Andra dagen :)

Idag blev de en tripp till Liseberg och Felicia fullkomligt älskade det! Hon fick åka lite karuseller och köpa något litet av pengen ifrån mormor och hon var jätteglad :) Kul att se hur hon uppskattar vad man gör för henne :) Men visst hon var jättetrött eftersom det blev ganska sent igår men de var inte så farligt så länge det var jag som tog henne men de hände ju inte så ofta tyvärr!

Men jag vann 2 kg toblerone haha :) Ibland så funkar det men denna gången får ju Nina ta med sig fler hem så att jag slipper kasta så mycket. Men alla vann något idag utan Nina haha :) Men vi delar på mitt så alla vann :)

Jag glömde inte något på vägen upp men idag gjorde jag fan ta mig det. Klockan närmade sig 2 och de var dags för att Emilia att äta och jag inser att jag har glömt hennes flaska! Trodde jag skulle bli knäpp men de var bara till att bege sig och leta upp en affär! Först in på Netto men de sålde inte flaskor. Traskade vidare till Coop Nära men de hade inget framme och de "orkade" inte leta fram de på lagret så jag skällde ut dem och var skit förbanad! Så jag fik leta upp en annan affär och den första som jag hittade lade väl ca en halv mil ifrån Liseberg, in där och de hade en flaska! Jag var överlycklig och började småspringa tillbaka för de börjae bli lite panik med maten! Och allt detta tog min lite mindre än 40 min! Ganska imponerande för att vara mig haha :) Men allt löste sig till det bättre och de slutade bra!

Imorgon är de äntligen dags att åka hem! Och de så bli så underbart men en varm dusch och sedan få sova i min egen säng! Jag har knappt sovit en blund inatt så jag kommer bara till att stupa i säng men lite kramar med hjärtat först!

Felicia var för söt innan när vi skulle ringa till pappa!
-Mamma, pappa komma hämta oss
- Nej hjärtat pappa kan inte komma och hämta oss! Vi ska åka hem imorgon!
- Jaaaa svarade hon sen jätteledsen!

Min lilla fis! Tur han kommer och hämtar oss på tågetstationen imorgon!

NETTAN: Jaaaaaaa jag glömde dig och de är hemskt! Gör vad som helst för dig så länge jag bara får baka först haha men jag lovar dig nybakade kakor till kaffet på fredag :) Älskar dig med vännen! DU är den bästa som finns :love:



Då var första dagen avklarad. 





Dagen ...

Då var första dagen avklarad. 





 Dagen började bra. Gick upp när gubben och jimmy stack till jobb. Larsson var inte så snäll innan han skulle gå haha. Inget ovanligt. Sen kom mamma. Och det är jag tacksam för. Hon hjälpte mig att underhålla barnen medans jag packade ner det sista. Och sedan klädde hon på emilia så att jag kunde klä på mig själv och felicia. Och det hjälpte jättemycket för innan vi stack hemifrån så hann felicia titta lite på tv. Och de är ju alltid uppskattat. 





 Sen var de ner på centralen med en buss som var varmare än en bastu. Det var riktigt äkligt men vad skulle jag göra? Kommer ner på centralen och möter upp nina som är underbar och berättar att hon har glömt emilias bilbarnstol hemma. Så hon tar nästa tåg till åkarp för att hämta den. Medans jag har ansvar för 4 barn. Men de gick bra. Vi åt och sen köpte vi glass innan vi gick till tåget. Nina kommer tillbaka till centralen 4 minuter innan tåget ska gå. Snacka om att man var nervös. Men det bästa är att de var inte jag som glömde något utan det var nina :-)




 
Men vi hann med tåget och det var de som var de viktiga. På tåget så var mina töser jätteduktiga. Ja de var de alla fyra. Och de var jävligt skönt måste jag säga. Jag hade känslan av att någon av mina barn skulle spy på tåget men så blev det inte och det är jag jätte tacksam över. Alla fyra barn var jätteglada när vi kom fram för att då slapp de sitta på tåget längre. 





 Dagen här uppe har varit helt okej. Visst man har hemlängtan redan men jag är ju inte en person som tycker om att sova borta. Men detta ska nog gå bra. Nina gjorde en jättegod middag och barnen har busat enda sen vi kom upp. Och det är roligt att se dem. Det är skönt att de kan leka så bra tillsammans fast där är en viss åldersskillnad. Men de är ju kusiner och de tycker mycket om varandra så det gör nog en hel del. 





 Imorgon hoppas vi på liseberg. De är bara väder som kan avgöra nu vad som händer. Men vi hoppas på ett väder utan regn så att vi kan gå på liseberg för barnens skull. Så de får något att göra imorgon. Så nu håller vi tummarna för att fint väder. De var ju ett år sedan vi var där och felicia älskar ju att åka karuseller så de hade ju inte varit fel. 





Nu ligger vi och ska försöka sova. Men de funkar inte så bra haha. Hörs imorgon :-)


Nu undrar jag...... Är det något som jag...

Nu undrar jag...... Är det något som jag har glömt att packa ner? Går igenom det 100 gånger i mitt huvud. Snart tar jag upp allt igen för att kolla så att jag verkligen inte har glömt något. Jag vet att det bara är jag som är nojjig, och kontrollera det 5 miljoner gånger så att jag vet att allt är med. Men det vore hemskt om man kommer ner till centralen och inser fuck jag glömde det. Visst det går alltid att köpa det om man har glömt något men jag hatar om jag inte har fått med mig allt som jag behöver till barnen. 





 Just nu sitter jag på balkongen med mitt fina nyfärgade hår :). Har färgat i det svarta så när jag kommer hem kan jag färga det blonda. Så är det fint till dopet på söndag. Lite duktig är man ju i alla fall. De enda som stör mig är att jag inte packade tidigare idag så att jag hade kunnat slappna av nu på kvällen men det är ju jag i ett nötskal haha ;). Men jag har säkert inte glömt något utan bara oroar mig i onödan. 





 Idag så har vi mest tagit det lugnt och varit ute. Var ju tvungen att träffa plettan innan jag åker. Det är ju bara ett måste. Får ju inte träffa henne på tre hela dagar nu ju haha :). Men hon kommer att bli terrad på fejjan och mobilen haha. Kommer även sakna gubben. Har ju svårt som fan att sova utan honom. Men får gosa med mina töser istället och det är ju aldrig fel. Fast de är en dum tid så ska det bli skönt att få en liten paus ifrån vardagen. Det kan behövas ibland. Kanske inte stressa på tre dagar? Det hade varit riktigt najs men man ska inte hoppas på för mycket haha. 




 
 Kommer nog bli en del blogginlägg under dessa dagar haha. Om inget annat en massa bilder på töserna. Nej nu ska jag in i sängen och försöka sova lite. Kommer sakna er alla. Men är snart hemma igen och terrar er haha :love:


Helt otroligt. Bara 6 dagar kvar till dope...

Helt otroligt. Bara 6 dagar kvar till dopet och jag har så mycket saker som jag ska hinna med att göra. Och vad gör jag? Jo jag åker till göteborg imorgon och kommer hem sent på torsdags kväll. Inte speciellt smart gjort av mig. Jag har helt otroligt mycket som jag sedan ska få gjort på fredag och lördag. Haha man kan inte kalla mig smart precis haha. Visst de ska bli skönt att komma bort lite, helt klart. Men skulle väntat typ 1 vecka haha. Ja men de är alltid lätt att vara efterklok :) Just nu försöker jag få felicia till att städa sitt rum. Men kan inte påstå att de funkar precis. Blir knäpp på henne. Men jag tänker inte hjälpa henne mer nu för hon står när häller ut lådorna på golvet och då får hon plocka upp det själv. Hon måste lära sig att man kan inte göra så och att där är ingen annan än hon själv som får städa upp det. Nej nu ska jag ge lillan mat och sen ska vi gå ut hoppas jag. Får se om den store väljer att städa eller inte.


Midsommar :)

Midsommar var ju igår och jag hoppas att ni alla hade en trevlig kväll! För de hade vi! God mat, trevligt sällskap och en väldigt massa skratt! Det kan ju inte bli bättre :) Där var bara en liten (STORA <3) tjejen som saknades och de var ju självklart Linnsan :) Men stora tjejen är ju på kolla och kommer hem imorgon :) SÅ imorgon blir de lite fest med tårta och kaffe på gården :O. Så de bli mysigt men först måste man ju handla och lite sånt!

Satt och kollade på denna sidan precis http://alskadebarn.se/ och hittade en ring som jag vill ha till mig själv och de är med barnens namn och födelsedata! Åhh de var så fina och jag vill verkligen ha de. Men de kostar ju en del och inget som jag har råd med just nu tyvärr. *blink blink* Ni som känner mig får jättegärna ge mig presentkort där när jag fyller år :P Blev helt förälskad i de och jag vill, jag vill, jag vill verkligen ha de! :love:

Men vi får se om man inte kan lägga undan pengar till de för jag vill ju beställa båda samtidigt! Men jag ska ha de och så är de bara haha :)


Jag är så trött på detta nu. Jag har s...

Jag är så trött på detta nu. Jag har såna problem med att somna. Fast jag ligger i sängen och är skit trött så kan jag inte somna utan ligger bara och vrider och vänder på mig? Varför? Jag ligger inte och tänker på något utan försöker bara slappna av och somna. Visst jag har väldigt mycket som sker runt om mig för tillfället. Jag har barndopet och allt som ska göras tills dess och de är verkligen inte lite eftersom jag får göra ALLT själv denna gången. Och de som nojjar mig mest är att dopklänningen är inte färdig än. Sen var jag dum och sa att jag skulle följa med till göteborg med nina. Det ska blir jättetrevligt och mysig, de är absolut inte det men de är en dum tid med tanke på dopet. Men jag har lovat och de kan vara skönt och slappa av de dagarna med tanke på hur mycket jag har att göra sen när jag kommer hem. Tiden bara springer iväg känns de som. Sen de största som kommer hända är bara inte bara att min lilla tjej ska döpas utan den dagen de sker är första gången jag kommer att få träffa min pappa på nästan 10 år. Jag nojjar mig för det men har lyssnat på vad alla har sagt till mig om att bara vänta och se vad som händer. Och de är vad jag gör nu. Tar en dag i taget och ser vad som händer nu. De jag vill nu är bara att få sova. Jag behöver verkligen få sova. Älskade sömn, var är du????


MINA BARN!

Fy fan vad jag älskar mina barn! Kan verkligen inte tänka mig ett liv utan dem! De går inte en dag utan att jag berättar för mina hur speciella de är och hur mycket jag älskar dem!

                                                                       
:love:  :love:  :love:
:love:  :love:  :love:


Man kan ju inte bli mer stolt över att få kalla sig deras mamma!
Älskar er över allt på denna jord och mer därtill!
:love: Ni är mitt allt mina underbara fina töser :love:


Får fördriva tiden med något....

Brukar inte göra sånt här men kan man inte sova så får man ju hitta på något!
Snodde detta av Emma :)

Allmänt test 1

Hur bor du: I lägenhet
Brukar du komma i tid: Ja, även lite tidigare :)
Hur lång är du: 170
Kan du laga mat: Ja
Vad jobbar du med/pluggar du: Mammaledig
Vad har du på dig just nu: Mjukisbyxor och ett linne
Har du någon fobi: spindlar och ormar
Hade du en bra kväll igår: Absolut :)
Vilket är ditt senaste inköp: Klänning, underkläder och massa kläder till barnen ;)
Din favoritdryck på morgonen: Vatten :)
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Försäkringskassan (mammapengar)
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja
Vad hade du sönder senast: 2 tallrikar
Vem snackade du med senast: Plettan :)
Varm favoritdricka: Kaffe
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten
Alkoholhaltig favoritdricka: En iskall cider
När gjorde du senast något riktigt dumt: Lägger de inte på minnet haha :)
Saknar du någon just nu: Ja, min sambo :(
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Ja du där finns en del
Någon jag stör mig på: Ja, en del haha
Intressen: mina barn, musik
senaste person du kramade: Felicia :love:
Senaste person du ringde: Hjärtat
Senaste person som ringde dig:Mamma
Vad drack du senast: Festis
Vill du ha barn: Är så nöjd med mina två töser :love:
Längtar du till din nästa födelsedag:Beror på vad man ska hitta på med då
Har rakat dina ben någon gång: Ett par gånger haha
Är du sugen på något nu: Ja, ett glas fanta haha
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag:2-3 kanske
Använder du hudkräm: ja
Attraheras du av män med skägg: Japp
Micro-pop eller poppa själv: micro-pop
Brukar du baka: De händer en del
Röstade du i det senaste valet: Nej de gjorde jag faktiskt inte!
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: För de mesta!
Vilken låt lyssnade du senast på: Smurfarnas skiva haha Felicias val :P
Har någon annan sovit i din säng inatt: Nope just me
Vad tycker du är äckligt: Den listan är lång. 
Har du pengar på mobilen: Nej med får de på räkning ;)

Allmänt test 2

Vilken svordom använder du mest?  fuckface
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?  8
Var köper du dina matvaror ifrån? Där de säljer mar kanske?? haha :O
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Tar hellre bilden haha
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Ett riktigt najs hus 
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? ja
När var senast någon stötte på dig? Ingen aning haha
Vad åt du till middag senast? Grillar med pommes och bs-sås
Kan du vissla? ja då
Tittade du på tecknat när du var liten? Händer ganska mycket fortfarande haha
Äger du några popband t-shirts? Nej, de är kastade för läääääänge sen haha
När flög du senast? Har jag aldrig gjort men en dag ska de väl ske :)
Pratar du några andra språk? Haha Engelska :P
Har du gråtit offentligt? ja, de har häny
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Jaa
Vad har du med dig in på bion? Något att äta och dricka :)
Vad har du för väder? Solen börjar gå upp :P
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Loven :)
När sov du senast på golvet? Ingen aning haha
Vilken är din favorit drink? Vet inte haha
Gillar du din boendesituation? nej, jag vill ha ett hus!!!
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Minst 3
Är dina dagar fullbokade och stressiga? De händer
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? haha jaa fy fan :P
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 23
Tror du på liv på andra planeter? ja, något liv finns de där utge
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Ryck upp dig eller något haha
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Nope
Tycker du om att krama folk? Yes of curse
Äger du en digitalkamera? ja en röd liten sak haha :)
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Nån haha
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Faktiskt inte eftersom jag själv är skit kass på att ringa när jag har sagt det!
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej försöker inte tänka på de
Är du mörkrädd? Nej inte nu längre
Tre saker du alltid har med dig? Mobil, cigg, nycklar


Vad gör jag vaken nu?

Jag fattar inte ett skit! Jag gick och lade mig vid 1 efter att Emilia hade somnat och har fan inte kunnat somna. Mina tankar bara snurrar runt och runt hela tiden. Detta är fan helt jävla sjukt och de konstiga är att jag känner mig inte trött för fem öre. Hur kan detta vara möjligt?

De senaste dagarna har varit bra. Vi har varit ute mycket och passat på att njuta av den solen som har varit för man vet ju inte hur länge den stannar kvar. Så man får passa på eftersom Felicia älskar att vara ute och de gör ju jag med haha :)

Idag åkte gubben till önnarp för att hjälpa Kalle att lägga ett golv och eftersom de är mycket som ska göras så bestämde de sig för att stanna där över natten! Här är ganska tomt här hemma men vad ska man göra? Jag överlever :D

Jag är så jävla nervös över att träffa pappa. Min tanke fastnar på hur kommer hans reaktion kommer att bli? Hur kommer jag själv att reagera? Vad kommer man tänka? Vad kommer man tycka? Jag vet att de är många frågor som jag vet blir besvarade när vi träffas men jag kan inte släppa det. De har gått ett par dagar nu utan att jag har tänkt på det men de kommer alltid i fatt en till slut.

Just nu ligger jag i sängen och kollar på något program om kvinnor som mördar! Inte speciellt intressant men man kan ju se om man inte kan sova en liten stund i alla fall så att man orkar med morgondagen eller rättare sagt denna dagen!


Lilltösen fick sin första spruta idag oc...

Lilltösen fick sin första spruta idag och hon är helt borta. Hon har sovit enda sen vi kom hem och verkar inte vakna inom de närmsta. Stackars tös! Innan hon fivk sprutan så var de vägning och mätning idag :) lillfisen vägde 5854 gram och var 59 cm lång. Börjar bli stor nu. Passade även på att väga och mäta den stora damen och hon vägde 14,8 kg och var 96 cm lång. Sen var de dags för Emilias sprutor, de har ju börjat med en i varje ben. Hon blev jättearg och när hon hade lugnat sig lite så lät de precis som om hon satt och skällde på dem. Min lilla tjej :love: Så nu mår hon inte alls bra. Hon vaknade precis eller rättare storasyster väkte henne och hon är jättegnällig, arg och lite varm så de skulle inte förvåna mig om hon får feber också! Igår gjorde jag en jävla massa muffns med nougat. Tyckte de blev torra. Idag har jag plockat undan i hela lägenheten, diskat och gjort en tigerkaka samt fått felicia till att städa sitt rum! Och klockan är bara ett! Ibland funkar det! Nu sitter Felicia och äter lite lunch innan vi ska gå ut. Miss E kommer nog upp en kopp kaffe innan :). Och sen blir de ut på gården med kaffe och kaka! Alltid mysigt


Nu jävlar ..... Nu har jag varit duktig o...

Nu jävlar ..... Nu har jag varit duktig och handlat hem saker så att jag kan börja baka till dopet. Haha :). Men nu kommer nästa problem, var fan ska jag göra av det? Jag har absolut ingen plats i frysen haha. Den är ju proppfull med mat och all glass haha. Förhoppningsvis så har väl mamma eller anders lite plats i deras frysar så att man kan lägga det där för annars har jag stora problem haha. För jag vill verkligen inte stå och baka allt dagen innan. Då kommer jag bli knäpp och jag tror inte ens jag hinner med tanke på att vi blir rätt så många så är där en hel del som ska in i ugnen. Men får ringa mamma och anders sen och se vad de säger. Nu ska jag bara njuta av lugnet när låta felicia leka av sig ute. Man är ju helt förvånad av att de inte regnar.


Det har varit en väldigt bra helg. Man har...

13062010344 (MMS)

Det har varit en väldigt bra helg. Man har hunnit göra mycket. Vi har tvättat och städat och varit flitiga. Och felicia har varit jätte duktig, hon börjar förstå att de är bättre och städa sitt rum varje kväll istället för att vänta för då är där ju inte så mycket att städa. Min stora underbara dotter :)
 
I fredags så tog vi det bara lungt. Satt och kollade på en film på dumburken och bara precis slappnade av, vilket som verkligem behövs ibland. Jimmy var också här en stund men åkte sen för att han skulle vara fyllechaffis haha :). Så är de väl när man har fått körkort. Ska inte säga något för han har fått köra mig några gånger :)
 
Igår så var vi hos mamma efter allt hushållsarbete här hemma. Vi bestämde oss för att hjälpa henne att få färdigt. Och vi fick i ordning nästan hela lägenheten till henne. De gick ganska fort när vi väl kom igång. Klockan blev ganska mycket innan vi kom hem så båda barnen hade hunnit somna på vars en soffa :) mina söta underbara barn.
 
Idag var vi ute hos familjen wittingfors på en underbart god middag och en massa mys och självklart en himla massa bus :-D. De blir alltid livat när de tre kusinerma busar haha, undrar hur de blir när de är fyra som busar haha. Men de får vi ta då :-P. Idag fick jag reda på lite saker som gjorde att jag och Nina bestämde oss för att åka till Greta i göteborg den 29 juni till den 1 juli. För ingem av våra gubbar vill åka dit så då är detta den bästa lösningen. Och vi hittade jättebilliga tågresor både upp och ner så de är till och med billigare än att köra :). Och med tanke på att vi är 6 stycken så pallar vi inte klydda med att fixa en bil och sen är de lättare att aktivera barnen med något. Så det ska bli mysigt med ett litet äventyr med Nina och barnen, fast man kommer sakna gubben något enormt,men vi har klarat tre dagar tidigare så det ska man nog göra denna gången också :love:
 
Och de bästa är att då kan man bara njuta av gubbens semester sen. Där finns inga måsten utan bara en himla massa tid till mys och bus :). Det kan ju inte bli bättre.
 
Nackdelen är ju att jag förlorar tre dagar innan dopet och de innebär att jag nu verkligen måste sätta fart med allt för att hinna få allt färdigt. Börjar bli lite nervös för att prästen har inte ringt mig än och de är bara tre veckor kvar. Och ni som känner mig vet om att jag är ett planeringsfreak haha. Jag måste ha koll på läget annars blir jag knäpp så jag ska ringa kyrkan imorgon! Haha de kommer säkert att tro att jag är knäpp! 
 
Jag vill bara tilläga att jag skriver min blogg för att slippa ha en massa tankar snurrande i mitt huvud. Där är mycket saker som har hänt i mitt liv som jag inte kan få fram när jag pratar utan har lättare för att skriva det. Jag skriver inte här för att folk ska tycka synd om mig eller något sånt utan enbart för min egen skull för att kunna bearbeta vissa saker och ting. Ni behöver inte hålla med mig eller ens komentera. Är tacksam för de fina orden som ni skriver för de hjälper en mycket och sen får man se någonannans perspektiv och de är alltid bra :)
 
Jag är den jag är och jag är inte perfekt. Jag har mina fel och brister jag med. Men jag är jävligt stolt över den människan jag är idag och de kan ingen ta ifrån mig!!!!!!!!!


Ibland undrar jag varför kan man inte bar...

Ibland undrar jag varför kan man inte bara få vara glad över en sak utan att någon ska förstöra det? Jag är jätteglad över att min pappa har hört av sig och han vill träffa mig och mina barn. Kan jag inte bara få glädja mig över det? Jag vet om att de finns en risk om att han inte vågar dyka upp? Men jag väljer att tro på att han gör det! Och jag kan förstå att de kan bli jobbigt för honom för de är ju inte precis bara han och jag där. Utan en del av min släckt, gubbens släckt och massa goda vänner. Hade inte du varit jävligt nervös? Men jag väljer att tro på hans ord när han säger att han kommer. Och de ska bli kul att träffa honom. Jag kommer inte sova ett skit natten innan dopet för att jag kommer att vara så jävla nervös. Vill egentligen fråga honom om vi kan ses innan dopet men de vågar jag inte. Vill inte pressa honom på något sätt! Men de är ett tag till så ja får ta en dag i taget nä se vad som händer


Idag har varit en väldigt omtumlande dag k...

Idag har varit en väldigt omtumlande dag känslomäsigt för mig. De som hände idag trodde jag aldrig skulle ske. Mitt hjärta stannade och jag kunde inte andas och tårarna började rinna direkt. Jag var uppe hos nettan tidigare idag och drack kaffe. Tänkte att jag skulle kolla min lur, såg att jag hade fått ett sms, öppnade det och läste de som vanligt och det var från min PAPPA!! Inte ett ord på lite mer än 9 år och inget svar på brevet jag skickade så blev jag så förvånad som jag skrev innan. Jag visste inte vad jag skulle göra och jag kunde inte prata. Jag bara satte mig ner och funderade på om jag verkligen läste rätt? Stod där verkligen pappa? Jag kunde inte fatta det. Trodde först att de var ett dåligt skämt eller något. Var tvungen att läsa det ett par gånger innan jag insåg att där stod pappa. Självklart så är jag glad, men de kom som en riktigt chock eftersom jag trodde verkligen att han inte ville ha något med oss att göra. Jag hade bestämmt mig för att ge upp och glömma bort honom också kommer detta nu? Hur ska jag göra med detta? Självklart vill jag ha kontakt med honom annars hade jag aldrig skickat de brevet! Men samtidigt undrar jag vad är det som har förändrats på dessa 6 månader sen jag skickade brevet? Jag försöker komma på en förklaring men kan ju inte eftersom jag tyvärr får säga att jag inte känner honom. Och de känns så fel att säga att jag inte känner min pappa. Efter att jag hade läst smset ca 10 gånger så visade jag det för jimmy och även han blev förvånad och väldigt glad över det. Så de stod frästen i smset att han och hans fru kommer till barndopet. De känns som en dröm så jag vågar inte riktigt hoppas. För annars blir jag så besviken om de skulle dyka upp något förhinder. Som jag sa innan så kom detta som en riktig chock så jag får försöka smälta detta lite innan jag kan säga hur jag känner mig. Nu känns det som om jag bara babblar och skriver flera saker om och om igen så de är bättre att jag får försöka sova lite. Imorgon är de en annan dag :)


En fråga ...

Ni som själv är mammor och läser min blogg! Hur ser ni på mammarollen? Vad kände ni i första sekunden efter era barn kom till världen?

Sitter bara och funderar lite över mammarollen och kärleken till sina barn! Hade varit kul och se hur andra känner osv!


Sitter just nu på balkongen och funderar ö...

Sitter just nu på balkongen och funderar över de som hände igår. Fick igår kväll ett långt och trevligt samtal med miss E och N eftersom jag hade dåligt samvete över hur barnen reagerade igår. Visst de var jag som startade jiddert men de var med ord, de var inte jag som flög upp som en jävla fjortis och skulle börja slåss. För de första tro jag skulle låta henne flyga på min mamma, då lever hon i en annan värld. Sen för de andra så hade jag emilia i vagnen bredvid mig och mina barn är mitt allt, den som skadar mina barn får stå sitt eget kast för jag kan inte stoppa mig själv då. Ja, jag tog tag i hennes barn och sa att de räcker nu efter ca 5 gången som hon sparkade felicia. De står jag för. Tösen började inte skrika försen hennes egen mamma slet upp henne från sandlådan. Är de då mitt fel? Jag anser inte det men de kanske andra gör och de är ju upp till er i så fall. Jag står för vad jag gör och säger till skillnad från dig. Idag så satt vi på gården igen och hon kom och sa att hon ville prata med mig och jag sa bara kort att jag hade inget att säga till henne. Då hörde jag bara henne mumla om hur mogen är du. Ja du lilla vän jag är i alla fall mogen till att ta hand om de barn jag har fött. Men de stör mig mest är att hon sitter och säger att jag är patetisk efter att jag har gått därifrån och att jag ska be hennes barn om ursäkt. Vem är de som ska be om ursäkt? Jo de är hon som ska be om ursäkt till sina barn för de sättet hon behandlar dem. De är så otroligt synd om hennes barn så de gör ont i mig. Jag hatar att se barn som blir missköta på detta hemska sätt som hon gör. Men vissa är ju inte kapabla till att ta hand om barn och detta är en person som inte skulle haft några barn. Hon är inte redo för det. Men de är så jävla störrigt att hon vågar öppna sin jävla mun när jag har gått. Har du något att säga till mig så säg de rakt ut men de vågar hon inte. Tacksam till miss E för att hon sa ifrån. Verkligen snällt att någon stod bakom mig när jag inte var där! Trodde inte de skulle bli så här stort bråk utav det men kan hon börja det så lovar jag henne att jag kommer att avsluta det jävligt snabbt. Mig trampar hon inte på tårna mer. Mer de gäller mina barn så är de alla klorna ut. Till skillnad från dig så älskar jag mina barn och det är en mammas ansvar att uppfostra sina barn. Du kanske skulle gått en kurs om det? Nej nu börjar jag bara bli förbannad och skriver mer än vad jag skulle. Men bara bring it lilla du. Du skrämmer verkligen inte mig!!!!


Fuck you... Du är fan en av de mest korka...

Fuck you... Du är fan en av de mest korkade människor jag någonsin har mött. Vad i hela jävla världen tänker du med? Kan ju inte vara huvudet. Hur länge tror du helt ärligt att jag ska låta din dotter bete sig som hon gör mot felicia? Får helvete lär dig säga till dina barn när de gör något fel. Det är din uppgift som mamma. Sluta lägga över ansvaret på alla andra. Sen helt ärligt trodde du verkligen att du skulle få gå på min mamma utan att jag ställde mig framför? Då är du fan dummare än tåget. Och flyga fram så och kasta bort ditt barn i fannen på något annan? Seriöst tror du att du är rambo eller någon? Trappa mig på tårna en gång till och du får stå ditt kast. Men jag är inte lika dum och beter mig som en fjortis som ska börja slåss framför alla barn. De enda jag ångrar är att jag tog upp de framför alla barn för de flesta blev rädda och de var inte min mening och jag ber om ursäkt för det. De var inte alls min tanke. Men jag är trött på att hon inte säger ifrån till sin dotter och de är min som får lida för det. Men inte nu mer. Nu säger jag STOPP!!!!!


Tack för era fina ord!

Tack Linda för dina fina ord! På något sätt så ska jag komma över detta också! Men man får ju ta en dag i taget och bara se vad som händer. Tack för att de erbjuder dig men detta är något som jag inte klarar av att prata om. Det gör för ont och jag kan inte sätta ord på mina känslor när jag prata utan jag kommer bara att skriva. Så allt kommer stå här! Puss & kram

Min älskade Nettan! De finns verkligen ingen mer som är så underbar som du! Du är en sann vän och den världens bästa vän och de är bästa är att du är min vän och står vid min sida. Du finns alltid där för mig när jag mår som bäst och som sämst. Jag vet tyvärr så väl att detta är något som jag måste gå igenom fast jag egentligen inte vill. De hade gärna fått ligga begravt ett tag till. Känner mig egentligen inte redo för att ta tag i det men när skulle man annars vara det? Det är ju inget man kan göra sig redo för. Jag älskar dig min underbara vän och alla dina sidor. Jag kommer alltid att finnas vid din sida! Tack för dina underbara ord. De betyder otroligt mycket för mig! Lots of löööve to you my darling!


Vilken underbar tjej jag har :)

Idag var jag på utveckilngsamtal med Felicia. Det blev nu imorse iställer för på torsdag för då hade de något annat möte :) De gjorde inte mig något!

De hade bara positiva saker att berätta om min tös. Hur snäll, underbar, social och glad tjej som hon är. Och de älskar hennes skratt för de är så hjärtligt när hon skrattar och de smittar av sig på båda barn och vuxna. De var verkligen underbart att höra och jag blev helt tårögd. De hade en nagativ sak att säga eller negativ och negativ de är bara att hon har svårt för att dela med mig av saker. Men de kan ha med att göra att de är alltid hennes saker som vi har med oss ut och någon tar alltid saker ifrån henne och bråkar med henne.

Men de var helt underbart att höra dessa orden om min stora tjej! Jag vet ju att allt stämmer på henne men de är alltid kul att höra när någon annan säger samma sak. Speciellt eftersom de är ifrån dagis. De är ju inte med henne på samma sätt som jag är.

Är så stolt över min stora tjej :love: Helt otroligt hur stor hon börjar bli.

Är så stolt över min lilla tös också. Hon är en väldigt glad bebis :D En väldigt social tös som tycker om att prata mycket. Och hon älskar att ligga på gräsmatten eller i någons famn och titta på syrernerna ute på gården.

Jag är så jävla tacksam för att jag har mina underbara barn. De är mitt allt och de ger mig den orken jag behöver för att orka kämpa vidare, att ta tag i mina känslor istället för att begrava de längre.

Jag vet om att jag måste gå igenom detta men jag trodde inte att smärtan skulle vara så djup. Trodde inte att detta skulle vara så jobbigt för mig som det är, men jag vet att jag måste ta itu med det för annars så gör jag det bara ännu värre än vad de redan är!


Fundersam....

Många säger att man mår som man förtjänar! Men då undrar jag vem som kan svara på frågan om vad jag har gjort för att må så här? Så elak eller hemsk har jag inte varit mot någon för att förtjäna att må så här! Men någon dag så går de väl över, någon dag så ska väl jag också att få må bra!

Just nu hatar jag mig själv för att jag tog steget om att skicka ett brev till dig! Du är en person som jag saknar extremt mycket i mitt liv. Men innan detta hade jag lärt mig att glömma dig, acceptera att du inte fanns i mitt eller mina barns liv. Varför öppnade jag det blödande såret? Varför tillät jag mig själv till att våga hoppas på någon form av kontakt med dig? De är ju bara jag som sitter här ledsen och mår skit över det nu! Trodde att vi båda var vuxna nog till att ta ansvar för vad som hände mellan oss! Jag vet att jag inte var världens bästa dotter men du gjorde inte de så lätt för mig heller. I mina ögon var vi lika dumma båda två! Och många saker som hände mellan oss kommer jag inte ens ihåg. Men idag står jag här som en mamma till två underbara barn och vill bara skrika rakt ut hur mycket jag saknar dig och om hur dåligt jag mår över att du inte finns vid min sida. DU är min pappa och du vill inte ha något med mig att göra, jag har förstått det nu! Jag räckte ut en hand till dig men du ville inte ta den så jag får låta dig gå, försöka glömma dig, försöka sluta sakna dig och gå vidare. Inte låta detta såra mig mer för jag klarar inte av smärtan längre. Jag vet inte hur jag ska hantera den längre. Så nu ger jag upp! Jag ville ha dig i mitt liv vilket jag alltid har velat ha men saker och ting blir inte alltid som man vill ha det och de är något som jag bara helt enkelt får acceptera! Jag hoppas du mår bra och är lycklig! För de är de enda som räknas kanske? Jag vet inte. De som gör mig mest ledsen är att du går miste om att ha en plats i dina barnbarns liv. Visst du kanske inte ser de som dina barnbarn eftersom du inte vet något om de. Men de är två underbara barn som är min enda stolthet här i livet! Du har i alla fall fått se någon bild på mina barn genom inbjudningar som jag har skickat till dig utan att fått något svar! De räcker kanske för dig? Tyvärr så plågar detta mig för mycket så därför kommer jag nu att försöka släppa det. Jag måste få må bra igen och inte ha detta i mina tankar längre.

Jag hoppas att resten av ditt liv blir bra! Önskar dig all lycka och välmående. De förtjänar du! Du var min pappa under många år och jag älskade dig varje minut även om vi bråkade mycket. Men nu får de var nog! Jag stänger mitt hjärta för dig och låter dig gå! Detta är något som har plågat mig länge och jag försökte göra något åt det men fick ingen respons av dig så därför ger jag nu upp. Du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta och jag kommer alltid att sakna dig, men nu vet jag att du inte vill ha någon kontakt med mig så därför ger jag nu upp! Lycka till med allt och vi kanske ses i en annan värld!

Jag vet om att han aldrig kommer att läsa detta! Hade varit bra om han hade gjort de så kanske han förstår vad han gör? Vi är tre barn och jag vet inte hur mina brödrar känner för detta men vi saknar han alla tre. Detta är nog jobbigare för mig än för dem med tanke på att jag är nu själv mamma och fattar inte varför han inte vill ha någon kontakt med oss? Jag kan knappt lämna bort mina barn för en kväll för jag får ångest och bara går och oroar mig hela tiden och saknar de något enormt! Och de är inte för att jag inte litar på människan de är hos utan de är mina barn och de ska vara hos mig! Ingen annan stanns. Men nu när de har gått snart 7 månader sen jag skickade brevet till honom så förstår jag att han inte ville svara! Förstår inte de men de är något som jag helt enkelt får acceptera!

Jag pallar inte fundera på detta mer. Detta är en av de sakerna som verkligen tynger mig! Något som jag måste bli av med! Den andra saken kommer jag inte att skriva så mycket om här! Men de handlar om mig och mitt hjärta! Men förhållandet kan inte alltid vara på topp! Hoppas bara att vi kan komma över detta och bygga upp vårt förhållande igen för jag älskar han och vill inte förlora honom! Han är mannen i mitt liv, pappan till mina barn och mitt livs kärlek! Så det är något som verkligen är värt att kämpa för! Men vi får ta en dag i taget!

Nej nu ska jag och mina töser lägga oss i min säng och mysa och kolla på en film! De är vad de blir idag eftersom de regnar igen! Så jävla tråkigt, men vi får hoppas på att solen snart
dyker upp igen!


Idag är en sån dag som jag bara känner för...

05062010333 (MMS)

Idag är en sån dag som jag bara känner för att fly. Sätta barnen i vagnen, ta med mat till dem, sätta mig på bussen ner till centralen och sen bara sätta mig på ett tåg som tar mig härifrån. Så långt bort som de bara är möjligt. Bara fly från verkligen. Slippa känna så här, slippa sitta med gråten i halsen. Bara komma bort ett tag. De hade varit så jävla underbart. Fast man sitter och planerar det så hinner verkligheten ikapp en och man inser att man inte har pengarna till det. Hade man bara haft pengarna till det så hade jag inte tvekat en sekund. Bara rest mig upp och verkligen gjort det. Men man får ta det alternativet som man har råd till. Gå ut i solen så att felicia får leka för de behöver hon och emilia älskar att vara ute hon också för där är så mycket att titta på. Men allt för mina underbara barn. Utan er två så hade jag gått under. Ni ger mig ork för att fortsätta kämpa. Annars hade jag kastat in handduken för längesen. Är trött på detta nu men de verkar inte bli bättre för de två största sakerna som tynger mig är inget som jag kan ändra på. Det är bara ni två som kan göra det men ni verkar inte bry er så då får jag låta er gå. Glömma att ha er i mitt liv för detta gör alldeles för ont. Jag kan inte stå emot smärtan längre för den knäcker mig totalt. Jag känner mig som ett barn som behöver bli älskad igen. Men från den personen som jag behöver det mest ifrån har viktigare saker för sig så de är lika bra att skita i det. Jag ska komma tillbaka från detta också. Vad är de man säger? De som inte knäcker en gör en starkare. Stämmer inte precis för att de jag har gått igenom i mitt liv borde ha gjort mig tillräckligt stark för att inte låta detta påverka mig. Men mitt hjärta har valt en annan väg.....


Jag ger upp nu. Jag pallar inte må dåligt ...

05062010331 (MMS)

Jag ger upp nu. Jag pallar inte må dåligt mer. Vad har jag gjort som är så jävla fel som gör att jag förtjänar att må så här? Vad har jag gjort för fel? Det kvittar vad jag gör nu för tiden så blir de aldrig bättre. Jag är tydligen dömd till att må så här. Något jävligt stort fel måste jag ju ha gjort. Men jag skiter i det nu. Jag ger upp och bara koncentrerar mig på att mina barn mår bra. Det är viktigare att de mår bra än att jag gör det. Jag får göra som jag alltid gör, begrava mina känslor och tankar långt inne för de blir ju bara fel när jag vill försöka "bli av med" ett problem. För då är det ju självklart att de är mig det är fel på. Men de är det ju alltid så de var ju ingen större nyhet. Nej nu rinner tårarna för mycket så jag knappt ser vad jag skriver längre. Bättre att gå och lägga sig och börja begrava mina känslor och tankar så kanske morgon dagen blir bättre.


ganska lugn dag!

Idag har inte mitt humör pendlat så mycket! Har varit ganska okej idag men när de blev jobbigt så satte jag mig ner och skrev lite och efter det så kändes det bättre. Där är alldeles för mycket tankar som snurrar i mitt huvud just nu så jag vet inte var jag ska ta vägen!

Men jag har blivit vädigt duktig på att gömma mina känslor. De är ingen bra sak men jag är jävligt glad över att jag kan göra det. Vill inte att alla ska veta när jag har ett påklistrat leende och alla tror att man mår super bra! Och skönt är verkligen de för de känslor och tankar jag har just nu är mina. Mina privata tankar som jag är rädd för att dela med mig till vem som helst. Jag är inte den typen som pratar om mina känslor för att jag är rädd för reaktionen fok får efter man har berättat det. För de jag känner nu tynger mig verkligen så de känns som om jag bara vill gå och gråta hela dagarna men hur hade de sett ut?

Tur att man kan dölja det och försöka visa sig stark! Sen om folk tror att jag är sur eller något så får de tror de, de rör inte mig ett piss i ryggen! Acceptera mig för den jag är eller stick! Jag tänker inte ändra på mig för någon!

En dag kommer även jag till att må bra igen. Måste bara ta tag i de sakerna som jag är rädd för att ta tag i! Tack Nettan för att du vill läsa mina tankar sen, de betyder mycket eftersom jag inte klarar av att prata om det. Du är en människa man kan lita på och jag vet att det stannar hos dig! Och de betyder masssssooooooor för mig! :love:

Nej nu sover Emilia också för natten så jag ska gå in och lägga mig och se om inte jag också kan sova lite inatt. Vågar man hoppas på en natt utan tankar eller mardrömmar?


Smset

jag fick tidigare ikväll är något av de finaste jag någosin har läst! Tårarna började rinna ner för min kind, så mycket betyder det för mig! Du är en sån underbar människa och vän så att de känns som om jag inte förtjänar dig! Jag är så glad och tacksam för att du finns i mitt liv!

Du är en sann vän och jag tänker aldrig låta dig lämna mig! Du vet själv vem du är utan att jag behöver skriva ditt namn!

Lots of löööve to you my darling!


En fråga...

jag skulle vilja ställa till rätt många är:

VARFÖR? FÅR MAN NÅGONSIN SVAR PÅ DET?


Växlande humör :/

Mådde hur bra som helst imorse! Solen sken och barnen var på bra humör! Även jag var på super Var nere på BVC ocg vägde lillfisen och hon väger 5300 gram (något lite mer orkar inte hämta boken för att kolla exakt)!

Sen på eftermiddagen en stund innan jag skulle hämta Felicia så gick humöret neråt och jag började känna mig helt deppig och de har jag varit fram till nu och är de fortfarande! Är helt kort mot gubben och sur hela tiden! Känner inte för att göra ett jävla skit!

Ungarna bara skriker denna kvällen och ingenting hjälper! Den store ska snart i säng och då är de bara en kvar som skriker! Hon somnar ju inte försen vid ca 22 så de är ju en stund till! Nu känns de som om jag håller på och bli knäpp och han kan ju inte ta ungarna 5 minuter för han är ju trött! Blir så sne på honom ibland! Lite kan man väl för fan orka fast man har jobbat?

Mår bajs och känner bara för att försvinna just nu!!


Nya bilder :)




Precis fått lite frukost :)


Matar ankorna :)


Tuffa Uffe på gården :)


Åker karusell på gentlemanadagen på jägersro :)


Emilia med sin gudmor :)


Sötnosen :)


Felicia och Linnsan busar :)


Pappa och dotter lagar mat :)


Felicia och Vega :)


Vilken goding :)


De bästa i mitt liv :) Underbara töser! Ni förgyller varje dag för mig och jag känner en sån stolthet över att ni är mina barn! Ni är de bästa jag har gjort och jag älskar er mer än vad man kan beskriva i ord!


Solen är framme :)

Kan de bli bättre? Solen skinner och jag känner mig glad idag :) Än så länge inga konstiga känsloanfall!

Nu sitter man på balkongen och bara njuter av de fina vädert! Har redan varit iväg med lillebror och hämtat ut hans körkort och lite annat! Skönt att komma iväg en liten stund! Paula var här en runda imorse innan hon skulle till tandläkaren!

Nu ska man snart gå ut och sätta sig på gården i detta underbara vädert! Får se om Plettan kommer ihåg kaffet som hon lovade mig igår om de skulle bli fint väder! Och de är ju fint väder!

Nej nu pallar jag inte skriva mer :)


två underbara dagar :)

Igår:
Igår så började dagen med att lämna Felicia på dagis! Hon var överlycklig :) Som hon alltid är när hon ska till dagis :D! Jimmy var här hela dagen och vi bara slappade och tog de lugnt! Sen fick han reda på att hans bil var färdig så vi klädda på oss för att gå och hämta den! Var menningen att jag skulle göra de innan jag hämtade Felicia men klockan sprang iväg som vanligt!

Var menningen att vi skulle ha utvecklingssamtal idag på dagis men eftersom jag var 20 minter tidig så tyckte hon att jag bara skulle stå där och vänta i 20 minuter medans hon typ satt i soffan och kollade barnen så jag sa att vi fick ta de en annan dag! Hon blev lite sur men de sket jag i!

Följde med Jimmy och hämtade hans bil och fick då samtidigt träffa min farbror/gudfar som jag inte träffar så ofta! De var kul att se honom för de var väldigt länge sen sist! Men allt var bra med honom och de är väldigt skönt att höra! ska kolla upp när han ska tävla i malmö nästa gång och i så fall försöka ta mig dit!

Sen blev de en promenad medans barnen satt i vagen! Emilia sov gott och Felicia pratade för fullt om vad de hade gjort på dagis idag! Vi var ute och gick i ca 1 timme och sedan upptäckte jag att jag var precis vid Linns skolan! Skickade sms till plettan och frågade om hon hade hämtat linn! Fick inget svar så jag bestämde mig för att gå hem! Men Felicia såg lekplatsen och ville stanna och leka en stund och de är ju klart att vi gjorde de! De regnade ju inte speciellt mycket.

Sen dök plettan upp :D! Och hon blev glad :) Tur är ju det ;) Men måste ju lägga till att vi var på lekplatsen i lite mer än 1 timme och jag tjatade på felicia om att vi skulle gå hem haha :) Men vi fick en mysig pratstund och de är vi alltid glada för! De uppskattas :love: Vi vuxna fick en lång pratstund och barnen fick leka av sig lite innan de var dags för att gå hem och fixa middag! Skönt att bara sitta och snacka lite skit!

Idag:
Dagen började med att Paula kom med Elias. Vi satt och snackade en stund innan vi bestämde oss för att ta oss till coop! Och jag bestämde att vi skulle gå så att Felicia fick leka lite och plaska i vattenpölar :) De var en underbar idé och Felicia VERKLIGEN älskade det! Skönt väder var de ändå fast de regnade. Handlade nya gummistövlar till Felicia och hon blev skitglad för de var ju Hello Kitty på dem! Hennes gummistövlar var nästan 2 storlekar för små! Fattar inte varför de inte har hållt lite koll på dagis! Menar hon måste ju ha sagt något om att de gör ont i tårna eller något! Men nya är inhandlade så nu glömmer vi det!

Sen bar de hem igen och när jag var vid ica så skickade Plettan sms och frågade om jag ville följa med till coopet! Självklart :D Vi var ändå redan ute så jag gick upp och blandade välling till den lille och sen gick vi igen! De var riktigt najs :) Jimmy var också med :) Så vi hade ganska roligt :)

Sen hämtade vi linnsan innan vi gick hem så de lekte lite i vattenpölar och busade! Sen var de raka vägen hem för att få av de blöta kläderna! Stoffe kom en stund och lämnade mitt ps2 som har har fixat tillbaka från fuckfacet :) Mycket snällt :O

Kvällen har varit lung med en dusch till mig, sen bad med den lille och sedan en dusch med den stora tjejen haha :) Så man känner sig ganska ren :P

Tänk dig plettan 2 ensam dater på två dagar :D Gillas skarpt utav mig haha :D Min underbara vän, Du anar inte vad du betyder för mig! Din vänskap är mer än guld värd för mig :love:

Nej nu ska jag snart ge Emilia lite mat och sen ska vi nanna!



RSS 2.0