Fuck it all!

Fan va trött jag är på pengar, utgifter, räkningar m.m. Känns som om du kvittar hur mycket pengar man än får in i månaden så räcker ändå inte pengarna till de som behövs varje månad!

Sen denna jävla CSN. De tycker  att de kan skippa en utbetalning i december för att iställer ge en två utbetalningar i januari men vad hjälper det när man har räkningar att betala? Eller en dotter som ska ha mat på bordet? Och den billigste månaden på året! Tycker de är helt sjukt symstem som de har! Blir så jälva demprimerad. Och inte fan kan man gå till soc en månad och be om hjälp för då får man bara till svar att den sambo tjänar för mycket! Så där finns inget man kan göra förutom att skita i de flesta räkningarna och betala de i januari när man får pengar och de suger också för man har alltid andra räkningar som man ska betala då! Så du kvittar vad man gör så fuckar sig allt ändå!

Fattar inte varför man skulle vara så jälva godtrogen förr? De har ju även gjort så att man sitter där med de skulderna man har idag och kan inte göra ett skit åt saken! Så går de när man alltid ska tro de bästa om folk men de visar sig bara i slutet att de är man själv som blir rövknullad och står där man skiten själv som alla andra har fixat till en! Varför ska man vara så snäll så att man är dum? De är ju bara en själv som förlorar på det.

Idag är en sån riktig jävla bajs dag där jag bara känner för att be hela världen fuck off. (menar inget personligt mot någon). De flesta räknar med att jag alltid ska ställa upp med pengar, lyssna osv men när jag behöver det då? Vem finns då där för mig? Vem har en axel för mig att gråta emot? Vem kan berätta för mig att allt kommer att lösa sig till de bättre? Att framtiden ser ljus ut?

Sen blev man ju ganska besviken! Visst jag vet att de bara har gått tre veckor sedan jag postade brevet men trodde ändå att man kanske skulle få ett svar snabbt. Att h*n kände lika dant som jag gjorde. Men tydligen inte. Jag vet att jag inte skulle hoppas så mycket men har gjort de omedvetet. Nu känner jag bara fuck it to. Who needs you? 

Nej fan måste plugga nu och försöka glömma allt detta skitet, De är ju mina problem och ingen annans. Gör som vanligt! Begraver de inom mig så kommer de fram en dag i framtiden så får jag hantera det då!

Lots of what????


Lung och mysig helg!

I fredags var jag hos barnmorskan för första besöket efter inskrivningen. Allt var bra med bebisen! Hjärtslagen låg på ca  150 slag/minut och SF måttet vad 24,5. Så nu blir nästa besök den 23 December haha! Helt otroligt. Trodde inte att de hade öppet då =). Men då ska jag ju sitta där i två timmar! Den jävla glukosbelastningen. Men som tur är så skulle Emma följa med mig så att man slipper sitta där själv plus att Felicia ska ju också följa med.

Lördagen började med tvätt som vanligt och storstädning och självklart så har vi ju tagit fram alla julsaker. Haha de var ganska roligt. Gick ner i källaren och letade efter mina julsaker också visade det sig att de var uppe i lägenheten. Haha så jälva korkat. Sen ville jag bara ta det lugnt. Men de fick jag ju självklart inte utan gubben tjatade om att åka till IKEA och efter han hade tjatat i 1 timme så fick jag ju gå med på det. Men de belv en kort tur och man fick lite köpt och sen lade jag i soffan hela kvällen för då hade jag så ont så att jag inte ens kunde gå.
Söndagen träffade vi Maria och hennes tös Indra och gick en tur till Ekohallen. Det var jättetrevligt. Felicia var sjukt duktig igår. Blev riktigt imponerad på henne. Hon gick från coop till eko sen hela tiden där inne och tillbaka till coop. Satt i vagnen inne på coop och sedan gick hon hela vägen hem eftersom bussjävlen kom inte. Är så trött på dessa jävla bussar!

Resten av kvällen vad lugn. Idag ska Jimmy göra titthålsoperationen och jag hoppas verkligen att de kommer att gå bra och att de inte blir så mycket problem. Får hålla tummarna och vänta tills han hör av sig!

Nej nu får vi fortsätta här i skolan!! Haha kan ju inte sitta här hela dagen. =)

Lots of love =)


Fy fan vad trött jag är!

Har inte kunnat sova ett skit inatt. Har så jävla ont så att de gör ont så fort jag rör mig! Pallar egentligen inte gå till skolan idag men jag har inget val! De är bara till att gå dit och se glad ut. Får ta mina kryckor idag så att jag har något att stödja mig på. Inget roligt alls. Sen har tankarna snurrat hela natten. Kan verkligen inte smälta vad som hände igår. De kommentarerna jag fick av dig sårade mig verkligen. Mår bajs och har gråtit som fan inatt.

Men de är väl bara till att acceptera situationen. Ångrar inte det jag gjorde men jag trodde ju att du om någon skulle förstå varför jag valde att göra som jag gjorde. Men tydligen inte. För allt jag gör i dina ögon är ju bara fel. Men de är ju som det är.

Nej nu ska jag väcka Felicia och se om jag får tag på min lillebror som ska röntgas idag!

Lots of love =)


Vem fan har gett....

... dig rätten till att trampa på mig som du gör? Va fan skulle du själv har gjort om de var jag som hade ringt dig? Det jag gjorde var rätt och inget annat och jag vet om att du hade gjort exakt lika dant som jag gjorde idag!

Blev jävligt förvånd, ledsen och sviken av vad du spottade ur dig till mig! Hur fan kan du säga såna saker när jag bara ville hjälpa dig? Jag släppte ALLT här hemma för att hjälpa dig! ALLT! Och vad får jag för tack för det? Du spottar och trampar ner mig totalt som tack för hjälpen! Jag fattar verklilgen inte om vad som gick/går i genom ditt huvud. Fan jag är verkligen glad över att jag hade någon som kunde ta Felicia till mig! SÅ jävla tacksam för att hon inte behövde se hur du behandlade mig när jag bara ville hjälpa dig.

Jag skiter i vem han är eller hur mycket du älskar honom. Inget ger honom rätten till att göra som han gjorde idag. Han existerar inte i mina ögon längre och han kommer inte närmre än 5 meter när de gäller mina barn. Och jag hoppas verkligen att du tar ditt förnuft till fånga. För går du tillbaka till honom så kan du glömma mig och barnen. För efter det jag fick i huvudet efter jag ville hjälpa dig är något som jag verkligen inte förtjänar. Och de gör så ont i mig eftersom du inte förstår att jag ville bara ditt bästa. Hoppas att du vaknar!

Ville bara säga ett mega tack till er två! Stoffe och Pernilla! Ni var underbara! Det betyder mycket att ni ställde upp för mig som ni gjorde idag! Vet inte vad jag hade gjort utan er två idag! Hoppas de inte blev något strul med jobb Stoffe och att middagen blev god Pernilla =).

Lots of love =)


Hittade detta!!

Kollade på en blogg och hittade detta! Så jag var tvungen att gå in på bebisvarlden.se och göra det jag med haha!! Och så här blev resultatet:


Idag är du 24 veckor och 1 dagar gravid!

Befruktningen ägde rum omkring:                      17 Juni 2009

Hjärtat började slå:                                           12 Juli 2009

Embryot rör sig:                                                 5 Augusti 2009

Embryoperioden är slut, du bär nu på ett foster:  12 Augusti 2009

Alla inre organ är färdigbildade:                         12 Augusti 2009

Risken för missfall avtar:                                   26 Augusti 2009

Illamåendet avtar för de flesta:                            2 September 2009

Könsorganen börjar bli tydliga(Inte på ultraljud):   9 Spetember 2009

Fostret sväljer och kissar:                                  23 September 2009

Ungefärlig tid för ultraljud:                                 30 september 2009

Du kan känns fosterts rörelser:                            7 Oktober 2009

Fostret börjar få regelbundet sovmönster:           21 Oktober 2009

Fostret börjar höra:                                           11 November 2009

Nio av tio barn överlever om de födds nu:             9 December 2009

Många foster lägger sig med huvudet ner:           13 Januari 2010

Beräknat förlossningsdatum:                              10 Mars 2010

Det är 15 veckor och 6 dagar kvar till beräknad förlossning, onsdag 10. mars.

Det är verkligen inte lång tid kvar nu! Tiden går verkligen undan!!
Lots of love =)

Super mysig helg!!

Det var så skönt och komma hem i torsdags och veta att kursen medicinsk grundkurs var slut och att man fick långledigt innan de är dax för nästa kurs på måndag!

Fredagen var vi med mormor och Roland. Vi tog det bara ganska lungt och fikade lite. De var uppe och kollade på kaninen för första gången. De var på tiden. Vi är ju alltid annars bara hemma hos Roland när vi ses. Så det var ganska skönt att de kunde komma hit så jag slapp klydda med allt. Sen på kvällen när gubben kom hem så åkte vi till apoteket och lite sånt och sen hem och lagade mat. Sen blev det en lugn kväll i sängen med en bra film i DVDn. Skönt att bara ta det lugnt!

Lördagen bjöd på en date med Plettan och Linnsan. Vi åkte och badade och det var jättemysigt. De var skönt att komma hemifrån ett par timmar när gubben jobbar som vanligt. Så vi var där till lite över 3 och sedan tig vi bussen bort till värmhem där de blev en slabbig hamburgare på Burger King innan vi åkte hem. En stund senare kom gubben hem och han badade med Felicia och de slutade med vattenkrig i badrummet haha. Fy fan exakt hela jag ocg hela badrummet var genom blött. Så man fick lite att städa men vi hade kul i alla fall!!  =). Även denna kvällen slutade med en film och lite och tugga på =). Som vanligt nu den sista tiden haha, fan man äter ju hela tiden =).

Och idag så har vi städat och lite sånt tråkigt och nu sitter gubben och Felicia och kolla på en film och jag satte mig vad datan en liten stund. Är helt slut idag så sätter man sig i soffan så somnar man väl och de har jag inte tid med idag! Haha ska snart laga mat och fixa allt annat som måste göras en söndag innan den nya veckan börjar igen =).

Imorgon är de även dax för rättegången. Skönt att de äntligen blir gjort men en jävligt dum dag eftersom vi börjar en ny kurs imorgon. Men va fan ska man göra? Går jag inte dit så får jag betala 2000 kr och de har man ju verkligen inte råd med. Förhoppningsvis så tar de inte så lång tid så att man kan åka tillbaka till skolan. Nej nu får vi göra lite mer nytta!!

Lots of love =)


Äntligen....

Fan vad man kan bli trött på tröga läkare. Har entligen fått rätt på att där är något fel med min dotters luftrör och fått utskrivet en inhalator till henne. Så vi åkte ju till apoteket för att hämta ut den (detta var i onsdags) men då hade de inte fått in något nytt recept. Så jag blev skit iriterrad. Ringde sen på torsdagen på morgonen, efter en vänttid på 50 minuter så var de äntlligen min tur. Då kunde de inte se att något vad fel och att jag skulle kolla med apoteket igen. Ringde apoteket senare på eftermiddagen och så hade de inte kommit in. Så jag fick ett spel och ringde vårdcentralen och skällde ut dem. Att nu får de ju vara nog och att jag behöver medicinen till min dotter. Och det hjälpte haha. För nu finns äntligen medicinen på apoteket. Så jag ska snart bort och hämta ut den.
Andra provet i medicinsk grundkurs gick också skit bra! Blev jävligt förvånad för jag trodde jag skulle få IG med tanke på att jag pallade inte plugga de 2 dagarna innan provet eftersom jag var sjuk. De var ju två prov och den ena läraren säger bara om man blir godkänd eller inte. Och där blev jag godkänd och på det andra provet så fick jag bara ett fel??? Hur kunde detta ske?? Jag blev skitförvånad men jävligt glad.

Sen postade jag ett brev här om dagen till en person! Nu är den stora frågan om jag kommer att få ett svar? Jag är så jävla nervös över detta så de finns inte. Sen är frågan hur länge ska jag vänta innan jag kan inse att ingen vill svara? Fan skit samma!

Nej nu ska vi göra oss i ordning och ge oss iväg!

Lots of love =)


Felicia är sjuk igen!!

Dagis ringde idag och sa att Felicia hade 39,2 graders feber igen plus att hennes luftrör låter som fan!! De visslar typ när hon andas. Och nu är jag så trött på det! För jag höll på med detta hela förra vinter halvåret och är verkligen inte sugen på att börja om från början igen med en massa mediciner som inte fungerar.

Så jag ringde vårdcentralen och var sur som fan! Så jag förklarade allt återigen för det sköterskan som idag satt och svarade i telefonen. Men denna var ju 10 gånger bättre än de jag har haft tidigare. Hon förstod precis hur jag kände mig och förstod att jag var extremt frustrerad. Hon berättade att där låg en remiss till Januari 2010. Men va fan hjälper det mig nu??? Och de var den remissen läkaren på almansgatan skickade i januari i år då det var som värst med Felicia! Men va fan, tror de bara att de sker en gång om året eller??? Hallo det håller på hela jävla långa vinterhalvåret och jag kan snart inte sova mer. Det enda jag göra är och ligger och lyssnar på hennes andning om den är okej och att hon får luft.

Nu får de vara slut med detta daltandet. Jag kommer köra över de med ånglok om det så skulle behövas för nu ska jag få igenom så att de kan ställa en diagnos på henne så jag kan få reda på vad det är. Inga fler mediciner eller skit. Jag accepterar det inte. Denna gången har jag gubben vid min sida och vi kommer inte ge oss försen vi får rätt!!! För något är de som inte stämmer och nu vill jag få svar.

Ingen hjälp har man ju fått av de som har varit med innan och sagt klart jag hjälper dig nu! Vi går inte försen du har fått svar på det du vill ha. Hahahahahahahahahaaha eller hur?? Läkaren har sagt en sak och sen har personerna sagt självklart de måste ju vara det ju. Testa medicinen så ska du få se att de hjälper. Fuck er. Nu de jag själv som får ta kampen och jag skiter i hur lång tid de tar och hur mycket jag missar i skolan! Nu ska jag få rätt i detta!!!! Krigar nu för min dotter och hennes rätt till att må bra! Tänker inte på överkörd av er läkare mer!!!

Lots of love =)


Sur som citron!

Är så trött på min svärmor nu! Det är ju så jävla synd om henne att jag inte har tid med henne när hon ringer. Nej men ursäkta ska jag släppa allt runt omkring mig så fort du ringer. Skulle inte tro det. De finns viktigare saker i mitt liv än att sita och lyssna på ditt skitsnack i över 1 timmes tid.

Hon kom invalsande på gubbens jobb igår utan att ringa eller något. Så han blev skitsur och bara bad henne att gå! Och hon har mage till att fråga honom varför?? Men hallo är inte det ganska självklart?? Jag har ett jobb att sköta. Så han fick ringa henne senare på kvällen och så satt hon och beklagade sig om att vi var sura på henne och att vi ALDRIG svarade när hon ringde. Nej du har ringt en gång då jag inte svarade för jag var i skolan och sen hade jag skit mycket läxor att göra på kvällen! Vad gör man då? Testar ringa dagen efter eller skickar ett spydigt brev?? Hon valde det sista och därför har jag valt att inte höra av mig! Mitt val och jag står för det. Jag tänker fan inte svansa efter hennes skit.

Sen frågar hon om vi hade tänkt komma upp till jul och då svarade gubben nej. Och då hade hon börjat gråta och tyckt jättesynd om sig själv i telefonen! Men som gubben sa till henne så finns även min sida av släckten. Vi bjöd hem de till oss förra julen med det passade inte så då får de vara. Sen varför ska jag åka och hälsa på henne när hon kan vara hos gubbens syster i flera dagar utan att vi vet om det? Betyder inte Felicia lika mycket för hennes som hennes 2 andra barnbarn??? Nej tydligen inte för hon har inte träffat Felicia speciellt mycket sen hon föddes! Sen träffade hon inte Felicia första gången försen hon var 12 dagar!! Vad är de? Hon tyckte det var onödigt att köra 30 mil när Felicia föddes men kunde komma ner 12 dagar senare för att hans syster behövde barnvakt!! De är viktigt däremot eeeeeeeeee neeeeeeeeeeeej!!! Fuck that shit jag är så trött på detta nu! Vill hon mig något så kan hon ringa för jag tänker fan inte höra av mig till henne mer. Hon kan stanna i GBG och i Åkarp för jag ger upp nu! Kvittar vad jag och gubben gör i hennes ögon så är de fel!!!

Lots of love =)


RSS 2.0