Felicias första...

riktiga besök hos tandläkaren. Vi har ju varit där innan för att hon har trillat och slagit i tänderna. Men idag var de första offeciella besöket som de kallade henne till! Efter ändrade tider tider ca 10 gånger. :D Och hon var verkligen jätteduktig. Hon vägrade ju såklart totalt till att prata med dem haha! Men hon gapade jättefint och lät de kolla på hennes tänder. :thumbup:. Man blir så stolt över de små liven!

Sedan bar de av till coop för att se om man hittade present till Nettan och jag hittade massa saker som jag blev nöjd med men nu får vi ju se vad hon tycker haha! :P Skulle även hitta något till min lillbror som fyller 18 men han ville inte ha något annat än pengar så han var ju inte alls rolig. Men något litet skulle man väl kunna hitta.

På coop möte vi upp Linda :) Hon kom och hälsade på idag också och det var mycket trevligt. Vi gick ut och satte oss för att Felicia skulle få leka lite eftersom hon har varit hemma hela dagen och bara suttit i vagnen typ när jag har handlat! :bigeyes: Stackare. Men imorgon ska hon på sitt älskade dagis igen :P

Idag hittade jag även en "Mitt första år" - bok till Emilia men de slutade med att jag köpte en till Felicia också för dessa var mycket bättre för man kan lägga ner allt och de har gjort fack för tex. biljetter från första bio.besök osv. Och denna praktiska människan älskar ju sånt haha! :love: Så nu har man lite att pilla med :P

Kvällen har varit lugn med bad. Först badade jag med lillfia och sedan blev de en dusch med den stora tösen. Så man har haft fullt upp! Felicia har lagt sig nu för 5 dagen i rad utan välling :cool: Hon är så duktigt. Men ikväll var hon lite gnällig om att hon ville ha det men vi pratade lite om det och sen var allt bra igen!

Nej nu ska jag snart fixa mat till lilltjejen innan vi ska gå in och lägga oss. Blir väl att läsa lite till idag! Älskar att ligga och läsa för att de får mig till att verkligen slappna av.

Hoppas lillfia sover lite längre än till 4 inatt. Pallar inte vara uppe så länge imorgon också! Måste få lite mer sömn än det i alla fall! Men man kan bara hoppas.

:love:Älskar mina barn  och de är de bästa i mitt liv! :love:


Underbara vänner...

Är så glad för de vänner som verkligen står mig nära! Ni vet själva vem ni är :P

Idag som jag skrev tidigare så fick jag träffa min underbara Putrik! Har saknat honom jättemycket. De är så sjukt att vi inte träffas så mycket fast vi bor i samma stad men om inget annat så uppskattar man tiden mer när man träffas.

Sen blev de ut på gården! Var menningen att jag bara skulle gå och lägga på ett brev på lådan först men stötte på Nettan och co så de blev att jag följde med och hämtade Linnsan ifrån skolan! sen blev de kaffe på gården och de är lika mysigt som vanligt!

Sen ha kvällen varit lugn! har varit ganska trött idag och min vrist värker en del men de går väl över! Imorgon ska jag till tandläkaren med Felicia och sen ut och leta efter present till Nettan och min lillebror! Se vad man kan hitta!

Nej nu ska jag glo på dumburken! Haha


UNDERBART!

Haha igår trillade jag :) De var inte riktigt menningen men jag fastnade med foten i ett kaninhåll haha! De andra fick sig ett gott skratt i alla fall! kul att kunna hjälpa till med något!

Men mina underbara jeans tyckte nog inte om de och inte jag heller för jag fick en gräsfläck! Men de fick mig till att ta fram de jeansen jag hade innan jag blev gravid och de passar perfekt :P Och jag känner mig så duktig! De innebär att man har gått ner de flesta kilona redan och Emilia är inte ens 6 veckor! Grymt ;P

Nu ska jag göra mig färdig för min älskade Putrik kommer snart :thumbup: Har inte sett han på ett tag nu och de ska bli kul som vanligt! Min älskade underbara vän! De är rätt kasst! Han flyttade ner till Malmö för ett tag sedan och ändå träffas vi inte så ofta haha! Men vänskapen består och de är det viktigaste!

Plettan kommer också! Lovade frun kaffe ju :P

Lots of love <3
///Nicen


Mycket som har hänt idag!

Idag har jag varit riktigt duktig! Började dagen med att göra Felicia färdig för dagis med frukost osv. Sen när jag hade lämnat henne så gick jag ner och handlade och Emilia somnade i bärselen och sov till ca 10 så när jag kom upp så hann jag diska innan hon vaknade. Där var ju en hel del disk eftersom vi var lite lata i helgen haha! Men de får man ju vara ibland :-)

Sen har jag städat 2 skåp i köket och verkligen kastat allt som vi inte använder och fixat till de så att de ser fint ut igen! men man får se hur länge man håller de denna gången haha!

Sen fixade jag med räkningarna så att man fick bort de. Känns alltid skönt att få de gjort men de suger när alla pengar försvinner så snabbt haha. Men förhoppningsvis så får vi hans pengar ifrån försäkringskassan ganska snart. Kunde bara betala lite på 2 räkningar men får ta mer när de pengarna kommer. Tur man själv kan välja på några hur mycket man kan betala. :-)

Sen har jag även fixat deklerationerna så att man även har de gjort. :-) Man är inte ute i sista minuten detta året haha :-)

Varit ute en stund med barnen och lekte. Eller Felicia lekte och Emilia låg och sov så gott i vagnen. Mina älskade töser.

Sen var de dags att gå hem och laga mat och under tiden jag fixade maten så städade jag 2 skåp till, hann inte med de sista utan de får jag ta imorgon! Men de är ju ingen panik men skönt när man har gjort de! De är ett sånt skåp där man lägger allt som man inte vet var man ska göra av och nu ser de för jävligt ut igen! Men de fixar vi imorgon!

Imorgon tänkte jag även försöka mig på att göra cheesecake! Har aldrig gjort de förr men de är skit gott och någon gång så måste man ju testa att göra det.

Nej nu ska barnen i säng! Kommer ju en ny dag imorgon!

Lots of love <3
///Nicen


Ny bloggdesign!

Snälla Martina hjälper mig med att göra en ny design till min blogg. Verkligen jättesnäll eftersom när de gäller sånt så har jag tummen mitt i handen! Hon är duktig och vet vad hon gör :-)

Tack så jättemycket! Vet att den kommer bli jättefin :-)

Lots of love <3
///Nicen


Söndag igen!

Veckorna går så snabbt nu för tiden. Känns som om man inte riktigt hänger med alltid men man får försöka så gott man kan. Men sen har man ju alltid att göra nu för tiden och de är kanske därför tiden går så fort. Nu sista tiden så njuter jag bara av livet och tar dagen som den kommer. Verkligen ser vad livet kan ge en och bara njuta av tillvaron med mina älskade barn, sambo, familj och underbara vänner. Och de är skönt att bara få må riktigt bra och inte bli deprimerad av en massa bekymmer och bråk! Och de känns bara såååå skönt!

Fick reda på lite saker idag och man blir verkligen rädd ibland. Jag kan inte fatta hur vissa vuxna människor beter sig. De är sjukt skrämmande och patetiskt! Men tänker inte lägga någon energi på det!

Just nu sover alla redan här hemma! Haha hemskt med söndagar haha! Felicia har gått och lagt dig andra dagen i rad nu utan välling och utan gnäll! Hon är så duktig. Ska försöka sluta med den nu! Har även tagit bort nappflaskan med dricka nu så  vill hon ha något att dricka så blir de bara i glas och de har gått jättebra! Så antingen nästa helg eller nästa igen så börjar vi stenhårt med blöjan! Den ska bort nu! Jag ger mig inte denna gången! Tänker verkligen kämpa för de nu!

Nej nu ska jag snart väcka lillfia för att ge henne mat och sedan hoppas på att hon sover länge inatt! För denna svensken är också trött!

Lots of love <3
///Nicen


Underbar dag!

Igår var en riktigt mysig dag! Det blev grillning på gården med mamma och storebror! Sen kom även Nettan och Martina ut och vi hade jätteroligt :-) Skönt som fan och de var något som man verkligen behövde. Bara sitta och snacka en jävla massa skit och njuta i solen :-)

Snart bär de ut igen! Ska bara göra ordning barnen och sen blir de ut på lekan i några timmar innan de är dags för att fixa middag!

Lots of love <3
///Nicen


Vissa människor....

borde man få rätten till att skjuta eller skada allvarligt på vissa sätt! Fan jag blir förbannad. Jag brukar inte vilja skada någon eller önska något livet av den men denna männsikan har fan allvarliga problem. Skada de jag älskar och du får själv stå för konsekvernserna. Ärligt talat trodde man inte kunde skifta så från dag till dag men denna jävla piller missbrukaren borde försvinna.

Blir sååååååååå jävla förbannad ditt jävla kräk. Fan grusen under mina skor är värda mer än vad du är och jag hoppas verkligen att du inser att du ska lämna henne ifred innan du skapar mer trubbel för dig själv! Fan ditt jävla offer, du har sista chansen nu sen får ju fan i mej skylla dig själv!

Hoppas verkligen du tänker om!

///En förbannad Nicen

Tisdag haha :-)

Igår åkte gubben till Tyskland med chefen och en kollega för att gå på en betongmässa. Hur roligt man nu tycker det är haha. Men de är ju deras jobb och så, så man kan hoppas att de tycker det haha. Blev lite orolig igår för när klockan närmade sig 22 så hade han fortfarande inte hört av sig så jag ringde och allt var okej som tur var. Han höll på och skulle ringa mig men han fick inte rätt på nr när han skulle ringa haha :-) Hjärtat mitt <3

Linda kom in till stan igår. De var jättetrevligt och umgås med henne! Även Emma kom hit idag! Vi hade en mysig dag. Trodde att vi skulle kunna vara ute men efter vi hade varit ute en liten stund så blev de svin kallt och började regna. Vilket jävla bajsväder! Vi gick och köpte mat och lite sånt och sen gick vi hem och bara satt och snackade!

Fick även åka till city gross två gånger igår för jag insåg på kvällen att jag hade inga blöjor till Felicia. Jag hoppas verkligen hon vill sluta använda blöja snart men hon verkar helt omöjlig. Men man får ju inte ge upp!!

Emma sov över och vi satt bara och tog de lugnt hela kvällen!

Idag får vi se vad som händer med tanke på att de är sånt jävla bajs väder idag också! Gubben tog tydligen med sig de fina vädert haha!

Lots of love <3
///Nicen


Äntligen klar :-)

Nu har man varit duktig och tvättat idag! Fick mycket hjälp av Pernilla som jag är extremt tacksam för *Tack som fan* Så nu sitter man bara här en stund och tar det lugnt innan de är dags att gå och hämta Felicia. Ska hämta henne lite tidiagre idag och gå och sätta oss på gården! Skönt som fan!

Sen blir de att sitta där tills gubben kommer hem! Sen blir de myskväll för oss alla eftersom gubben åker imorgon! Hatar de för jag har så svårt för att sova när han inte är hemma men de ska väl gå ändå!

Nej nu ska lillfia strax ha mat!

Gå nu ut och njut av de fina vädert :-)

Lots of love <3
///Nicen


Lugn helg :-)

Helgen har varit lugn! Vi trodde att vi skulle kunna grilla igår eftersom de hade varit fint väder hela veckan men det blev inte så! Självklart så var de kasst väder så vi får skjuta upp det med grillning någon dag till! Hade varit skönt om man hade kunnat göra de en helg snart. Men vi får bara vänta och se! Men de blev en lugn kväll med Nisse och Anders. Vi spelade wii och bara tog det lugnt!

Söndagen har varit slö och det är helt underbart. Jag är skit trött och de känns som om man inte orkar göra ett skit. Så de är skönt att bara kunna ta det lugnt!

Börjar få lite ångest nu eftersom gubben åker till tyskland nu på tisdag och är borta tills på torsdagskväll! De kommer säkert att gå bra men ensamt och tomt utan hjärtat plus att jag har två barn denna gången han åker iväg! Men jag klarar mig, de brukar jag göra!

Lillfia har blivit jättestark i nacken. Hon håller huvudet uppe jättelänge nu innan hon blir trött. Och de bästa är att hon börjar hålla nappen kvar i munnen istället för att man måste hålla fast den till henne. Hon är jätteduktig och man blir så glad när man ser henne! BVC tyckte att hon var jätteduktigt med att fixera blicken och blev förvånade över hur mycket hon ler :-) Blir man bara glad av att höra :-)

Nej nu ska jag in i duschen!

Lots of love <3
///Nicen


En bra dag igår :-)

Dagen igår började med ett besök på BVC :-) Hade båda barnen med mig för jag ville även kolla hur mycket Felicia vägde eftersom jag inte har någon koll på det. Måste verkligen köpa mig en våg här hemma! Felicia har gått upp till 15 kg vilket är skit bra eftersom hon klyddar så med maten så jag blev ganska glad :-) Lillfia har nu gått upp till 3660 gram :-) Lilla tösen ökar bra i vikt, vilket jag är tacksam för! Hon blev en månad igår :-) Tiden går så fort. Men hon fixerar blicken som hon ska och ler jättemycket vilket Karin blev förvånad över. :-) Lika snabb som sin storasyster! 

Sen åkte vi ner till Pildammsparken och träffade Paula! Även Emma var där och Paulas lillbror med familj! De blev en mysig dag i parken! Skönt att komma ut! Och de var kul och träffa Paula eftersom de var ett tag sedan nu! Hon börjar må bättre och de är det som är det viktiga!

Sen när vi väl kom hem vid ca 15.30 så trodde jag att vi skulle upp och sätta oss och bara ta det lugnt haha! Så blev det inte. Träffade Pernilla och vi satte oss på gården en stund och sen kom Nettan och gubben kom ungefär samtidigt hem ifrån jobb! Vi bestämmde oss för Pizza idag så gubben gick upp och vi väntade ute tills pizzan kom!

Skönt med såna dagar och jag hoppas att de kommer fler såna framöver :-)

Idag ska vi även ut på gården en stund! Måste ju bara vara ute när de är så underbart väder. Både jag och Felicia älskar det. Synd bara att man är så jävla trött även idag! Men förhoppningsvis så börjar lillfia snart sova mer på natten! Vi får se, hoppas kan man i alla fall göra :-)

Nej nu ska jag in i duschen så att man kan piggna till lite innan man ska hämta Pluttan på dagis!

Ha en underbar dag därute för de tänker vi ha :-)

Lots of love <3
///Nicen


Mitt underbara liv!

Sitter och funderar på hur mycket som egentligen har hänt de sista lite mer än 4 åren i mitt liv. Sen den dagen då vi två blev en och sen när vi blev en familj och inte bara vi två längre.

När vi blev tillsammans så trodde jag bara att de var en flört om man kan säga så! Med tanke på vår ålderskillnad så trodde jag faktiskt inte att det skulle hålla speciellt länge utan jag tänkte bara njuta av tiden och ha kul! Men en vecka blev till en månad, en månad blev till ett år och nu sitter vi här lite mer än fyra år senare med två underbara döttrar.

När jag insåg att jag var gravid med Felicia så var jag rädd för att berätta det för honom. Vi hade inte pratat speciellt om barn och jag visste inte riktigt vart han stod när de gällde barn! Om han ville ha barn eller inte. Visst vi hade skämtat om de om att han vill ha minst 10 barn osv men aldrig riktigt pratat seriöst om det. Men när jag såg glädjen i hans ögon när jag berättade för honom att jag trodde att jag var gravid försvann all tvivel som jag hade. Även han ville att vi två skulle bli tre.

När vi sedan insåg ca 2 år senare att jag var gravid igen, var vi båda lite förvånade. Vi hade gärna velat vänta lite men vi båda sa att de var menningen att det skulle ske nu! Och vi ville nu att vi tre skulle bli fyra. Väntan var lång men till slut kom vår andra lilla tös Emilia.

Barnen var inte planerade men de är det bästa som har hänt oss båda. Dessa åren har gett mig både glädje och sorg men även de bästa i mitt liv. Denna mannen som jag älskar över allt annat på denna jord har gett mig två underbara barn som jag ALDRIG kan tänka mig ett liv utan. Mina barn är de som jag lever för varje dag och allt annat löser sig!

Den dagen jag träffade mitt hjärta trodde jag aldrig att allt detta skulle ske. Men den dagen vi två blev en visade det sig att de var mennigen att de skulle vara vi två, vi två som blev vi fyra och man kan verkligen inte önska sig något mer. Jag hoppas att de kommer att vara vi fyra för alltid. Mina tre hjärta är de som gör mig hel, de är de som gör livet värt att leva.

Min familj är den som jag värdesätter mest på denna jord och alltid kommer att göra. Jag går på eld och vatten för dem! Ingen får skada de på något sätt och jag kommer ge dem de bästa jag har! Älska de på de sättet som de alla förtjänar och alltid finnas vid deras sida. De är vi fyra mot världen och de kan ingen männsika ändra på!

Jag älskar er av hela mitt hjärta! Ni är mitt allt!

Lots of love <3
Er Honey och mamma för alltid!
 
Vem visste vad som skulle ske den dagen det blev vi? Men ingen är gladare än jag för vad
du har gett mig och jag älskar dig så otroligt mycket.


Min äldsta och älskade dotter. Sen den dagen du föddes har du gett mig enorm glädje.
Mamma älskar dig så otroligt mycket och är så stolt över den stora underbara
flickan du är på väg att bli!


Min lilla älskade dotter. Precis som din storasyster så har även du gett mig enorm glädje sen den dagen du föddes. Min lilla bebis som är så duktig och underbar. Mamma älskar dig så otroligt mycket.

Mina underbara töser. Ni gör mig så stolt och jag är så stolt över att få kalla mig er mamma. De är de bästa som finns och hjärtat jag är så glad för att få kalla mig din honey och är så glad över att du är pappan till våra underbara töser <3


Våren är äntlligen här :-)

Igår var de verkligen en underbar dag :-) Solen sken hela dagen och de blev en massa mys ute! Alla samlades på gården som vanligt och de kunde ju inte bli bättre :-) Till och med hjärtat kom ut när han kom hem ifrån jobbet!

De är så underbart nu när gubben kommer hem strax efter 4. Han har insett att de är bättre och sluta tidigare och få lite mer tid med barnen och jag bara älskar det :-)

Idag blir de också ut på gården efter dagis och de är ju helt UNDERBART :-)

Nej nu ska jag in i duschen medans Emilia sover!

Lots of love <3
///Nicen


Livet leker :-)

Hela helgen har varit underbar med mina tre hjärtan :-) Bara en massa mys men man har ju även gjort lite vettigt haha! Inte bara mys haha för så bra kan man ju aldrig ha det.

Fick reda på i helgen att gubben ska åka på mässa i Tyskland 20-22 april alltså nästa vecka och de innebär att jag är själv med barnen i 3 dagar....*hjälp* haha. De kommer att bli tufft men jag brukar ju klara mig haha! Men vad ska man göra! Jag kan inte hindra honom och vill inte göra det iheller för de är något som han tycker om och vill göra. Haha hans chef frågade om han fick åka eller om jag hade några krav för att han skulle få följa med haha jag svarade "ja om du får ledigt på fredagen med batalning haha" Får se vad han svarar idag! Men de var mest ett skämt men de kan vara ganska skönt om han hade fått  vara hemma efter ha varit borta i 3 dagar!

Blev ganska förvånad! Dagis ringde och frågade om jag kunde hämta Felicia klockan 12 för att där var bara en i personalen kvar då! Visst de är inga problem för mig men jag blev ganska förvånad. Trodde inte att man fick göra så eftersom man betalar ju för att hon ska få vara där! Men skit samma! De blir en massa mys ute i solen istället.

Lillfia ligger bredvid mig i soffan och är superglad och bara skrattar. Hon har börjat "prata" ganska mycket när hon ligger ner. Hon är för söt. De är helt otroligt, hon blir redan en månad på onsdag. Kan inte fatta vart tiden tar vägen. Men mina underbara barn blir ju bara större och större för varje dag som går.

Älskar mina underbara barn och kan inte tänka mig ett liv utan dem!

///Nicen


Bildbomb <3





           
           
           
                
             

Min kärlek för er tre är enorm! Jag är inte en hel människa utan er! Min kärlek för er går inte beskriva med ord! Älskar er och är så glad för att ni gör mitt liv värt att leva <3

Lots of love <3
///Nicen


Påsken är över!

Skärtorsdagen började med att gratta gubben! Han fyllde ju år då! Sen när man hade gjort färdig barnen så var de dags att bege sig hemifrån! Skulle iväg och handla present till gubben! Hittade ett nytt halsband till honom och lite andra små saker. Han blev jätteglad :-) Kvällen var lugn med bara en massa snack haha! Jimmy, Martina, Anders, Mattias och Nisse var här! Var menningen att vi skulle spela något men tiden bara rann iväg och ingen orkade det till slut haha!

Långfredagen fick jag äran att tvätta haha! Men de var ju behövligt så man hade ju inte mycket val! Sen bar de ner på påsltivolit med mamma, jimmy, martina och vi hade skoj. Skönt att bara ta det lugnt och mysa med barnen! På kvällen så blev de en film på dumburken innan man somnade. Perfekt avslut på denna dagen!

På påskafton bar de ut iväg till Åkarp på lite påskmat och grillning på kvällen! Mysigt som fan! Var även ute och gick en runda i det fina vädert! De var trevligt och tiden bara rann iväg haha! Men tiden går ju snabbt när man har roligt säger de ju!

Påskdagen var bara en massa mys här hemma! Vi var bara iväg och handlade och sen bara tog vi det lugnt här hemma! Skönt som fan! Jag och gubben roade oss på kvällen med att spela mario på wii. De var kul men vi fick lite problem sen haha!

Denna dagen blir också lugn innan man kommer in i rutinerna igen imorgon! Gubben ska jobba, Felicia på dagis och vad jag & Emilila ska göra de har vi inte kommit fram till än haha!!

Lots of love <3
///Nicen


RSS 2.0