall inflyttning på torsdag!!! Jaa TORSDAG DENNA VECKAN!!!! Jag har fortfarande i så fall denna lägenheten som vi måste bli av med! Vet att han som bodde här innan vill ha tillbaka den men vem vet om han kan flytta in på torsdag? Det är liksom ganska kort tid! Och sen måste jag ju veta till 100 % innan jag ringer och pratar med honom!

Fan jag vill veta nuuuuuuuu! Hoppas hon kan ringa snart! Men jag tänker testa snart igen. Måste få veta idag! Annars kommer jag att bli helt knäpp! Känner hur paniken stiger i mig!

Lots of love <3
///Nicen


Helgen som gått!

Felicias kalas gick jättebra! Var ganska trött men de gick ändå för gubben fixade det mesta vilket jag är jättetacksam för. Annars hade de aldrig funkat. Måste ju säga att de är tur att man har många vänner runt om oss som verkligen bryr sig om Felicia och Emilia eftersom där finns vissa i denna släckten som inte verkar bry sig! Där var ju två personer som var så respektlösa och kunde inte ens stanna tills vi serverade efterrätt pga att här var för mycket folk och för att deras parkeringstid tog slut. Men tack? Vad hade hänt om vi hade gjort något sånt emot er? Hur i helvete kan man bara ens göra så? blev så jävla besviken så att tårarna kom. Fattar inte varför inte våra barn är lika viktiga som deras kusiner? Är de så jobbigt att behöva spendera ett par timmar hemma hos oss?

Annars gick allt jättebra! Felicia var supernöjd med dagen och var jätteglad för alla sina presenter. speciellt sina pussel haha som nästan är de enda som hon har lekt med sen i lördags haha! Men hon har blivit jätteduktig på det. Så man får avencera mer och mer på pussel nu till henne. Min lilla tös är stor nu! När de sjöng för henne i lördags så rann bara tårarna ner för min kind. Jag kan inte fatta att hon redan är tre år!

Igår var jag och handlade lite. En jacka och lite sånt till Felicia så att hon har nu när de börjar bli vår! Den som hon hade förra åren passar inte riktigt haha! Men jag handlade även hårfärg till mig själv :-) Svart och Blond så nu ska man snart se ut som sig själv igen! Fan va nice! Ska färga de svarta idag och se först så att de inte färgar av sig den första tvätten innan jag tar den blonda. Så man har lite att göra :-)

Nej nu ska jag sätta in en stek i ugnen! Ska bli gott som fan haha :-)

Lots of love <3
///Nicen


Min stora prinsessa :-)


Grattis på 3-års dagen min underbara dotter! Kan knappt fatta att det verkligen har gått 3 år sedan du tog ditt första andetag! Älskar dig mer och mer för varje dag som går!


Händelserika dagar!

Myckar har hänt de sista dagarna! Det är en väldigt stor omställning till att bli tvåbarnsmamma! Men de är underbart! De enda som är jobbigt just nu är sömnbristen haha! Man är ju van vid att få sova lite mer. Men man vänjer sig. Ska ju egentligen inte klaga för 2 nätter i rad har Emilia somnat och sovit 7 timmar i sträck! De är ju säkert inget som kommer hålla i sig men de är väldigt skönt så länge det gör de!

Idag är de en full dag på schemat! Gubben ska storstäda lägenheten så jag ska ta båda barnen och fixa allt inför morgondagens kalas för min stora tjej som blir 3 år imorgon! Helt otroligt! Jag kan knappt fatta att de redan har gått 3 år sedan hon tog sitt första andetag utanför min mage. Min stora älskade tös! Hoppas de blir en bra dag för henne imorgon och att hon kommer att ha roligt!

Nej nu ska jag slänga mig i duschen innan mamma kommer som ska vara min chaufför idag haha! Tur hon kan köra mig för jag hade verkligen inte velat ta bussen idag med tanke på hur många olika ställen jag ska till haha!!

Ha en super dag!!

Lots of love <3
///Nicen


Mina vackra underbara töser <3<3<3


Äntligen här!


Emilia bestämde sig för att jättesnabbt titta ut söndagen den 14 Mars 2010!
Klockan: 11.29
Vägde: 3125 gram
Längd: 48 cm
Huvudmått: 34 cm
Född i vecka: 41 (40+3)

Äntligen är hon här och vår familj är hel nu! Lyckan är fullgjord! :-)


Tredje dagen!

Idag blir de tredje dagen över tiden! De är så drygt nu! Med alla som frågar "har de inte hänt något än?" Nej men vi hade ju inte berättat om de hade hänt något! Tror de är lite svårt att gömma att vår dotter har kommit till världen och att magen är borta! Tror inte folk (som ej gjort de själv) fattar hur jobbigt de är att gå över tiden! En dag känns som ett år! Man bara väntar och hoppas hela tiden att de ska komma igång. Och de är inte lönt med en massa trix för att få igång det heller för misslyckas det så blir man bara ännu mer frustrerad! Så nu har jag slutat hoppas på att de ska komma igång så fort som möjligt och bara att inse att hon kommer när hon kommer och inte tidigare.

Har haft en lugn dag! vi har tvättat och varit och handlat! Haha inte mycket men jag har inte orkat göra så mycket. Sover ju som en kratta plus att Emilia har legat konstigt i magen så de har gjort ont som fan i magen. Och nu börjar ryggen klydda så de är snart ett varmt bad som gäller :-) Skönt att kunna slappna av lite.

Lillebror kom idag! Så vi har ätit middag och lite sånt. Sen får vi se om det blir lite wii eller kortspel. Hoppas på wii för de var ett tag sedan vi spelade det.

Nej nu ska jag bada!!!

Lots of love <3
///Nicen


Helt okej dag ändå!

Fast jag har mått bajs och varit så extremt negativ så blev det en bra dag ändå! Fick sovit en liten stund innan jag hämtade Felicia på dagis och de behövdes verkligen! Inte tillräckligt länge men de blev lite i alla fall lite. Man ska ju vara glad för de lilla här i livet!

Efter dagis var vi ute och lekte en stund innan vi gick hem till Nettan! De var ganska skönt att vara ute en stund. Synd bara att det duggregnade och att allt var så jävla sunkigt. Men vi hade kul ändå!

Uppe hos Nettan var halva området haha! Men de var kul och träffa alla! Man har ju mest suttit hemma den sista tiden så de är aldrig fel att vara lite social haha!!

Nu blir de bara mys i soffan och inget ansträngande alls haha! Men jag hoppas bara på att jag kan få sova inatt men vi får se sen!

Lots of love <3
///Nicen


Andra dagen :(

Då är man inne på andra dagen över tiden! Bull som fan! Har knappt sovit något inatt heller så jag fattar snart inte hur min kropp ska palla med en förlossning! Jag vill ju bara sova, räcker med halva natten men inte ens det får man. Så nu vill jag bara att detta ska vara över och att vi får ha vår bebis här hos oss istället. Men jag tror inte att hon kommer föesen nästa vecka någon gång eftersom jag har planerat in Felicias kalas nästa helg och som de känns just nu så tror jag inte att det blir av tyvärr och jag tycker så synd om Felicia för det. Hon förtjänar att ha sitt kalas. Och jag kommer att genomföra det så länge jag inte ligger på KK såklart. Hon ska få fira sin treårsdag och jag har många som hjälper mig så det löser sig alltid.

Är skit trött idag också men kan inte sova som vanligt ändå! Men men ska ner till grannen sen i alla fall för lite kaffe och skitsnack :-) Alltid lika trevligt!!

Lots of love <3
///Nicen


Första dagen över tiden!

Blir såååå ledsen! Vill verkligen att lilla Emilia ska titta ut nu! Är så trött nu så att jag vet inte var jag ska ta vägen! Vill bara sova men så fort jag ligger ner en längre stund så får jag så jävla ont i ryggen så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Inatt kunde jag knappt sova ett skit! Gick och lade mig vid 23 och var skit trött men somnade inte försen vid ca 03,30 och vaknade sen 2 timmar efter av att jag behövde gå på toa och kunde sen inte somna om igen! Är så trött så att de känns som om jag ska somna när som helst men när jag lägger mig ner för att vila så kan blir jag pigg igen! Skit konstigt! och Emillia är jätteaktiv i magen så de är inte speciellt skönt när man lägger sig ner! Fan va man var negativ helt plötsligt! Är jätteglad över att bli mamma igen men är sååå trött på att vara gravid och sen trodde jag faktiskt inte att jag skulle ha oturen att gå över tiden två gånger men vad ska man göra? De är bara till att fortsätta och se glad ut!

Hoppas verkligen lillfia kommer vilken dag som helst! Nu,nu,nu,nu,nu!!!

Lots of love <3
///Nicen


Ingen bebis idag!!

Idag har jag gått full tid men ingen bebis har velat titta ut än! Så jag får gå över tiden denna gången också! Men vad ska man göra! Men hon har ju verkligen disko i magen ikväll! Förstår inte hur man kan röra sig så mycket på en sån liten plats haha ;-) Men mysigt i alla fall!!

Så här såg de ut på familjeliv idag:
Uträkning utgår från dagens datum: Ons 10 mar 2010.
Din graviditet startade Tors 4 jun 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Tors 18 jun 2009 (ägglossningen).
Du är på dag 280 av 280. (100%).
Du är i vecka 40.
Du har gått 39 fulla veckor och 6 fulla dagar (v39+6).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum idag
Du har 0 dagar kvar till beräknad förlossning

Idag var vi även och hämtade barnvagnen :-) Skönt att ha den också hemma nu! Man får trixa lite för att få in den genom ytterdörren men de får gå ändå! Var ju första gången idag så man lär sig nog hur man ska göra på smartaste sättet! Det är ju en vanesak! Även att köra den haha! Den känns megastor!!

Nej nu ska jag glo klart på tvn och sen lägga mig! Vill ha bebis nuuuuuuu! Är lite avensjuk på Sussie som har haft sammandragningar hela dagen, en vecka innan BF! Men jag hoppas att allt går bra för dem!

Lots of love <3
///Nicen

BF imorgon!

Ja då är de BF imorgon och som jag redan har förstått så kommer där ingen bebis innan BF vilket jag faktiskt trodde ifrån början! Men man får gå över tiden någon dag istället precis som förra gången! Men man kan ju inte göra så mycket åt det.

Idag har jag varit hos mamma en stund! Mysigt och bara sitta och prata! Hon städade samtidigt och möblerade om. Det blev jättebra :-) Sen när jag kom hem så riktigt storstädade jag köket, lilla hallen och stora badrummet!! Inget att rekomendera när man är höggravid haha! Om man inte har känt sig klumpigare innan så gör man det när man ligger på alla 4 och skurar golvet i badrummet haha! Men de blev rent men jag får ju lida för det nu med en rygg som inte alls vill som jag vill längre!!

Nej nu ska jag fan lägga mig raklång i sängen och bara vila! Har sååååååå ont!! Men sånt är livet brukar man ju säga!!

Lots of love <3
///Nicen


Mina älskade töser :-)


Mina älskade barn :)

Var tvungen att lägga upp denna bilden! Den kanske ser lite konstig ut men Felicia älskar att pussa på magen! Hon ska visa lillsyster att hon tycker om henne :-) Så att lillasyster inte blir ledsen när hon pussar på mamma & pappa <3 Det ska ju vara rättvist :-)


Vecka 40 (39+4)

Jag har två dagar kvar till BF och har verkligen förstått nu att jag kommer att få gå över tiden! Min lilla bebis i magen verkar inte redo för att komma ut än och de får man ju bara acceptera haha! Även fast man inte vill det haha!! Vill så gärna att lillsyster ska komma till världen nu! Felicia frågade mig imorse om när lillasyster kommer. Och berättade för mig att jag inte fick kalla henne bebisen för hon heter Emilia :) Hon är för go! Min stora underbara älskade dotter.

Helgen har varit okej. Vi spelade kort i lördags också. Då kom mamma också :) Det var jättetrevligt eftersom hon har inte varit med så mycket den sista tiden pga en viss människa. Men jag hopppas att hon inser sanningen nu och tar sitt förnuft till fånga fast det är jobbigt. Det är aldrig lätt men jag hoppas att hon kan resa sig ur detta starkare än innan. Så man kan få tillbaka den personen som hon var innan. Som man kan umgås med och mer.

Nej nu ska jag gå ut och diska och städa i köket. Men först maila till babyland om att de ska sätta ihop min barnvagn till slutet av veckan. Så får de några dagar på sig och förhoppningsvis så kommer ju lillasyster snart haha :)

Lots of love <3
///Nicen

Spelkväll :)

Idag kände vi för att hitta på något och de blev nu en kortkväll med Anders och Mattias! Skönt att bara sitta och flabba lite och spela kort! Får se om man vinner idag haha :)

Annars är allt bra! Har tvättat idag så lite nytta har man ju gjort haha! Passade även på att diska idag fast jag har ont som fan men gubben blev glad i alla fall!!

Anders har fixat så att jag fick igång mitt trådlösa internet :) Gött som fan, så nu slipper man den jävla sladden! Så jag är super nöjd :) Tack som fan!

Nej nu ska vi börja spela så man får ju vara lite social! haha!

Lots of love :)
///Nicen


ONT,Ont, ont.....

Träffade Nettan idah :) Helt underbart och träffa henne som vanligt eftersom de inte blir så ofta nu för tiden. Vi gick och skulle hämta Linn. Och de hållet vi gick var där mycket snö kvar och självklart så halkar jag och slår i rumpan och ryggen. Och vad gör jag.... Börjar asgarva haha ;) Så jävla komiskt att jag börjar asgarva och Nettan stod bara och stirrade på mig haha! Sen hjälpte hon mig upp och var helt orolig. Men de var ingen fara då men nu är en annan sak! Nu har jag skit ont i ryggen. Men jag blöder inte eller något sånt så jag tror inte att de är någon fara. Men har jag lika ont imorgon så ska jag ringa KK och prata med dem och se vad de tycker.

Nej nu ska jag lägga mig i sägen och se om de vill släppa lite om jag lägger mig ner. Hoppas verkligen det för jag är helt slut idag och behöver verkligen sova.

Lots of love :)
///Nicen


Fan....

vad jag känner mig för världens sämsta mamma just nu! Gick ner och skulle hämta Felicia! Först fick hon utbrott för att där var fel gubbe på blöjan! Sen skulle hon absolut inte klä på sig och fick världens raseriutbrott och verkligen bara skrek och sparkade mig i magen hela tiden. Och man kände bara personalens ögon i nacken om hur jag skulle lösa situationen. Vad ska man göra? Jag fick hålla fast henne och klä på henne på ett maga konstigt sätt eftersom varje gång jag hade fått på en sko så tog hon av sig den osv. Och deras blickar i nacken. Fy fan så fort jag kom hem så började jag stor böla och jag känner mig verkligen helt jävla värdelös just nu! Hon har aldrig betet sig på detta sättet och jag vet inte vad jag gör för fel för de blir bara värre och värre för varje dag nu! Jag vet om att hon är i trotsåldern men de måste vara mer än det. Där är något som jag gör som är fel!

Fan vill bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet och låta tårarna falla! Känner mig så jävla kass som mamma och vill bara ge upp just nu! Mår skit dåligt!

//Nicen


Underbara SOOOOOL!

Har varit iväg med mamma en stund nu! Och fy fan vad de är härligt väder ute. Solen skiner och värmer en även lite i ansiktet! Vilka underbara vårkänslor jag får nu! Ska snart hämta Felicia på dagis och de kvittar vad hon säger haha vi ska vara ute en stund idag efter dagis och njuta av vädert. För man vet inte när de är lika fint väder igen :) Felicia ska till och med få en glass idag bara för att jag är på så underbart humör haha :) Hoppas man får träffa den underbara Plettan idag! Saknar henne och Linn som fan!

Haha var och handlade godis på Ekohallen för de hade billigt lösgodis denna veckan! Haha jag skulle inte ha så mycket tänkte jag med handlade tydligen 2,5 kg haha! Nu har man ju godis så att de räcker ett tag haha! Om inget annat så lär ju gubben bli glad när han kommer hem :)

Nej nu ska jag göra mig färdig för att gå ut och NJUTA!!! UNDERBARA ÄLSKADE SOL! HOPPAS DU STANNAR KVAR!

Lots of love :)
///Nicen


Tiden flyger iväg!

Fast jag har varit så gnällig den sista tiden om att tiden går så jävla sakta så flyger den iväg ändå ju! Idag är de det 2 Mars och de innebär att de är 8 dagar var till BF för lillfia i magen och 18 dagar tills min stora tös blir 3 år! Min lilla tös blir 3 år. Helt otroligt! Jag kan knappt fatta det! Vart tar tiden vägen?

Jag börjar tro att jag har tagit mig vatten över huvudet :-/. Jag har planerat in Felicias båda barnkalas, och de är den 20 & 27 Mars men tänk så vill inte lillfia komma ut någon dag innan så att man fortfarande kan ha det. Vill ju sååååå gärna att Felicia ska få ha sitt 3 års kalas den 20 när de är hennes födelsedag men just nu känns de inte som om de blir så! Får nog ställa in mig på att jag kommer att gå över tiden.

Mycket som snurrar om vad man kan göra och inte kan göra! Jag kan ju tyvärr inte påverka när lillfia vill titta ut men man kan ju hoppas på att hon kommer lite innan den 20de i alla fall så att jag inte behöver flytta på Felicias födelsedag.

Men de får vi ju se! Men jag kan hoppas, hoppas, hoppas att hon kommer lite innan!!

Lots of love :)
///Nicen


Varit lite duktig idag :)

Har precis varit nere och hämtat Pluttan på dagis! Hon blev lite förvånad över att jag kom så tidigt och hon ville ju leka en liten stund till och de fick hon ju göra innan de var dax för oss att gå hem. Man ska ju inte stressa henne för då blir hon ju bara på dåligt humör och de vill man ju undvika :) Men hon var jätteduktig och klädde på sig idag utan att bråka när vi skulle gå ifrån dagis. Får väl testa med samma sak imorgon och se om det funkar eller detta var bara en engångs sak haha :) Imorse blev hon lite förvånad över att hon skulle äta frukost hemma. Hon tyckte det var konstigt eftersom hon brukar äta på dagis men det gick ganska bra ändå :)

Idag kom jag på lite att göra :) Så denna dagen har inte varit så seg. Mamma kom och vi åt lite frukost innan vi stack iväg. Vi var och lämnade tillbaka mina böcker till skolan, hem till henne och hämtade lite saker som hon skulle ha med sig till sin gubbe, sen åkte vi till coop :) Och jag var smart haha, jag har handlat födelsedagspresenter till min stora tös :) Det blev 4 små paket och 3 som var lite större :) Det blev en bok med "rittavla" eller vad de kallas, ett badlakan med barbapappa och ett roligt paraply och de små paketen är lite godis med en nalle! Hittade med Hello Kitty som är lite av en favorit för tillfället. Men de är ganska skönt att ha de färdigt nu innan lillan tittar ut och sen kan man inte längre handla när Felicia är med för hon fattar ju att de är till henne nu ju haha :)

Mamma köpte en filt med Barbapappa till Felicia i födelsedagspresent så jag tog en till lillasyster också! Tänkte att de är ju perfekta till att ha i vagnen ;) Så de har lika dana och då (enligt mig själv) ser det lite bättre ut haha!

Nej nu ska jag och Pluttan kolla lite på tvn innan vi ska göra lite köttbullar och stuvade makaroner. Fan vad jag längtar haha! Mat är ju det bästa som finns just nu :)

Lots of love :)
///Nicen


RSS 2.0