Denna väntan!

Gubben har lyckats aktivera mig hela helgen så att man inte har behövt bara vänta på att förlossningen kommer igång! Men nu är de söndagskväll och måndagen närmar sig och man vet om att gubben ska jobba imorgon och Pluttan ska till dagis! Och vad ska jag göra då? Visst här är lite och städa och plocka undan och sen då?

jag kommer bli knäpp på denna väntan och kan bara hoppas på att jag kommer på något att fördriva dagarna med! Men vi får se vad som händer! De flesta jobbar ju och går i skolan men något kan man väl alltid hitta på! 

Nej nu ska Felicia sova eftersom hon ska på dagis imorgon! För de behöver hon verkligen! Hon är ju i den åldern nu när hon mår bäst av att leka med andra barn!

Lots of love :)
///Nicen


Riktigt duktiga idag :)

Vi har varit riktigt duktiga idag! Helt otroligt hur mycket man kan hinna med på en dag. Men vi delade ju i och för sig upp det mellan oss så att vi skulle hinna med mer haha!

Vi har tvättat, rensat källaren, tippen, IKEA, satt ihop möbler, städat, handlat, hämtat ut paket och lite till. Så nu känner jag mig helt jävla färdig. Ryggen strejkar, lillfia knuffar som fan i magen, Felicia är trött och gnällig, och gubben är lika dan haha, Ingen roligt lördagskväll haha men man förtjänar en lugn slappekväll på soffan utan ångest haha!

Nej nu ska vi titta på Aladdin och äta lite onyttigt haha :) Passar mig PERFEKT!

Lots of love :)
///Nicen


En riktigt lugn dag!

Idag valde jag att ha Felicia hemma ifrån dagis eftersom de går magsjuka igen på dagis och de är inget som jag vill ha här hemma just nu! Så hon får vara hemma imorgon också! Vill inte att någon av oss ska åka på det nu!

Så vi åkte hem till mamma vid 11 tiden och har bara suttit och umgåtts och tagit det lugnt! det har varit riktigt skönt faktiskt! Sen har vi ju väntat på Ingela och Frida som kom ner ifrån 08-landet idag! tyvärr för ingen nöjesresa då Fridas pappa gick bort för ett tag sedan så de ska på begravning imorgon! Men de var kul och träffa dem i alla fall eftersom de är skit länge sen man såg dem! Förra året någon gång!

Så vi satt och snackade lite innan de var dags för mig att åka hem med lillfia så att vi fick lite mat. Det blev fusk middag idag alltså på Burger King. Inte speciellt gott men klockan blev alldeles för mycket för att ställa sig att laga mat när vi kom hem.

Har skit ont idag! Spänner som fan i magen! Vet inte riktigt vad de är! Kanske de är på gång? Men de är ju bara önsketänkande tyvärr haha! Men vi får se vad som händer. Ska in i duschen nu!

Se om man kommer iväg till coop imorgon då eftersom de gjorde jag ju inte idag haha! Orkade helt enkelt inte :) Men de var ju inte panik med det! Så vi fixar lite sånt imorgon istället :)

Lots of love :)
///Nicen


Allt var bra!

Allt gick jättebra hos barnmorskan idag! Hjärtslagen låg på runt 150 slag / minut och SF-måttet låg på 34 cm och det var 1 cm mindre än vad de var förra gången! Men som barnmorskan ska så är det för att hon ligger väldigt långt ner nu och det låter som ljuv musik i mina öron! Då kanske de kan komma igång snart haha :)

Hoppas att detta var det sista besöket hos barnmorskan denna gången. För de första tycker jag verkligen inte om henne som männsika över huvud taget, sen vill jag bara att lillasyster ska komma till världen nu! Om hon inte vill titta ut så ska jag till barnmorska igen den 10 Mars och de är ju samma dag som hon är beräknad till.

Men enligt min barnmorska så är de tydligen vanligt att man födder sitt andra barn vid samma tid som första, dvs. att man går ungefär lika länge. Och eftersom jag gick över tiden med Felicia 5 dagar så anser hon att jag även kommer att göra det denna gången. Det är något som jag aldrig har hört innan. Och vad jag vet och har hört så är där ingen som födder "samma tid" utan alltid olika! Men vi får se! Hon kanske har rätt när det gäller mig.

Nej nu ska jag laga lite middag. Man börjar ju bli lite hungrig nu eftersom de var ett tag sedan man åt frukost!

Lots of love :)
///Nicen


Barnmorskebesök :)

Idag är de dags för ett besök hos barnmorskan igen! Och jag hoppas innerligt att detta blir det sista! haha :) Annars är nästa besök den 10 Mars när lillfia i magen är beräknad. Och jag vill verkligen att hon kommer innan dess. Det vill vi alla tre här hemma. Felicia frågar mig ca 20 gånger om dagen "när kommer lillasyster?" Jaa vad ska man svara på den frågan. Hon kommer snart, vilken dag som helst hjärtat, jag vet inte. Har testat de flesta svaren men hon vill inte acceptera det haha. Hon vill veta exakt när. Haha min underbara tös.

Det positiva med barnmorskan är att jag inte behöver ta fler blodprov haha. Det enda viktiga var att de inte fick vara äldre än 6 veckor och det blir det inte om jag inte går över alldeles för länge. Gjorde de när jag var i 35+6 så jag har till 42+6 på mig. Och tror mig så länge tänker jag verkligen inte gå. Haha inte för att jag har så mycket att säga till om men ändå :) Sen har jag för mig att man inte får gå över mer än 2 veckor efter BF. Inget säkert men bara vad jag har hört.

Men i och för sig när jag väntade Felicia så var hon beräknad till den 15 Mars och om förlossningen inte hade startat själv så hade de velat sätta igång mig den 1 April, och de är ju 17 dagar efter BF. Nu blev jag lite förvirrad haha! Men vi får se! Kan bara hoppas på att hon vill titta ut till oss snart. Det hade bara varit positivt.

Någon som har tips på hur man kan hjälpa till med att starta värkar? Vill bara ha hennes hos oss nu så att Felicia och gubben kan få njuta av lillasyster också och inte bara jag!!

Nej nu ska jag in i duschen och börja göra mig klart. Men har ju inte panik eftersom jag ska inte vara där försen 14.00 och tiden går såååååå sjukt sakta nu när man går hemma!

Lots of love :)
///Nicen


Slut med skolan :-/

Jag har verkligen beslutat nu att de är slut med skolan! Har funderat som fan nu måndag och tisdag på om jag ska läsa en kurs till eller inte! Och det blev inte. Har varit så sjukt trött båda dessa dagarna så de är inte lönt. Kan ju ändå inte koncentrera mig om jag är så här trött. Så de kan ju vara ganska skönt att bara passa på och vila dessa dagar innan lillasyster vill titta ut. Man kan ju behöva det.

Men nackdelen är ju att nu har man inget planerat om dagarna förutom på att vänta på att lillasyster vill titta ut. Men får försöka att fylla ut dagarna med något. Ska ju ut och börja promenera nu om dagarna och se vad som händer. Kan inte gå från att vara aktiv hela dagen till att bara sitta i soffan och glo på tv eller sitta vid datan. Då går man ju bara upp mer i vikt haha och det vill jag ju inte!

Kommer verkligen att sakna alla i klassen! Kommer att hålla tummarna för er att allt går bra med er praktik och de kurser som ni har kvar. Men de vet jag att det kommer att göra! Ni är jätteduktiga allihopa! Ni rockar :) Kommer sakna er alla men jag kommer och hälsar på när ni är i skolan igen! Kommer och tar en lunch eller något med er!

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova. Om man lägger sig lite tidigare än vanligt så kanske man kan somna innan 24 för en gångs skull! Man ligger ju vaken så jävla länge innan man kan somna. Det suger verkligen! Men de är väl snart över hoppas jag! Men då har man en liten pluttbebis som väcker en istället men de gör inget. Finns inget bättre ändå :)

Sov gott mina vänner!

Lots of love :)
///Nicen


Maaat!

Haha hela dagen har jag gått och varit sååå sugen på kycklingkebab och min älskade sambo gav med sig så vi åt det till middag! Fan va nice :O Är skit mätt och trött nu haha! Men har ju min goda efterrätt sen också, alla MINA alghrens bilar haha. De är jag väldigt ego med just nu! Köpte 4 påsar haha!!

Har varit med Paula idag! Suttit och bara snackat en massa skit! Sen åkte vi till coop efter att jag hade hämtat pluttan på dagis. Träffade Nettan och Martina där! Passade på att fika med dem. Myspys :) Blir en date med Nettan nu antingen torsdag eller fredag :) *Längtar* Var så längesen man träffade henne och bara satt och pratade med en god fika! Men det kommer nu! Vad är de man säger bättre sent än aldrig kanske??

Haha kommer en jättefin bild på Netten idag från besöket på coop haha!! Hon är så vacker :)

Lots of love :)
///Nicen


15 Dagar kvar :)

Satt och funderade på det precis haha. Det är ju verkligen bara 15 dagar kvar till vår lilla Emilia kommer till världen :) Det känns lite overkliget men samtidigt så längtar jag så otroligt mycket. Vår lilla tjej och våra stora tjej här hemma! Känns lite overkligt att man ska bli tvåbarnsmamma :) Men kan inte längta mer än vad jag gör nu!

I helgen så fixade vi ju skötbordet och tog upp bilbarnstolen och vi skulle samtidigt ta upp babysittern och det andra och insåg hur mycket skit vi har där nere. Saker som vi inte vill ha och bara ska kastas. Så jag sa bara det att på lördag blir det städning av källaren och han får låna ett släpp på jobbet så vi samtidigt kan åka och kasta allt jävla skit där nere. Jag skiter i att de inte bara är våra saker där nere. Ingen som  har sagt att de vill ha tillbaka det så nu kastar jag det. Någon som gnäller då får de bara veta att de har stått där i ca 3 år utan att de har brytt sig om det. Bull läge nu! Är så trött på det. Ser ju ut som en soptipp i vårt förråd. Sen ska man ju kunna sätta ner saker när de behövs :)

Idag lämnade jag Pluttan på dagis. Hon ville verkligen gå dit idag och då ska hon ju självklart få göra det också! Hon älskar sitt dagis så man börjar ju undra hur det kommer att bli sen när hon inte får lov att vara där varje dag. Hur kommer hon att reagera på det? Okej hon brukar ju vilja vara hemma med mig det är inte det som är problemet utan hon är van vid att vara på dagis varje dag och behöver som en 3 åring som hon snart är leka av sig med andra jämnåriga barn. Men jag får komma ner till hennes ålder då några gånger haha :) Men de blir nog inte så svårt :)

Kan inte fattat att min lilla bebis blir 3 år om mindre än 1 månad. I lördags sa min bror du vet om att de är bara 1 månad kvar tills Felicia blir 3?? Och då slog det mig, min lilla bebis är nu min stora duktiga 3 åring som har blivit så självständig och duktig blir 3 hela år! Vart tog tiden vägen?

Älskar mina barn mer än livet själv! Kommer alltid att göra allt för dem (inom vissa gränser såklart)!

Nej nu kommer strax Paula så vi ska sitta och snacka lite skit!! Ha en superdag :)

Lots of love :)
///Nicen


Badat idag :)

Idag bestämmde vi oss för att åka till Vanningen! Eller rättare sagt igår efter att jag hade pratat med Felicias faster för de skulle dit idag! Blev vanningen i Vellinge. Emma, Jimmy och hans flickvän Martina följde också med! Och det var ganska skönt! Speciellt att Jimmy följde med, för de är ju det bästa Felicia vet och Jimmy fick bada jättemycket med henne! Och det är jag tacksam för eftersom man inte orkar så mycket.

Det var kul och träffa Nina och ungarna! Det var ett tag sedan man gjorde det. Felicia var lite blyg och ville inte riktigt gå fram till Nina, tror att nina blev lite besviken men vad ska man göra! Har ju inte träffat de sen innan jul! Så det blir ju så tyvärr! Undrar då hur Felicia kommer reagera när hon träffar sin farmor? :-/ Med tanke på att de är ännu längre tid sen de sågs plus att de pratar aldrig! För de är tydligen svårt för henne och ringa och kolla hur de är med Felicia om inte jag ringer till henne! Men jag har gett mig fan på det nu att jag tänker inte ringa henne mer nu utan vill hon mig något så har hon mitt telefonnummer! En telefon fungerar på två håll! Ringde hennes sist när vi fick reda på att de blev en liten tjej till och hon sa då till mig att hon skulle ringa mig veckan därpå och vi var på ultraljud den 19 januari :-/ Räkna själva! Men som sagt de är inte min förlust, men tyvärr så drabbar det mina barn. Men jag har ju förstått sen tidigt att Ninas barn betyder mer för henne än vad våra göra och det är väl något som vi bara får acceptera! Tycker bara de är synd att hon kan göra så som hon gör. Men en dag rinner de över och då får hon skylla sig själv! Än så länge mår inte Felicia dåligt av det men barn är inte dumma och hon lär tyvärr märka det en dag! Och då vill jag inte vara i hennes skor! Kanske låter elakt men jag vet tyvärr redan om att de kommer att ske en dag!

Funderar ibland på hur de hade varit om gubbens pappa fortfarande hade levt. Han verkar ha varit en man mer stor empati och en väldigt kärleksfull man! Tror att om han hade funnits i livet så hade Felicias farmor varit helt annolunda gentemot vad hon är idag. Men de är ju bara något som man kan spekulera i och aldrig få veta men jag väljer att tänka så! Felicia ska få veta vilken underbar man hennes farfar var den dagen hon börjar fråga!

Nej detta inlägget blev inte alls som jag hade tänkt mig! Men dessa tankar har ju snurrat i huvudet hela dagen så de var väl därför de kom nu när jag satte mig och skrev. Måste blir lite bättre på att släppa ut allt än att gå och ha det i huvuet.

Nej nu ska jag lägga mig och titta på tv en stund innan jag ska sova. Och bara försöka slappna av!!

Lots of love :)
///Nicen


Mycket som sker ....

Allt känns väldigt snurrigt just nu! Samtidigt som man ska förbereda allt för lillan, ge Felicia uppmärksamhet och visa att hon också betyder mycket, så ska jag försöka lösa allt med sambon också! Det är verkligen inte lätt och jag fattar inte varför allt alltid ska komma på samma gång? varför kan man aldrig bara få ta en sak i taget?

Med gubben har de väl blivit lite bättre. De har varit en jobbig vecka med många disskutioner om hur vi ska ha det, är det värt att kämpa mer, kan de ske en förändring? Jaa alla de frågorna som verkligen har någon betydelse. Har fått reda på mer saker som har gjort att han har mått dåligt, och jag kan säga att jag visste inte att de var så allvarlig om et som han berättade. Vill inte säga för mycket om det för att de är hans privata sak. Men de har ju som sagt gått ut över mig och Felicia och de mår han dålligt över nu för att de har gjort de. Men han har pratat mycket om det och vi har börjat att bearbeta problemen! Eller mest han då det mesta ligger hon honom. Jag vet vad jag vill ha ut av mitt liv och detta förhållandet. Han vet vart jag står även fast man ibland bara vill skippa allt. Men nu vet jag i alla fall vad även han vill så vi får utgå från detta och se vart det leder. Han vet om nu att jag orkar inte hur mycket som helst. Jag är inte gjord av stål! Så det har skett lite framsteg och han förstår nu vad jag menar!

Men helgen har varit underbar! I fredags fick Felicia upptäcka sin första hockey match. Hon var verkligen jätte duktigt och det var skit kul och se hennes reaktion när alla skrek när malmö gjorde mål haha! Kommer bild på henne sen i hennes nya fina rosa mössa!

Lördagen bestod av vad vi trodde skulle bli en snabb runda på IKEA men de tog BARA 4 timmar haha! Strul men vad ska man göra åt de. Men vi fick tills slut det som vi ville ha! Äntligen en mer praktisk möbel i badrummet som min gubbe har gjort till ett skötbord. Skitfint och jag älskar det verkligen! Får ner hur mycket saker som helst. Så jävla skönt att kunna gömma undan lite saker och ha allt på ett och samma ställe. Så gubben fick leka byggare bob igår hela kvällen så han var glad.

Emma hämtade vi upp på vägen hem och ingen blev lyckligare än Felicia :) Hon verkligen avgudar Emma och Emma har ju blivit Felicias gudmor nu! Ska bara fixa fram pappert från kyrkan också men tänkte ta det i samband med när vi ska döpa Emilia. Alltid lika kul och ha Emma på besök. Anders och Linda kom också! Var menningen att vi skulle spela kort haha men de blev inte så utan lite wii senare på kvällen istället haha :) Men de var trevligt :)

Emma sov över och Felicia blev superglad imorsen är hon upptäckte att Emma var kvar. Vi har haft en lugn och mysig söndag. Var och handlade lite mat bara och sen har vi bara tagit det lugnt. har varit en riktigt trevlig dag. Nu sitter vi bara och slappar och tar det lugnt! Emma ska sova här inatt också och sen ska vi sticka iväg och bada imorgon :) Nice :)

Nej nu ska jag vara lite social istället. Har fått skriva av mig lite grann!!

Lots of love :)
/// Nicen


Älskade vän :)

Träffade min underbara Nettan av en slump idag och det slutade med att vi följde med och hämtade Linn! Slutade med en mysig promenad med bus i snön för barnen! Även Martina var med :) Har inte sett henne heller på jättelänge!

De var så otroligt skönt att träffa Nettan idag! Min älskade vän! Har saknat dig sjukt mycket den senaste tiden men har inte velat höra av mig utan har stängt in mig här hemma för att jag har mått skit och hade jag träffat henne så hade hon sett direkt att där var något som var fel. Hon ser igenom mig! Hon känner väl mig lite för väl :) Men de är bara positivt.

Fick bara dåligt samvete när jag frågade henne om hon ville bli gudmor till Emilia och började gråta och säga hur mycket hon saknar mig. Känner samma sak men jag har inte orkat umgås med någon knappt den sista tiden! Men de är dags att ändra på det nu! Har inte så mycket kvar i skolan nu innan de är dags för att vara hemma och då blir du inte av med mig min älskade vän! Ska gottgöra dig för denna tiden :)

Men de har varit skönt att få prata en del med henne idag! Mår så mycket bättre efter att jag har pratat med henne om det som händer här hemma! Och de behövdes! Nu ska jag bara sluta gömma mig och börja umgås med folk igen istället för att bara sitta hemma! Man märker det på Felicia också att det har påverkat henne! Så nu ska vi komma ut mer och leka :)

Nej nu ska jag laga mat! Men Nettan jag finns här för dig också och har saknat dig enormt mycket :) Nästa vecka :) <3<3<3

Lots of love :)
///Nicen

Allt snurrar runt...:/

Pallade inte gå till skolan idag! Brydde mig inte speciellt om denna redovisningen med tanke på hur de gick i fredags och sen tyckte jag de var viktigare att plugga till provet. Men de funkade ju inte alls idag! Min hjärna har gått på högvarv efter helgen och jag kunde inte koncentrara mig.

De slutade med att jag har rensat hela Felicia´s rum och kastat allt som var trasigt, rensat klädkammaren, bäddat och allt sånt till Emilia så att de är färdigt till henne! sen till coop för att handla och hem och fortsätta med disken så att jag kunde laga mat. Och vad har han gjort? Han stannade hemma ifrån jobbet idag och han har inte kunnat hjälpa mig med ett skit, han kunde inte ens köra mig till coop så att jag kunde handla utan fick ta bussen! Tack!

Brukar inte prata om mina problem men jag klarar inte av att hålla allt inom mig längre! Och de känns lättare att skriva det än att prata med någon! För pratar jag med någon om detta bryter jag ihop! Och de är det sista jag behöver just nu!

Jag kan stå på mina två ben! Är så van vid att jag alltid ska klara mig själv, vara stark för alla andra och gömma undan mina egna känslor. Men de funkar inte längre! Skönt att jag i alla fall kan skriva av mig för de underlättar en hel del för tillfället! Tills jag hittar rätt väg att gå! Vet bara inte hur jag ska hitta den och om jag verkligen är redo för att följa den vad det än innebär?

Nej nu värkar min rygg och mage som fan efter allt jag har gjort idag! Jag som ska ta det lugnt! Haha eller hur det funkar ju verkligen inte i detta hemmet för tillfället. Men jag ska lägga mig i ett varmt bad med min bok och bara slappna av och hoppas på att mina tankar tar paus för idag! Tror inte det men man kan alltid hoppas i alla fall! Hoppet är ju alltid det sista som överger en :)

Lots of love :)
///Nicen

Vilken jävla helg egentligen!

Fick ju en väldigt bra start på helgen med dena jävla idioten i skolan men de var ju inget som jag hängde läpp över. Blev bara på dåligt humör som försvann ganska snabbt när jag hämtade min lilla plutt på dagis! Hon får en alltid på bättre humör! Men sen började jag bråka med min lillebror på kvällen! Var bara så trött på allt då så jag bara kände för att packa alla mina saker och flytta till Lappland eller någon annanstans långt bort. Bara precis lämna allt och ta med Felicia och låta Emilia föddas in i en lugn tillvaro! De hade varit så jävla nice.

Lördagen började ju bättre! Tvättade och stack sedan till Andys med Felicia! Skönt som fan att få något annat att tänka på! Snällt som fan av Stoffe att följa med då jag verkligen inte orkar något alls för tillfället haha! Följde med Felicia två varv i den här klätterställningen sen var jag helt slut haha! Men Felicia var nöjd och de var ju det som var menningen med det haha! Mattias, hans dotter, Anders, Linda och Nisse var också med oss!! Det var nice.

Sen blev de världens diskutioner här hemma mellan oss och det slutade med att han gick ut IGEN!!!!! Fan jag blir så jävla trött på detta. Jag börjar att ge upp nu! De känns som om man bara kämpar för sig själv. Varför ska jag kämpa för att få detta till att fungera när han inte bryr sig så fort de blir helg? Allt är så jävla bra på veckorna men sen kommer dessa jävla helger. de slutar ju alltid med att det är jag som mår bajs och få stå där med alla obesvarade frågor och en jävla massa ??? i pannan!

Men jag skiter i allt nu! Tänker inte lägga ner mer energi på saker som inte fungrarar! Nu sätter jag all min fokus och all min energi på det som betyder mest för mig på denna jord! MINA två töser. De är de två som gör att jag orkar gå upp på morgonen och ta mig igenom dagarna, de är för de två jag försöker vara den bästa mamman jag kan vara, de är de två som gör att jag kan fungera som en människa! De två ger mig viljan till att kämpa vidare. Nu är de allt jag tänker göra framöver. Fuck allting annat! Ingen ska längre få mig till att må som jag gör. Ingen ska få rätten till att njuta av min smärta. Och INGEN ska få trampa på mig mer.

Idag är en ny dag med nya insikter! Idag är dagen jag sätter ner min fot och säger STOPP! Passar det inte så gå då och lämna mig ifred! Idag vet jag äntligen att framtiden är endast det jag själv gör den till! Dagen är äntligen min egen och där finns ingen som kan dra tillbaka mig mer!

Felicia + Emilia = Gör mig starkare! De förtjänar så mycket mer än en ledsen mamma hela tiden! De är de två som ska få den bästa tiden av mitt liv! Ingen annan! De är vi tre! Mina älskade töser är verkligen mitt allt! Mina älskade barn ska verkligen inte få den uppväxten som jag själv har haft. Jag kommer hata mig själv i så fall! De ska alltid få känna sig älskade, trygga, omhändertagna och mycket mycket mer! De är vad de har rätt till och inget annat!

Nej nu ska jag och Felicia försöka komma överens om vad vi ska hitta på med idag! Hon tycker vi ska stanna hemma och bara titta på film men jag tror att vi i alla fall sticker iväg sen och äter lite lunch någonstans! Pallar inte sitta inne i samma lägenhet med han hela dagen! Har ingen lust med det!

Framtiden är vad jag gör den till och ingen annan! Passar de inte så fuck off!!

Lots of love :)
///Nicen

BM idag :)

Idag hade jag tid hos barnmorskan igen. Och hon var hur trevligt som helst idag! Helt otroligt! Hon är nästan aldrig trevlig haha! Men de var ganska skönt. Allt var bra med Emilia. Hjärtslagen låg på ca 145 slag/minut och jag hade växt 4 cm på magen sen sist, så man ligger rätt på kurvan i alla fall :) Hon växer som hon ska! Nu har jag gått upp sammanlagt 8 kg under hela graviditeten och de är ju ganska bra :) Man kanske inte ska äta så mycket som jag gör nu haha eftersom jag har gått upp 4 kg på 3 veckor :) Men va fan de är ju gott haha! Och de bästa är att hon har redan lagt sig fixerad så hon är jättevälkommen nu!!

Har varit lite nojjig de senaste dagarna eftersom jag inte känner av Emilia lika mycket. Visst jag förstår att där inte är så mycket plats kvar att röra sig på men från att ha rörelser nästan hela dagen och mycket på kvällen till nästan bara en gång om dagen så blir man lite smått nervös. Men det är väl så det ska vara nu i slutet.

Idag var vi på studiebesök med skolan på något som heter Fontänhuset. Det va jätteintressant. En "klubb" där man kan bli medlem om man har kontakt med psykiatrivården eller har haft. De gör mycket tillsammans osv. Tycker det verkar vara en jättebra orginisation! :) Köpte även deras bok. Kände att jag ville bidra med den hundralappen. Sen var de en bra samlig med bilder, dikter och texter som medlemarna har skrivt. Så de ska bli intressant och läsa hela.

Nej nu ska jag sätta igång med denna jävla läxan så att man kan bli färdig med den eftersom den ska vara inlämnad på fredag. Så gubben får äran att även idag laga maten men detta är något som han vill ha så då blir det hans ansvar. haha :)

Lots of love :)
///Nicen


God morgon!

Idag vakande man tidigt som vanligt. Gubben ville inte gå upp så man fick ju nästan tvinga honom haha! Hans kommentar innan han gick var att nu kunde Emilia titta ut så han kunde vara hemma med oss tre i två veckor haha :) Men de funkar ju inte riktigt så! Visst jag vill också att hon tittar ut snart men de går ju inte säga till henne att "kom NU" haha för jag tror inte att de händer något då :)

Idag ska jag till barnmorskan igen. Ska inte gnälla för jag har inte så många besök men jag tycker ju verkligen inte om henne och är glad att mamma kunde följa med för då är hon alltid lite trevligare än vad hon är om jag kommer själv. Vet inte vad de är med mig nu! Så fort de har gått någon timme imellan att jag har kännt Emilia sparka blir jag helt nojjig. Och stirrar på magen tills jag både ser och känner att hon rör på sig. Jag vet om att hon är större nu och att hon rör sig mindre men blir helt nojjig ändå. Med Felicia så sparkade hon jättemycket fast där var liten plats. Men de är väl bara mina hjärnspöken som håller på hoppas jag.

Nej nu ska jag göra mig färdig innan de är dax att väcka plutten som sover så gott idag. Hoppas de går bättre att lämna henne idag! Hon ville inte alls igår och blev jätteledsen så de slutade med att jag missade bussen. Förstår faktiskt inte vad de är med henne. Fan de gör ju ont i mig när man måste gå därifrån. Men personalen säger att de går över efter att jag har gått och sen är hon hur glad som helst resten av dagen. Min stora underbara tös!

Lots of love :)
///Nicen


Svar på kommentar på förra inlägget!

Det handlar inte om att de är för dyrt att betala dagisavgift. utan de handlar mest om principer. Min dotter går nu 160 timmar i veckan och efter jag har fått min andra dotter så kommer hon bara få vara där 50 timmar i veckan. Då kan man inte kräva samma avgift eftersom hon ska dela platsen med någon annan. De har ingen rätt till att kräva två avgifter för en plats.

Sen för den delen så är det lite skillnad på om man själv har tagit på sig ansvart eller om man har rätt till barnomsorg. Sen för de andra så har man rätten till att bli irriterad över vissa saker för där är många saker i detta jävla samhälle som behövs förbättras! Alla har något som de stör sig på!


Jävla Malmö stad!

Fan vad jag blir trött på det! Ringde debeteringenheten (för er som inte vet, de som fixar dagisrakningarna) för att få koll på hur jag skulle fylla i lappen samt prata med dem hur det blir efter jag blir mamma ledig med tanke på att Felicia bara får vara på dagis måndag, onsdag, fredag ena veckan och tisdag och torsdag andra veckan så tänkte jag ju att då måste de ju sänka dagisräkningen med tanke på att de är ganska stor skillnad till hur mycket hon är där nu. Men nej de gjorde de verkligen inte. Felicia kommer dela sin plats med en annan tös och de innebär att de kräver 2 dyra räkningar för 1 dagisplats. Då fick jag spel i telefonen och berättade vilka jävla idoter de är. Hur kan man kräva att 2 personer ska betala full dagisavgift för 1 plats? Det är ju helt jävla sjukt.

Hon har mage att säga till mig i telefonen att alla ändå betalar för lite dagisavgift om man ser på vad de kostar egentligen. Men nej så fort du har ett jobb i detta samhället så ska du fan betala 10 gånger mer. Sen finns de människor som gå på socialen och antingen behöver de inte betala dagisavgift eller så betalar den en löjlig summa på max 100 kr i månaden! Men är du då en jobbande familj som kämpar för att få allting till att gå ihop, då plockar de för fan minst 800 kr i dagisavgift. De innebär ju att vi får sota för att de andra inte betalar. Jävla cp system de har. Jag kommer flippa ut på detta! Har varit på dåligt hela dagen på grund av detta och är det fortfarande! Säger bara fuck you till de jävla idioterna. Ni har för fan inget samvete eller koll på något över huvudtaget!

Sen har jag haft en jävla massa förvärkar. Ont som fan gör det men man kan ju inte göra något speciellt åt det utan de är bara till att bita ihop och se glad ut. Sen denna jävla halsbrännan. Vill inte ta massa piller och något man dricker för att de ska försvinna så därför för jag stå ut med det också! haha de drabbar bara mig själv.

Nej fan vad man är gnällig idag men de får man väl vara någon gång hoppas jag! Nej nu ska jag duscha Plutten och sen ska hon gå och lägga sig så att jag också kan gå och lägga mig och tycka synd mig själv :)

Lots of love :)
///Nicen


Felicias första bio besök :)

Idag bestämde vi oss för att vi skulle gå på bio med Felicia för första gången :) Hon fick själv välja film på SF hemsida och det blev prinsessan och grodan :) Den var helt okej! Felicia var jätteduktig hela tiden förutom ca de 10 sista minuterna. Då blev hon jättetrött och höll på att somna så hon började hoppa runder. Men annars var hon jätteduktig och tyckte att det var jätteroligt :)

Sen valde vi att göra kalops till middag eller jag rättare sagt och den blev skit god :) Fan vad jag är grym haha! Men denna gången var den svin god, lyckades ju göra fel förra gången så den smakade bara peppar men denna gången kunde jag fan inte sluta äta haha :) Åt bra mycket mer än vad jag brukar göra haha :) Men de får man ju sota för sen när man är skit mätt och blir svin trött haha.

Nej nu ska jag fortsätta med denna jävla läxan. Fattar ingenting om dessa jävla lagarna. Varför ska man kunna så mycket om de?? De fattar jag verkligen inte. Man känner sig ganska korkad haha! De dryga är att allt står ju inte i böckerna så de tar extra tid innan man får rätt på det.

Lots of love :)
///Nicen


Fredagsmys?

Vågar man hoppas på en lugn fredag utan besök? De var så längesen de bara var vi tre en fredag och de hade varit helt underbart om de hade kunnat ske. Älskar att ha folk runt om mig men känner nu att de har blivit för mycket den sista tiden. Vi har inte varit själv på helgen på minst 8 veckor och de börjar ta väldigt mycket på ens krafter.

Det jag hoppas på idag är en god middag med min sambo och dotter, en bra film på antingen tv eller en dvd och en stor skål godis som man inte behöver dela med sig av. Haha joo självklart till min dotter och sambo. Men de får inte äta för mycket haha :) Men så länge jag får en myspys kväll med de två så är jag super nöjd. De var så länge sen och de hade betytt jättemycket om de hade kunant ske ikväll.

Och sen för den delen så känner jag mig inte social för fem öre idag. Är så trött idag eftersom man inte kan sova och sen på allt annat också för den delen. Vill bara ta det lugnt och vara med de två (tre) som betyder mest för mig för de räcker mer än väl för tillfället.

Träffade Diana en stund idag och fick mysa med bebis :) Så underbart! Fan vad jag längtar efter Emilia nu! Vill ha mina töser hos mig nu och bara mysa. De hade varit så underbart! Tänk vi tre blir snart 4 och de är verkligen inte lång tid kvar nu! Nu börjar man fundera på om när hon vill titta ut? Innan eller efter BF? Ska jag behöva gå över tiden igen? Hoppas inte det men vi får se!!

Nej nu ska jag ringa och terra gubben! Måste påmina honom att köpa godis med sig hem haha :)

Lots of love :)
///Nicen

Tisdag igen :)

Hemskt va tiden går fort nu! Veckorna bara flyger förbi och de är ju redan Februari. Vart tog hela Januari vägen? Samtidigt är de skönt att tiden går så fort för det innebär ju att lillasyster kommer snabbare men man får verkligen ta vara på tiden som man har nu för att bara vara med Felicia! Min ögonsten som snart helt otroligt blir 3 år. Jag kan inte fatta det! De känns som igår ibland som man tog hem henne ifrån KK när hon bara var 1 dag gammal. En liten bebis som har utvecklas till den finaste flickan jag vet! Visst hon har sina utbrott och sina humörssvägningar men de är ju efter sin mamma haha :)

Helgen var helt okej! Min lillebror och hans flickvän Martina kom i lördags och stannade till i söndags! Jimmy hjälpte oss med att fixa bilen så att vi kan ombesikta den så man får det gjort. Skönt och tack som fan till dig :) Jimmy har träffat en riktigt snäll tjej. Felicia har fastnat för henne och tycker väldigt mycket som henne :) Hon pratade om henne hela dagen igår haha :)

Igår började vi med en ny kurs. Och de värsta var när världens drygaste individ kom in i klassrummet. Hon kan fan inte hålla käften en sekund, hon har fan en åsikt eller någon fråga HELA tiden som hon måste dela med sig av. Men seriöst håll käften och låt läraren snacka färdigt så får du ditt jävla svar istället för att avbryta hela tiden. Jag kommer på ett utbrott på henne fan ganska snart om hon inte lägger ner. Haha men de slutar väl med en polisanmälan haha :)

Kastar in en bild på lillfisen :)



Lots of love :)
///Nicen


RSS 2.0