Vilken lycka!


Mina underbara töser <3


Vad gör jag??

Klockan är snart 12 på natten och här sitter jag och äter ostbollar och dricker fanta! Fan va man är nyttig då :P Men tur att man inte gör de varje dag i alla fall! Man behöver ju inte alltid vara nyttig! :D

Denna helgen har vi varit hos mamma både fredag och lördag. Vi har fått rätt på lite saker till henne men de suger verkligen att de inte har gjort klart hennes kök så att hon kan få vatten och sånt inkopplat men de kan de inte göra försen de är färdiga i lägenheten bredvid dvs. hennes gammla lägenhet. De är sjut drygt med tanke på att man måste diska och skölja av allt. :S Helt sjukt men vad ska man göra!

Har varit en jobbig dag psykiskt för mig! Har bråkat med gubben och den äldsta tösen. Med tösen så är de gammla vanliga. Hon ska inte göra som man säger, gnälla för ingenting osv. ;( Jag blir helt knäckt, jag vet inte vad jag ska göra för att få henne till att förstå att där är vissa saker man måste göra och lyssna på sin mamma osv. Känner mig så värdelös ibland. Visst jag har varit lite för snäll mot henne innan men hon har ju varit så liten tycker man och nu så har jag satt lite mer gränser osv så de kan ju vara de som gör att hon protesterar. :S

Med gubben vet jag inte riktigt. Trött på tomma ord och löften om vissa saker. Inga stora eller speciella saker men de betyder något för mig och om man bryter de varje gång så slutar de med att man inte tro på vad han säger längre och de börjar bli så nu! Jag vill inte känna såhär, jag vill kunna lita på vad han säger men hur ska jag kunna göra de när han inte menar de ändå? :question:

Idag har jag mått så dåligt med mig själv. Har kännt min totalt värdelös och börjat gråta för ingeting så jag har fått gå undan väldigt många gånger när jag har varit hos mamma idag! Fan de måste ske en förändring nu! Jag pallar inte må så här längre!

Fick i alla fall en liten paus innan när vi kom hem! träffade min underbara plettan och de var skönt att bara få chansen att stå och snacka lite skit utan barn och gubbe! Skulle inte bli så länge men jag drog ut på tiden lite! Behövde den lilla stunden för mig själv :D

Nej nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova! Ska ju tyvärr tvätta imorgon *BLÄÄÄ* Men de måste ju göras tyvärr! Hoppas de blir fint väder så att man kan sitta ute imellan maskinerna!

Jag älskar min gubbe och mina barn så enormt! Men de måste ske lite förändringar mellan mig och gubben nu! Imorgon blir de ett allvarligt snack, han måste få veta vad jag känner och hur jag mår. Kan inte stänga in de mer och skylla på allt annat eller bara svara nochalant om att de inte är något! De är min skyldighet emot honom och mina barn! För att få detta till att fungera och för att jag ska kunna må bra igen!

:tired: Sov gott alla! De ska jag försöka göra! Hoppas bara tankarna kan sluta snurra! :bigeyes:


Mycket att göra :)

De senaste dagarna har man haft så mycket att göra så man har inte haft ork knappt till att sitta vid datan! Men man ska inte klaga för de har varit jävligt skönt :)

I fredags gick vi bort till en lekplats i villaområdet här i närheten och de var helt undebart att komma bort ifrån gården. Vi satt där ganska länge tills vi bestämmde oss för att gå hem på gården och grilla med gubbarna :) De var en riktigt mysig dag :)

Lördagen så skulle vi egentligen hjälpa mamma med att flytta in men de var inte klara i lägenheten så de fick vänta. Så vi satt på gården hela dagen och grillade och hade allmänt trevligt :) Helt otroligt haha :D Två dagar man har varit borta från almgården :P

Söndagen så hjälpte vi mamma med att kasta en massa saker och rensa upp lite. Körde bort bokhyller som hon hade gett bort osv. Där var jättemycket som försvann! Och de är bara bra :) Sen åkte vi och köpte pizza innan vi åkte hem och sen blev de bara mys i soffan resten av dagen!

Nu både måndag och Tisdag så har jag varit ute och gått med E. Och de är skit skönt att komma ut och röra på sig! Mycket piggare :)

Igår var jag även hos mamma! Hon har äntligen fått flytta in så igår tog vi en hel del saker. Vi började med alla stora saker! Men de var ju inte helt färdiga med tex köket! Men vi fick in hennes säng och soffor och lite sånt som är stort och sen får man ta småsakerna efteråt! Viktigare att få in de stora så att man kan se sen hur mycket saker hon har! Men hon insåg igår att hon måste rensa mer och de är skitbra :D Hon har alldeles för mycket saker :D :P

Idag får vi se vad dagen har att erbjuda! Har inget speciellt planerat precis :D Och de är faktiskt ganska skönt :D


Underbar dag med barnen!

Man vakade imorse med att Felicia satt och pratade med Emilia! Hur sött som helst! Så de var ju bara till att gå upp eftersom båda barnen var vakna. Så de fick frukost och sen ville Felicia titta på teckanat så då passade jag på att städa lite!

Sen var vi och handlade på City gross för att vi skulle ha någon middag och någon fika till att sitta ute!

Så vi har varit ute ett par timmar och de var underbart! Bara njuta i solen och Felicia har lekt! Emilia satt upp i vagnen idag och hon var överglad. Lägger in bild sen för jag sitter vid hjärtats data!

Nej nu ska vi äta! Får skriva mer sen!


Ett par bra dagar :)

I måndags så var jag hemma hos mamma medans Felicia var på dagis och hjälpte henne och sortera ut lite! Hon ska nu flytta till en mindre lägenhet och så behöver man göra det innan man flyttar! Mamma började även på praktiken i måndags! Och de hade gått jättebra! Hoppas att allt går som de ska och hon får fast jobb! De hade varit underbart för henne och något som hon verkligen behöver!

Igår så var jag med Linda hem till henne på landet :) De var jävligt skönt att komma ifrån stan en stund! Felicia fick titta på lite djur och hon var superglad över det! Hon älskar ju alla djur men hon blev lite rädd för Lindas stora kanin och de är i och för sig inte så konstigt för han är STOR! haha! Men söt ändå! Sen körde vi in om center syd och åt en bakad potatis! Vilket skit ställe! Kommer bara att äta på graffiti i stan i fortsättningen! Fan så mycket godare :)

När vi kom hem så var de menningen att vi bara skulle sätta oss på gården men vi mötte Elena upp vid Ica och de slutade att vi följde med till höja där Nettan och Martina var.De var jättetrevligt! Men de slutade med ett missförstånd och jag bara gick! Tänker inte jiddra med något för ingenting!

Idag så skiner solen och jag är glad för en gångs skull! Även Felicia var glad imorse och då är ju hela dagen mycket bättre! Mamma kom en liten stund innan hon skulle på dagis och de kan ju rädda hela hennes dag! Mormor är ju den stora favoriten i Felicias värld. :love: Men de är underbart att se! Speciellt när man jämnför med vissa andra så är jag glad över att hon har sin mormor och sina morbrödrar :) 

Idag så blir de BVC med lillfisen! Vi ska vara där klockan 14.00. Hon ska träffa doktern för första gången så vi får se hur hennes reaktion blir! Felicias reaktion var att hon gallskrek haha! Hon tyckte inte alls om honom :D Men barn är ju som de är. 

Något slog mig igår som Linda sa! Fast man har två barn med samma pappa så är de extremt olika i sättet! Visst hennes är lite äldre. 14 & 10 tror jag de är! Lättare att se skillnaden då! Men hon sa att hon märkte de redan när hon var gravid! Och då började jag tänka efter! Det stämmer verkligen! Felicias och Emilias 9 månader i magen var väldigt olika. Felicia sparkade och hade sig de sista 5 månader något så enormt mycket! Men med Emillia så blev man skit orolig på om de var något som hade hänt för de var inte ofta som hon sparkade. Jo vissa dagar med de var väldigt få! Sen får vi se hur detta utvecklar sig resten av livet :) 

Men jag älskar de små fisarna så enormt mycket och jag kan inte tänka mig ett liv utan dem! Är så glad för mina små busar :)  


Detta jävla vädert!

Är så spyfärdig på detta jävla vädert! Förra året vid denna tiden så kunde man vara ute jättemycket och man behövde inte så mycket kläder på kroppen! Jag menat vissa dagar så känner man ju nästa för att ta fram vinterjackan igen för att man inte ska frysa när man går ut!

Igår när jag tvättade så tvättade felicias dagisfröken samtidigt och då fick jag reda på att denna veckan som kommer så ska Felicia börja med att bara vara på dagis 15 timmar i veckan! Okej men tack ni kunde ju inte berättat de förra veckan när hon var på dagis varje dag!

Så nu får man verkligen hoppas på bättre väder så att man kan aktivera henne på andra sätt om dagarna! De kommer vara jobbigt i början men man vänjer sig ju! Man får ta en dag i taget!

Nej nu ska jag laga lite mat! Vi sov länge idag så de har ju inte hunnit ge Felicia någon lunch! Så de blir en tidigare middag och en macka innan hon går och lägger sig!

haha jag är lite lycklig! Äntligen har "info" saken (när man har box) kommit tillbaka så nu behöver man inte gå in på text-tv hela tiden :D


Lördag :-/

Vad ska man säga om denna tråkiga dagen? Jag vaknade vid 9 och då sov Emilia fortfarande och Felicia satt och tittade på tecknat med sin pappa och Nisse! Nisse sov här inatt för han och larsson är och hjälper H att flytta idag. Så jag fick äran att tvätta själv idag, vilket jag helst hade sluppit idag men de gick faktiskt bra! Felicia var ganska lugn och hjälpte till lite grann när hon kände för de och Emilia sov största delen av tiden! Så de gick ganska smidigt faktiskt!

Sen när vi var färdiga och de var vid 13-tiden så skulle Felicia städa sitt rum och hon håller fortfarande på! Eller jaa hon städar ju inte precis för de ser värre ut nu än när hon började! Men de är hennes eget val!

Idag är jag allämnt ledsen, vet inte varför. Känner bara för att lägga mig under täcket och bara låta tårarna falla men de kan jag inte eftersom jag är själv hemma med två barn och hade jag gråtit så hade Felicia även blivit ledsen för jag kan ju inte förklara för henne om varför jag är ledsen! De känns skit jobbigt!

Nu väntar jag bara på och se när gubben kommer hem! De var inte så mycket att flytta. Bilen skulle knappt bli full men ändå 5 timmar senare så är de inte färdiga! Men sen så ska de ju ut till Kalle också och lämnar soffor så man vet ju inte alls när de kommer hem för de brukar ALLTID ta lång tid när de är ute hos Kalle.

Nu kommer strax Stoffe med hans föräldrars hund! Så nu får vi sluta! haha :)


Vad är de för fel?

Jag fattar inte vad de är med mig för tillfället! Jag har väldens bästa barn, underbar sambo, underbar familj och underbara vänner men ändå så känner jag mig så jävla skum vissa dagar. Blir ledsen för ingenting, blir sjukt besviken på små bagateller och känner mig helt deppad. Vad är de för fel? Vissa säger deppression efter förlossningen de har gått två månader! Sen har de inte med det att göra!

Personligen har jag märkt att jag har blivit mycket mer känslig för allt som sker, gråter för ingenting känns de som. Och väldigt mer beskyddande över mina barn. Blir nojjig för minsta lilla om jag känner att något inte stämmer.

Denna dagen har vet jag inte vad de har varit med mig! Har inte känt för ett skit idag och bara varit allmänt sur och kinkig för ingenting. Felicia har fått titta på tv största tiden av denna dagen och de enda vettiga jag har gjort idag är att ge mina barn mat.

Mamma kom en runda, så jag färgade håret på henne och sen gick vi bort till coop för att hämta ut pengar så jag tog den lätta vägen och köpte lunch till Felicia där. Sen gick vi hem och var ute på gården en liten stund så att hon fick lite luft och vi busade lite.

Det blev inte så länge för att Felicia började frysa så vi gick hem och hon fick titta på en film igen denna dag. Sen kom Nisse och en liten stund efter det så kom gubben hem! Har inte gjort något speciellt förutom för att jag skällde ut gubben för ingenting. Fattar inte varför jag blev så arg för ingenting. Kan inte förklara för honom heller när han frågar varför jag blev så arg.

Har inte ens tagit fram någon mat idag så nu sitter vi här och väntar på pizza! Gud vad man har varit nyttig idag då! Eller inte! Men jag känner inte för att skit idag! Tur att man åt sen lunch idag så de inte blir så sent för Felicia! Visst de är ingen bra tid för henna att äta middag! Men de händer inte så ofta som tur är!

Imorgon ska man tvätta och de får jag göra själv med två barn! Fan va underbart eller inte. De är ett jävla skit. Men gubben ska ju hjälpa H och flytta så jag har inte något val. Så de är bara till att göra det och se glad ut!

Nej nu pallar jag inte gnälla mer! Hoppas att maten kommer snart!


Tråkigt väder till max!

Men fördelen är ju att de blir myskväll med familjen istället! Så efter jag har hämtat får vi se hur vädert blir om vi sk sticka iväg och handla för om de regnar så tänker jag verkligen inte gå till coop haha! Så om de regnar så blir de att hämta Felicia och sen upp och kolla på en film och då får de bli någon tråkig mat som man har i frysen haha!

Satt och kollade på blogg shoppen innan och hittade en sida där man kunde beställa eget designat armband eller halsband! Så jag beställde ett armband med första bokstaven i allas namn i vår lilla familj och sen en med texten "Omnia pro familia" som är latin och betyder familjen före allt! Och sen lite annat gulligt! Men hoppas bara att hon fortfarande gör de! Men de återstår och se om man får något svar! Och gör hon de så kommer hon att få många beställningar av mig! :) Älskar såna saker som man kan göra personliga :)

Nej nu ska jag glo på en film innan de är dags att hämta den store på dagis! Idag är de mys för hela slanten :love:


Kärleken till sina barn....

är så otroligt stark! Där finns inget/ingen som kan komma imellan de bandet man har till sina barn! Den kärleken är för stark och ingen kan förstöra de bandet!

Hade någon bett mig välja mellan den personen eller mina barn så hade jag bara sagt "hittar du själv till dörren eller ska jag hjälpa dig!" De finns ingen som betyder mer än ens barn och där finns ingen som kan försöra det!
Eller de bode inte kunna gå men sen beror de ju på vad man själv är för person!

Tycker de är så fel! Varför tror de att där ens finns ett val? I mina ögon är de ju självklart att man väljer sina barn! Där finns inget annat alternativ. Ens barn kommer alltid först och man gör vad man kan för att skydda sina barn! Jag skulle offra mitt eget liv om de innebar att mina barn skulle för fortsätta leva! Jag går över eld och vatten för dem! Utan mina barn så existerar inte jag!

Vet inte riktigt vad jag svamlar om idag förutom att kärleken och bandet som finns mellan mig och mina barn är där ingen annan människa som kan förstöra! Jag kan inte ens andas utan mina barn! De gör mitt liv värt att leva och utan dem finns inte jag längre!


Suget....

Börjar tro att jag tog mig vattnet över huvudet, haha! För suger efter cola, red bull och choklad har varit hemskt hela dagen! Bara en red bull eller ett glas cola eller bara en liten bir choklad. Fan va de hade varit gott! I ren vana så tog jag en red bull när jag var och handlade men kom på mig själv och satte tillbaka den :) Duktiga jag :D Men om de var möjligt så var jag ännu mer sugen på en red bull efter det haha :P

Men jag har lyckas hålla mig hela dagen och känner mig stolt över det. Nu snart så får jag börja röra lite mer på mig också så att man kan gå ner lite i vikt också haha! :D De räcker ju inte bara med att sluta med de onyttiga :P

Idag var jag nere på BVC och lillfia hade gått upp till 4584 gram och var 55 cm lång. Vi mätte henne idag eftersom hon blir 2 månader på fredag! Helt otroligt! Vart har tiden tagit vägen? Men man får njuta av varje dag som går och göra de bästa av vardagen! :love:

Nej nu ska jag in och tvätta de stora tösen som sitter i badet och kallar på mig haha :D


Nu är de dags!

Nu ska jag gå ner i vikt och bli av med mina 4 beroende. Nu ska jag försöka bli lite nyttigare. Nu är de verkligen tid för de. Måste gå ner de kilona efter mina två graviditeter! Har klagat på det länge och nu är dags för mig att ta tag i det. Istället för att bara prata om det eller rättare sagt gnälla om det till hjärtat haha :) Han har nog tröttnat på det! :P

Så från och med imorgon (Måndag) är de slut med cola, red bull och godis! Tre av mina fyra beroende. Och klarar jag det så att man kan gå ner i vikt så kommer jag lägga ciggareterna senare också! Och då kan man ju spara de pengarna istället till att göra något roligt med barnen och hjärtat! :love:

Nu får vi se hur detta kommer att gå! Skulle haft en våg så jag hade kunnat väga mig nu innan jag börjar men har ju inte det tyvärr så vi får se om man märker någon skillnad ändå!

Nej nu ska jag lägga Felicia! Och sen blir de in i sängen för mig med! Mys med lillfia innan hon också ska ha mat och sova för natten! :) Mysigt värre :love:


Nu har vi bestämt oss!

Vi har bestämt oss för att bo kvar på almgåden i ca 2-3 år pga att vi kommer inte hitta en lägenhet med samma hyra och istället för att lägga ca 4-5000 kr mer i hyra och parkering så kan vi lägga undan de pengarna till att se om vi inte kan hitta typ en kolonistuga till nästa år och sedan lägga undan pengar till handpenning på ett hus som man måste ha ju i dagens läge! Och vi känner oss ganska nöjda med de beslutet!

Så nu ska vi påbörja renovering av denna lägenhet. De har vi struntat i innan för vi har ju inte velat bo kvar i denna men nu när vi har fattat detta beslutet så måste vi göra denna lägenheten med trivsam för oss och fixa så att vi kan få lite mer plats! Så nu ska jag sätta igång med att rensa som fan! Leta efter en ny säng till oss som är lite smalare så att vi kan få lite mer plats i vårt sovrum osv.

Trodde inte jag skulle känna mig nöjd med detta beslutet men de gör jag faktiskt! Kan man då bara hitta någon koloni eller något sånt till nästa sommar så att man kan komma bort ifrån betongen med barnen så kan de ju inte bli bättre. Så nu ser faktiskt framtiden ljusare ut. Jag känner mig nöjd som fan! Och de är de smartaste valet eftersom då kan man lättare spara pengar när man har låg hyra!

Ibland kan ens beslut förvåna en! Men man ska ju aldrig ge upp! Och de hjälper ju om man ser ljust på livet :)

Mina underbara barn och min älskade sambo! Ni får mig att bara vilja le hela tiden! Älskar er och älskar den personen ni får mig till att vara!


Barndopet!

De är skrämmande hur mycket man egentligen har att göra till ett barndop! Där är så mycket som man ska tänka på och fixa och handla och göra osv. Och inte bara det utan man ska göra allt de som man brukar göra också! och jag som är ett planeringsfreak känner redan stressen över allt som ska göras.

De som är klart är:
1. Emilias dopklänning (fast inte tyget på insidan)
2. Felicias klänning
3. Min klänning (kommer på posten inom några dagar)
4. Inbjudningskorten

De som är kvar till barnen är skor till Felicia och Emilia ska ha något som hon ska ha på sig efter dopet men har ju handlat jättemycket till henne som passar då så man ska bara bestämma sig för vilket hon ska ha på sig. Larsson har byxor och skor så nu ska man bara hitta en skjorta till honom. och jag själv behöver ett par fina skor. Har inget sånt kvar som passar längre och Sen är i alla fall kläderna färdiga och de är något positivt haha!

Inbjudningskorten känner jag lite panik över med tanke på att jag satte osa senast den 10 juni så måste jag få iväg de ganska snart så när kan man hoppas på att jag får hem de? Måste fixa frimärken och kuvert så jag kan få iväg de så fort jag får hem de.

Är de någon som har tips på vad man kan göra för dekorationer? Denna gången får jag göra det själv. Vill inte be svärmor efter hur hon beter sig. Sen ringde jag henne för 2 dagar sen och hon har inte ringt tillbaka så då kan de vara. Men jag har så kass fantasi.

Sen är de ju allt som ska bakas. Skit hur ska jag orka egentligen? De har i och för sig ingen betydelse utan de ska bara göras för Emilias skull. Hon förtjänar ett fint dop precis som hennes storasyster. Men fick ju mer hjälp då och behövde inte stå med allt själv men de gör jag gärna efter hur hon som hjälpte mig mycket beter sig som en jävla barnunge.

Måste nog skriva upp en checklista på allt som ska göras. Så att jag inte missar något för då kommer jag bara bli knäpp! Vill inte stå med något i sista minuten för att man har glömt att göra de tidigare.

Nej nu ska jag googla lite på dekorationer och se vad man kan hitta.
Så mycket att göra och sååååååå LITE tid!


Lite ångest...

Skulle egentligen ner på BVC men har gått och funderat hela dagen och jag vill egentligen inte! Så jag ringde ner för att prata med Karin om Emilia eftersom hon är förkyld och jätterosslig i halsen så vi kom fram till att jag ska stanna hemma idag så att hon inte smittar de andra barnen. Och de passade mig utmärkt. Känner mig lite taskig mot Karin eftersom jag lovade att komma men känns skönt att hon höll med mig.

Så jag ska iväg med Plettan istället. Måste iväg och handla till lilla kaninen och de ska kolla på en ny cykel till Linn ute på svågertorp så de passade mig jättebra :) En dag själv med Nettan och Linn?? Hoppas på det för de var ganska längesen! Men de bästa är att man kommer ifrån almgården lite och bara det känns underbart!


Beställde precis...

denna till Emilias barndop!



Vad tycker ni?


Barndopet bokat :-)

Igår ringde jag och bokade in barndopet för Emilia! De blev den 4 juli :) Det blir tyvärr inte samma präst för han skulle typ ha semester hela sommaren. Men de blir bra ändå! Bokade även församlingshemmet! Så att man slipper klydda med lokal och allt sånt! Så de var två flugor i en smäll haha!

Hittade även en klänning till Felicia igår som hon ska ha på barndopet. Den var jättefin och jag fastnade för den direkt. Pappa tyckte också om den men de skulle bara varit en annan färg på blommorna men de gick inte för de hade inte den i hennes storlek i den andra färgen men jag är jättenöjd :D

Idag har jag fixat inbjudningskorten och hoppas bara att de kommer snabbt så att jag kan skicka de direkt. Eftersom de är bara 2 månader tills dopet är och jag känner mig så stressad! För de är ju sjukt mycket som ska hinnas fixas innan dess. Men de får gå! :P Tur man är en jävel på att planera haha :P

Men denna gången blir de inte smörgåstårta utan de blir kakor och cheesecake. Vill göra de lite annerlunda. Ska se om jag kan fixa lite dekorationer till dopet också så jag måste ut och leta efter papper och lite sånt. Mycket att göra på kort tid! Men de är min första prioritet nu förutom mina barn så klart så allt annat för komma i efter hand! Man kommer ju inte att ha så mycket tid över tyvärr och de hoppas jag att ni förstår!

Nej nu ska jag strax ge den lille mat eftersom vi ska hämta Felicia tidiagare och träffa Nettan! Underbart så man kan bolla lite ideer med henne ang dopet. Hon är ju gudmor så hon får hjälpa till lite grann haha! :love:


Grattis mimmi!



Glömde ju säga att min underbara lillebror klarade sitt körkort idag :love:

Är så stolt över den lille skiten :P



Inom några dagar får också han ett sånt här rosa kort! :P

Min lilla lillebror är inte så liten längre, måste jag tyvärr erkänna. Han börjar ju bli vuxen och allt men i och för sig så kommer han ju alltid vara liten i mina ögon och de bästa är ju att han kommer ju alltid att vara MIN lillebror  :P

Älskar dig och är så enormt stolt över hur långt du redan har tagit dig i livet och jag vet om att du kommer utgöra många bra saker i ditt liv! Finns alltid här för dig!


Föräldrargrupp???

Jag är väldigt skeptisk till de här med föräldrargrupp på BVC. Känner mig väldigt kluven. De känns som om de enda de verkar göra på såna här träffar är att skryta om sina barn och gör de till en tävling om vem som har kommit längst i utvecklingen!

Visst jag ska egentligen inte säga något eftersom jag gick aldrig något sånt med Felicia men jag är inte ens säker på att jag vill göra det nu heller. Karin frågade mig och jag sa bara ja men ångrade mig lika snabbt som jag hade svarat! Men jag får ge de ett försök och trivs jag inte med det så kommer jag inte att gå fler gånger.

Man måste ju alltid själv ge det ett försök innan man skiter i det! Men jag tycker de är så hemskt när man märker om att de skryter som sina barn och tävlar med de. Man tävlar inte om sina barn, alla barn utvecklas i sin egen tid och är speciella på sitt eget sätt! Man kan inte jämnföra barn med andra. Och jag förstår inte hur man kan få de till en tävling! Vad är de man vinner på att ens barn är lite längre i utvecklingen än någon annans? Tycker att de är patetiskt och märker jag minsta lilla av det så går jag direkt!

Älskar mina underbara barn och de får utvecklas i sin egen takt. De är ingen tävling och jag tänker inte skryta om hur långt de har kommit i utveckligen. Mina barn är min stolthet och mitt allt.


Ibland förstår jag inte vad vissa tänker! Alla är vi stolta över våra barn och älskar de över allt annat men jag förstår verkligen inte vart behovet av att skryta och göra ens egna barns utveckling till en tävling med andra barn? Får de en till att må bättre då eller? Vilka tankar är de som rör sig i deras huvud?

Nej nu skiter jag i detta för att jag kommer inte att fatta mig på det ändå så de är inte lönt! Men de hade varit intressant och fått veta det men de är något som inte kommer att ske. Men de kan ju bara ganska skönt eftersom såna saker skrämmer mig!


Full rulle hela dagen :)

Dagen började med att lämna den stora tösen på dagis. Sen bar de av en tur till mamma för att hjälpa henne att riva tapeter så att de kan renovera hennes lägenhet så snabbt som möjligt. Så man kan ju bara hoppas på att de blir klart snart så att hon kan få ett ordentligt hem igen!

Tiden bara försvann och jag blev sen till att hämta Felicia, som tur är så händer de inte speciellt ofta så de kan ju inte klaga på mig (hoppas jag i alla fall :)). Sen var de snabbt hem om för att hämta kakan och presenten och gå upp till Plettan för att fira henne lite. :love: De var jättetrevligt och full rulle där uppe haha :D

Cheesecaken blev en hit! Alla tyckte att den var jättegod och jag blev förvånad själv haha :P Men den blev skitgod så de får jag verkligen göra fler gånger haha :D. Man känner sig lite duktig haha :)

Lillfia ligger och sover bredvid mig i soffan och snart är de dags för den stora att lägga sig. De är ju dagis igen imorgon. Och jag ska bara slappa! Är trött som fan idag! Måste nog ta det lite lugnt :rolleyes: Haha men de kommer nog inte att ske haha :D

Tack för idag Plettan! Hoppas du blev nöjd med kakan och presenten!


Grattis Nettan!



Problem och behov kommer, sen går.
Men människor består.
Aldrig förlorar du personer du håller nära,
de kommer alltid att vara dina kära.
Nära och kära, jag säger det igen:
Livet är kort så ta hand om varandra.
Lev väl och älska andra.
Tankar och känslor håll dem ej inne,
då brister ditt hjärta och ditt sinne.
Må bra och ta hand om dig.
Och om du behöver hjälp så har du alltid mig!

Grattis på födelsedagen min underbara vän!
Hoppas du får en underbar dag!
Men vi ses sen :P

Mysig söndag!

Dagen började med att mysa med lilltjejen i sängen medans den store tösen mös i soffan med pappa och tittade på tecknat såklart. sen gick hjärtat ner och handlade bullar, så de blev en riktig söndagsfrukost med alledeles för mycket att välja på :love: Och de kan ju inte bli bättre :P

Sen gjorde jag en cheesecake till Plettan som fyller år imorgon. De hade gått fortare om jag inte hade vält ut ut grädden så att jag var tvungen att gå ner och handla ny grädde haha! :D Men jag är ju ganska klumpig så man är ju ganska van vid det haha :P

Sen blev de mys på gården! Hjärtat följde även med ut idag, fast de var söndag haha :love: Sen kom även Plettan, Martina, Elena och karlarna till dem haha! Felicia fick leka av sig lite och de var ganska skönt :D

Resten av kvällen var lugn och vi satt bara och tog de lugnt och myste med barnen! :love: Min underbara familj. Är verkligen lyckligt lottad :love:


Grattis på 18-årsdagen!




Helt otroligt! Idag blir min lillebror 18 år och jag börjar känna mig gammal haha!
Men sånt är ju livet!


Familjedag :-)

Idag har vi alla hjälpts åt med tvätten! De är helt otroligt hur duktig Felicia är på att hjälpa till! Ibland blir man lite imponerad på henne! Men hon är så glad när hon får hjälpa till och de roligaste är ju såklart att trycka igång alla maskiner :) Lik pappa kanske? :cool:

Sen har vi varit och matat ankorna precis! Felicia blev lite sur när brödet tog slut haha. Men de gick bra ändå! Sen var de mennigen att vi skulle gå till coop för att handla någon middag men sedan bestämde vi oss för att sticka till Videdals Pizzeria istället och äta där :D Ska bli jävligt gott och de bästa är ju att man slipper laga maten och ta hand om disken efteråt! :thumbup:

Nu ska vi strax gå! sen blir de myskväll på soffan med en massa snask haha :O. Mysigt värre! Hoppas ni också får en mysig kväll!


Valborg :)

Denna dagen blev ju verkligen inte som man hade tänkt sig!;) Som vanligt är de skit väder när man väl vill hitta på något! Jag och hjärtat pratade igår om att vi kanske skulle grilla lite men de blev verkligen inte så! Blev en god middag med kycklingspett, vitlöksdressing och bakpotatis. Blev inte så bra men de smakade inte skit ialla fall! :O

Men de blev en mysig valborg med familjen, Anders och Nisse! Imorgon blir de att tvätta som vanligt och sen får vi se vad dagen har att erbjuda! Något ska man väl kunna komma på! :P

Nu kallar sängen på mig! Är trött som fan! Hoppas bara jag hinner sova lite innan Emilia vaknar! :question:


RSS 2.0