Känner sig gammal ibland!

Sitter och lyssnar runt på youtube just nu! Sitter och lyssnar på gamla låtar som man alltid satt och krökade till förr. Har ju inte blivit så mycket av min musikstil sen jag träffade sambon eftersom han är lite äldre än mig så har de mest blivit gammal hårdrock osv.

Sitter och lyssnar på mina 2 stora favoriter för några år sedan och de var Scooter och Dj Aligator. Och bebisen i magen verkar gilla det för den började röra sig som fan i magen så fort jag satte på det. Ganska kul! Man kanske ska börja lyssna på lite mer musik som man verkligen tycker om! Är ju en gammal ravetjej och de sitter väl fortfarande i blodet på mig! Men då var de ju ännu värre takter haha =). Men de räcker med hälften av de ungeför :P.

Haha och bara för skojs skull så blir de "The Whistle Song". Haha de är ju hundra år sedan sen man lyssnade på den låten ju =)

Haha nej nu ska jag ta upp Felicia ur badet och sen blir de lite spel ikväll för Nisse är på besök idag! Avslutar med en liten bild idag!


Min älskade familj som snart blir större =)

Lots of love =)


Välkommen IG på andra provet!

Ja detta provet idag gick verkligen åt helvete! Fattade inte ett skit om detta provet med tanke på att jag har legat i min säng i två dagar och inte haft någon ork till att göra ett bajs! Har knappt orkat öppna böckerna! Så vad ska mna förvänta sig! Men sen känns de ganska svårt att lära sig 6 kapitel på ca 1 vecka som man ska ha prov på. Men har ju inte ens chans att hinna lära sig allt på de dagarna! Visst en del kunde man ju men det var ju långt ifrån allt. Men vi får se när jag får tillbaka provet nästa vecka någon gång. Men jag kommer att få kompletera.

Sen fick jag i alla fall G på första provet vi hade. De trodde jag verkligen inte eftersom nästan hela klassen fick IG. Där var ingen som berättade för oss att cancer skulle vara med på provet men de var det ändå. Jag kan ju det tyvärr och de var inte för att jag hade pluggat på det utan för att alla som har lämnat denna jord av de jag känner har gått bort av den orsaken. Men skönt att slippa kompletera till det i alla fall!

Idag så ska jag bara slappa och försöka bli frisk! Har testat att äta lite. Mår illa som fan! Men jag måste ju äta för bebisen skull. Har ju inte kunnat äta speciellt på två dagar och nu kände jag att jag måste tänka på bebisen och äta i alla fall. Har inte mycket val eftersom de handlar inte bara om mig! Men jag har knappt någon ork i kroppen. Imorse fick jag göra en sak och sen sätta mig ner och vila innan jag fortsatte för att jag orkade inte. Och när jag skrev provet så kändes det som om jag skulle svimma. Men de klarade sig!

Så nu ska jag slänga mig på soffan och läsa skvaller tidningar som jag köpte på ICA och bara koppla av. Nej först ska jag städa till vår lilla damp kanin =).

Lots of love =)


Fy fan vad jag mår dåligt =(

Jag hatar verkligen att vara sjuk! Visst jag kan bli lite förkyld osv men när jag verkligen blir sjuk så känns det som om jag är halvt döende. Igår var hemskt som fan! Pallade mig upp och gick till skolan fast jag egentligen inte ens orkade resa mig ur sänge. Var kvar i skolan tills ca 11 sen pallade jag verkligen inte mer utan gick hem. Jag frös som fan och bara längtade efter att bussen skulle komma. Givetvis missade jag bussen precis och fick vänta så nästa som självklart var försenad. När jag äntligen kom hem gick jag och lade mig direkt och sov tills det var dax att hämta Felicia. Hon var en ängel idag! Hon märkte att jag inte mådde bra och satte sig och kollade på tecknat tills pappa kom hem. Min underbara dotter.

Även mitt hjärta var helt underbart när han kom hem. Han fixade allt och bara lät mig sova. Annars har vi uppdelat om vem som gör vad på kvällarna men jag fick bara sova igår och det var helt underbart. Stängde även av min lur för de var någon som höll på att ringa hela kvällen och jag höll på att bli knäpp!

Just nu sitter jag här och känner hur Plutten i magen ligger och sparkar och gör sig påmind om att här finns även lilla jag! De ska bli kul och se om det blir en flicka till denna gången eller om det blir en liten pojke? Lika roligt som första gången. Och de som är mest underbart att där fanns bara ett friskt underbart litet barn. Men det känns som om det är evigheter kvar men tiden kommer att gå så fort. Snart dax för att åka ner och beställa barnvagnen. =).

Nej nu måste jag forsätta med dessa jävla studier. Fattar ingenting till detta provet så helt ärligt så får de gå som det går! Så är de när man ska plugga in 6 kapitel eller vad de är på 1 vecka. Det är helt sjukt!!

Lots of love <3


Fy fan vilken panik jag fick!

N ringde mig lite innan 8 igår och berättade att de brann i vår trappa på 4:de våningen och jag fick panik. Ville bara komma ut ifrån lägenheten, men de fick jag inte för att brandröken var farlig för mig eftersom jag är gravid och de luktade mest bränd plast. Fick ännu mer panik när jag inte fick gå ut. Jag hatar bränder och tänker bara tillbaka på den gången för 14 år sedan när vi bodde i skurup!

Natten till julafton vaknar jag av att 4 barndmän står och nästan slår in vår dörr, nästa ska jag kommer ihåg är hur min mamma skriker i ren panik att vi ska klä på oss snabbt som fan och springa ut ur lägenheten. Jag började storgråta samt även mina två brödrar för ingen av oss hann riktigt fatta vad de var som hände. När vi sen är nere på gatan hör min mamma brandmännen prata om tanten som bodde jag kommer inte ihåg riktigt var hon bodde i huset och det slutade med att mamma fick springa med de in och hjälpa henne ut ur lägenheten för hon litade på mamma så mamma visste att hon skulle följa med om det var mamma som sa till henne. Jag fick panik och började storgråta och bara kallade på mamma när jag såg henne springa in i huset igen när hela jävla huset var övertänt och brandmännen kämpade för att få kontroll på det och en brandman fick hålla fast mig så att jag inte skulle springa efter min mamma. Senare runt 12 tiden på dagen fick vi komma hem igen eftersom det var julafton.

Sen på annan dag jul hände samma sak en gång till. Och denna gånge höll hela huset på att brinna ner och hela vår lägenhet total förstördes av vatten och brandrök. Vet inte om branden hade spridit sig till vår lägenhet men de lär jag aldriig få veta iheller. Men efter denna dagen fick vi nte lov att komma tillbaka till vår lägenhet och vi fick kasta allt som vi ägde. Och de värsta var att jag hörde brandmännen prata om att de var försök till mordbrand eller vad de var de kallade det!

Så igår när jag fick höra att de brann i vår trappa så fick jag bara bilden i mitt huvud om hur övertänt huset var i skurup och jag var säker på att samma sak skulle hända här. Fick sån panik så att A fick hålla fast mig så att jag inte skulle gå ut. Och tårarna rann ner för min kind. Trodde inte att den brand skulle påverka mig så efter så många år. Men man vet ju aldrig försen man hamnar i den situationen igen. Hoppas aldrig att jag behöver få tillbaka de känslorna som jag fick igår.

Men som tur var så blev ingen skadad igår! De brann hos en kille som hade 1 hund och 1 katt och han själv. Alla tre var okej bara lite rökskadade. Undrar hur branden egentligen startade?

Nej dags för mig att väck Felicia som ska följa med mamma till skolan idag! Är egentligen ledig men ska träffa gruppen idag för att vi har ingen koll alls om provet tills på fredag! Måste komma ihåg att ändra Felicias dagis tid på fredag!

Lots of love =)

Bebisen och Felicia!

Jag var ganska nervös i början när jag skulle berätta för Felicia att där låg en bebis i mammas mage. Hur skulle hon kunna förstå det? Hon är ju min lilla bebis fortfarande?? Men ack så fel jag hade! Min lille bebis är ingen bebis längre utan hon börjar att bli en stor flicka nu med ett väldrigt stor förståelse för vad som sker. Hon är jätte glad över att hon ska bli storasyster. Pratar väldigt myckte om bebisen. Och nu ska hon hela tiden dra upp min tröja för hon ska pussa bebisen så att den inte blir ledsen när mamma får en puss. Min underbara lilla flicka! Är så stolt och glad över min lillla tjej! Men ibland har jag så svårt för att förstå att hon verkligen har blivit så stor. Men herregud hon blir ju faktiskt tre år i mars =). Tiden bara springer iväg. Och nu ska hon bli storasyster också! Men jag är så glad över allt som sker nu! Har bara svårt för att tro på att de verkligen är sant =). Men jag får nypa mig i armen ibland för att inse att de är verklighet och inte någon dröm.

Nu har jag gått över halva tiden i min andra graviditet. Ligger ju nästan exakt som med Felicia och de är lite roligt faktiskt. Men denna gången har jag mått lite mer dåligt. Med Felicia mådde jag bra hela graviditeten. Men det jag känner nu börjar försvinna lite gran och jag börjar må bättre och känna mig piggare! Nu så ska jag bara få sova lite mer på nätterna så mår jag skit bra! =). Men de är sånt man bara kan önska. Hade lika dant med Felicia. Jättelugna på dagarna och sen disko i magen på nätterna =). Men de är en underbar känsla ändå =)

Har bara lite jobbigt med psykiska problem eller vad man ska kalla det med tanke på att mina barn får aldrig träffa sin farfar som tyvärr gick bort -96. Jag fick ju heller aldrig själv träffa han! Men vi ska berätta för våra barn om vilken underbar människa han var! Har fått höra så mycket om honom från andra människor som kände honom och de är något mina barn ska få veta den dagen de börjar fråga om sin farfar. Och sen att de aldrig får en riktig morfar. Eftersom jag och min pappa inte har haft någon kontakt på över 7 år. Jag har försökt med får ingen respons. Och de är mycket som jag funderar över även nu! Det är någon mina barn missar. Personligen så var min morfar världens underbaraste människa och jag har alltid haft en underbar kontakt med honom. Men inte ens han kan ta den platsen för han somnade in -05. Så vem kan uppfylla den platsen åt mina barn? Den frågan plågar mig ofta och jag känner nu när jag skriver det att tåranar inte är långt ifrån! För de är en viktigt fråga för mig!

Där finns ju någon nu i farmors liv. Men A vill verkligen inte att han tar den platsen till våra barn och de är något som jag accepterar fullt ut, för han saknar sin pappa något enormt fortfarande och jag tror aldrig att han kommer vänja sig vid tanken att hans pappa inte finns mer. De är bättre att de för höra om vilken underbar person deras farfar var och att han sitter uppe vid stjärnorna och kollar så att de mår bra.

Men vad ska jag då säga om morfar? Hur ska jag förklara för mina barn den dagen de kommer och frågar mig om var är morfar? Där är så många fel som både han och jag gjorde men de har ju ingenting med mina barn att göra. Visst Felicia fick en doppresent där de stod att den var ifårn "morfar". Men varför kunde han inte hört av sig själv? Vet inte ens om han har sett bilder på min stora tjej? Och de gör så ont i mig! Men de är upp till han nu! Jag kan inte plåga mig själv med detta hur länge som helst!

Nej nu skiter vi det! Fan jag hatar det ämnet!

Här är en bild på min lilla mage : tagen den 22/10 2009 Vecka 21 (20+0)
Exakt halva tiden =)




Här är min älskade stora tös och min älskade sambo!!


Lots of love =)


Vår nya familjemedlem!

Vi har skaffat en liten kanin till Felicia som vi valde att döpa till ninizen. För de är lättast för Felicia och eftersom annars var Felicias val att den skulle heta brum brum. Haha barn är för söta i den åldern =).

Här är någon bild på vår lilla sötnos!


En söt liten sak som nog har damp på nätterna hahaha =)



Felicia är jätteglad över sin kanin =)

Lots of love =)

Barnuppfostran??

Jag har aldrig påstått eller kommer att göra det heller att jag är någon expert på barnuppfostran! Jag lär mig mycket fortfarande om vad som är rätt och fel när det gäller min dotter! Speciellt nu när jag väntar nästa bebis! Men när ska folk fatta? Det är en JÄVLIGT stor skillnad på att uppfostra sitt eget barn jämnfört med att vara dagisfröken?? Om man nu blir dagisfröken innebär det att man är expert på barnuppfostran? För i så fall borde ju alla föräldrar gå den barnuppfostran så gör man ju ingenting fel ju!

Nu menar jag ju inte att alla är dålliga föräldrar men varför är de alltid så att de som jobbar på dagis och inte har några egna barn hemma så tror de nästan alltid att de är exprter på hur man ska uppfostra andras barn? Vissa kommentarer kan få mig till att verkligen koka av ilska! Som den jag fick höra idag om min dotter! Självklart säger jag till när min dotter gör något fel men i vissa lägen så är de ju personen hon håller på med som ska säga ifrån om att de räcker nu och inte jag! För de är inte upp till mig! Och när man inte har egna barn och tror att livet är så jävla enkelt efter att man har fått barn så ska man rent ut sagt bara hålla käften! Man har ingen rätt att yttra sig som saker som man inte vet ett jävla skit om!

Visst många kanske tycker att jag överreagerar men jag anser att när det gäller min barnuppfostran så är de ingen som ska bry sig så länge mitt barn mår bra och jag inte slår på henne eller gör henne psykiskt illa. Men min dotter mår bra men hon är inne i en rejäl trotsperiod som gör att hon testar ALLT!! Då men jag verkligen allt! Men man får ju bara bita ihop och försöka få henne till att förstå vad som är rätt och fel och ingen annan har rätt till att yttra sig om det.

Men jag valde att inte starta en konflikt med den här personen för jag var inte hemma hos mig och det var min väns vän. Så jag hade väl bara skappat trubbel där också om jag hade sagt något så idag som är något väldigt ovanligt för mig så valde jag att hålla tyst. Men de ångrar jag som fan nu! Men gjort är gjort och inget jag kan ändra på nu!

Men annars har väl dagen varit helt okej! Hade prov i skolan idag men de är frågan om hur de gick?? Hahaha. De får vi se om ett par dagar! De var super gulliga i vår lilla grupp idag! Fick ett presentkort på trianglen av de eftersom jag precis har fyllt år och de var supergulligt av de! De sa till mig att jag var TVUNGEN att köpa något till mig själv och inte till min dotter haha! Så jag får göra det!

Nej nu ska jag bara vänta på att gubben ska dyka upp! Börjar bli trött som fan nu! Men en liten stund till kan man väl hålla sig vaken haha eller vem vet =). Skönt som fan att slippa plugga idag utan bara slappa =).

Lots of love!
Nicen

Ny blogg!!

Hejsan!
Valde att skaffa en ny blogg för att för många hade den andra!
Så nu kan man få vara lite mer anonym kanske??
Haha men vem vet vad som händer??

Ha d gött! Nu ska jag fortsätta att snacka lite skit med Paula, den lilla sjuklingen!! =)

Lots of love =)

Pussar =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0