Fredag kväll :)

Idag blev en bra dag fast de gick lite mycket pengar haha :) Men nu är ju i alla fall barnvagenen betald och de är så skönt att de är bort och slippa ha de hängandes över en hela tiden :) Nu är det snart bara lilla plutten i magen som ska titta ut :) Allt annat börjar bli färdigt nu! Sängen står på plats, har kläder till henne. bilbarnstolen står i källaren och väntar, så de enda som är kvar är för pappa att åka ut och handla kläder till henne som hon ska ha på sig när vi åker hem ifrån KK. En liten tradition i vår familj :) Får se när vi tar oss tid till det. Men vi har ju lite mer än 5 veckor på oss!! :)

Idag var Paula med när vi var och handlade och vi har haft roligt fast de har varit så jävla kallt. Helt otroligt vilket väder vi har i detta land just nu! Nu vill jag bara ha värme. Allt är bättre än denna snön!

Stoffe var också här en kort runda idag! Käkade lite och sen skulle han sticka och jobba!! Inte trevligt i detta kalla väder men vad gör man inte för pengar i dagens läge? Hoppas han inte står ute bara :)

Nu på kvällen kom Emma! Just nu sitter hon med Felicia på hennes rum och leker :) Felicia är lika glad varje gång Emma kommer. Haha hon pratade med Emma innan vi bestämde att hon skulle komma hit och när hon hade pratat färdigt så säger hon "hej då, älskar daj" Emma lät helt tårögd efter. Min lille fis är så gullig.

Nej nu får jag nog lägga lillen! Klockan börjar bli ganska mycket och de kommer ju en dag imorgon också! Då blir de en riktigt storstädning här hemma! Har varit så mycket den sista tiden så man har slarvat med det lite grann! Men de tar vi igen imorgon :) Städning på hög nivå :)

Lots of love :)
///Nicen


Vilken bra dag :)

Idag har jag äntligen fått pengarna av folk som var skyldiga mig :) Wohoo sjukt mycket pengar på kontot så jag ska ner och äntligen betala min barnvagn :) Så nu är i alla fall det löst! Man kanske ska sluta med att låna ut så mycket pengar? Så har man pengar själv så att man klarar sig? Kanske bara en tanke men man har ju svårt för att säga nej när någon annan har de svårt!!

Felicia var så roligt igår. Frågade henne var hennes flaska var någonstans och hon sitter helt lungt i soffan och kollar på tv med pappa och bara svara "borta". Haha nej de menar du inte? De är kanske därför jag letar efter den haha :) Men man kan ju inte mer än att tycka att de var skitgulligt :) Min lilla fisunge :)

Hon är helt i extas här hemma för vi ska snart bege oss och hon ska få åka buss idag! Hur kan man tycka att de är så roligt att äka buss?? Någon som kan förklara haha. Men då har man i alla fall gjort henne glad idag och tur är ju det!

Nej nu ska denna svenska släga sig i duschen innan vi ska iväg så kanske man känner sig lite piggare för dagens äventyr :) Nu får vi se vad dagen har att erbjuda :) Ska försöka att inte handla något till mina töser men de är ganska svårt haha :)

Lots of love :)
///Nicen


De är verkligen inte lång tid kvar :)

Kollade på familjeliv.se och se här ser de ut idag:

Du är på dag 238 av 280. (85%).
Du är i vecka 34.
Du har gått 33 fulla veckor och 6 fulla dagar (v33+6).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 10 mar 2010
Du har 42 dagar kvar till beräknad förlossning.

Bebisen vecka 34:

Barnet är väl medveten om förvärkarna, men det tycks inte vara obehagligt på något sätt. Huden har antagit en mer rosa ton genom inlagring av underhudsfett, vid denna tidpunkt kan barnet utan vidare överleva utanför livmodern. Nu reagerar barnet olika på mammas, pappas/partners samt främmande personers röster.


Fan va jag längtar nu :)

Lots of love :)
///Nicen

2 jävla bajs dagar!

Igår bestämde vi oss för att vi skulle åka och storhandla. Skönt tänkte jag så får man hem allt man behöver nu ju! Men fuck det! Fick så jävla ont så att jag inte kunde koncentrera mig på ett skit och smärtan vill inte släppa heller. Men de är inte värkar. Hur ont i musen om man säger så och sen smärtar det i ryggen! Börjar få spel på detta nu! Har inte kunnat sova ett skit inatt och fortsätter detta så vet jag inte vad jag gör. Tror inte att de är lönt att åka in iheller eftersom jag känner av lilla Emilia hela tiden! Hon är lika aktiv som vanligt. Så vad är de som inte stämmer? De är en väldigt oroande smärta och jag är inte den som brukar gnälla men man blir lite nervös. Hoppas bara att inget är fel! Ska ringa i alla fall till KK imorgon och prata med dem så kanske de kan lugna en lite och se om de finns något som man kan göra. Blää hatar verkligen detta!

Idag tog kursen social omsorg slut :) Ännu en kurs avslutad och de känns ganska skönt! Men tycker de är ganska synd för detta var en väldigt intressant kurs och den var alldeles för kort. Tiden har bara flygit iväg och man har knappt fattat det. Men man kanske kan läsa lite mer om ett sånt ämne senare då jag vill fortsätta studera när Emilia är gammal nog till att börja på dagis :)

Nej nu ska jag lägga mig i soffan strax och mysa med stora tjejen får jag ju säga nu! Bara precis ta de lugnt och hoppas på att smärtan försvinner. Men snart kommer ju gubben hem också och då är de ju dax att laga mat! Mys på hög nivå ikväll! En date med duschen och sen med sängen :)

Lots of love :)
///Nicen


Är helt slut...

Efter en hel dag på Ullared. Får ju skylla mig själv men hade hoppas på att jag hade fått sova inatt men vaknade flera gånger med kramp i vaderna och att jag hade ont för att jag hade legat för länge på samma sätt så jag har nu varit vaken sen 4 imorse och de börjar kännas av nu tyvärr.

Men man är nöjd med dagen! Fick mycket hemhandlat och de var ganska skönt! Slutade med 10 påsar haha så lite fick man med sig hem! Så nu klarar man sig ett tag med vissa saker och de är faktiskt ganska skönt att slippa tänka på sånt ett tag nu! :)

Med tanke på att de var första gången som jag var där så kan jag säga att de var helt okej! Trodde bara att där skulle vara lite mer till Felicia än vad de var men som larsson sa så kom vi precis imellan två säsonger så vi får åka upp där sen igen. Fick lite köpt till Emilia också och helt otroligt lite till mig själv! Hittade en vårjacka som var helt okej för en billig peng så man har gjort några fynd idag :)

Köpte även två par skor till Felicia på någon affär utanför Ullared! De var inte lika billigt haha men jag fick 2 par nya skor till henne som var väldigt behövligt så dagen var bra!

Nu sitter man och segar som fan! Ska orka ta mig till duschen snart och sen kallar sängen med en av de filmerna som vi köpte idag. En del har man ju inte sett som gubben valde så nu har min lite att kolla på haha :)

Lots of love
///Nicen



Är så trött :(

Går och lägger mig skit tidigt på kvällerna eller ja tidigt och tidigt, de är tidigt eftersom jag brukar lägga mig vid ca 23 och nu lägger jag mig 21 och somnar nästan direkt. Jag är så trött så att jag inte ens kan hålla ögonen öppna. Sen vaknar jag mellan 3-4 på morgonen och kan inte sova längre. Ligger och snurrar som fan till jag håller på och bli knäpp. Går upp och kissar och går runt lite i lägenheten och hoppas på att jag kan somna om men de funkar inte! Börjar endast somna om när gubbens klocka börjar ringa och hur lönt är de då?

Så idag har jag varit upp den 4 och de börja verkligen känns av nu! Hör hur kudden kallar på mig men de kan man ju bara glömma idag! Som vanligt så är där ju en jävla massa som man ska hinna göra innan dagen tar slut. Men jag får skylla mig själv som skjuter upp saker hela tiden och måste göra de i sista minuten!

Nu ska jag strax väcka min stora tjej som ligger och sover så gott. Idag behöver vi inte vara på dagis så tidigt eftersom jag ska vara hos barmorskan idag klockan 9 så fick hon lite sovmorgon. Och de är ju aldrig fel :) Så vi ska sätta oss och mysa lite och äta frukost :) Morgonen kan ju inte börja bättre :)

Imorgon bär de av till Ullared :) Wiihoo :) Ska bli kul och få komma dit. Har ju aldrig varit där innan och där är mycket som behövs handlas. Tur är att gubben tycker att de är okej att åka dit han med. Annars hade de bara varit drygt! Så ikväll blir de lungt med tidig sänggång :)

Lots of love :)
/// Nicen


Vilken morgon :)

Felicia ville inte alls med mig imorse utan hon skulle testa göra allt själv innan hon fick utbrott och sa till mig "hjäpa maj" :) Så söt! Men de slutade med att vi inte var på dagis försen 7,45 och de kvittade vad jag gjorde så ville hon inte gå till fröken utan hon skulle mysa lite först! Klart jag myser med henne de är inte de men min dotter är så duktig på att välja fel tillfälle :) Så jag missade bussen precis när jag kom dit. Stod och funderade, om jag skulle stå där och frysa i 20 minuter och komma försent eller ta en taxi! De blev en taxi haha :) Fan orka klydda på morgonen och sen hatar jag att frysa.

Vi hade redovisning idag. Gruppdisskution, och de gick väl sådär. När man väl hade något vettig och säga så hade någon annan redan sagt det. Men man kom med lite saker i alla fall och man får hoppas på att de räcker :) De återstår och se.

Nu har jag varit hemma en stund och ska strax sätta mig och plugga med detta jävla "jenny fallet". Fattar inte ett jävla skit utav det men man får ju försöka börja med det i alla fall! Se om man kan få rätt på det.

Lots of love
///Nicen


Mina två sessor :)

Nu har de börjat sjukna in riktigt :) Jag ska få en liten prinsessa till :) Två små underbara tjejer :) Fan va kul de ska bli! Fast deras pappa kommer ju bli helt knäpp när vi ska någonstans haha :) Han tycker att de tar lång tid nu men vänta bara tills där kommer en liten tjej till haha hur lång tid kommer de då att ta?? Haha stackare om att vara ensam karl här hemma :) Men vi kommer att klara det bra :)

Nu sitter jag och funderar på namn som fan. Trodde ju att de skulle bli en pojke men så fel vi hade. Haha men jag är lika glad för de. För de viktigaste var att bebisen var frisk :) Och allt såg jättebra ut för lilltjejen :)

Felicia heter ju Hilda Felicia Margareta: Hilda efter gubbens farmor och margareta efter min mormor! Tycker om de allihopa.

Och till lillen i magen har jag kommit fram till Lena Emilia ??? Lena efter min stvmamma som somnade in nu för någon månad sen. Men de andra vet jag verkligen inte! De står helt stilla! Ville ha någon från gubbens sida men de är ju mest en massa konstiga norska namn som man knappt kan uttala :) Några förslag?

Får nog fundera ett tag till låter de som! Nu ska mamma snart börja virka lilltjejens dopklänning. De blir samma motiv som på Fellicias med med namnet Emilia då såklart :) Men vilken färg ska vi ha denna gången? Vill ju inte ha de tradionella rosa. Felicia hade två olika nyanser av lilla i sin dopklänning. Den var jättefin :) Och de bästa är att den är personlig. Bara hennes och så vill jag ha de till Emilia också :) Funderade på vinrött men gubben är lite anti emot rött så har ni förslag så lämna gärna de :)

Nej nu ska jag göra något nyttigt :)

Lots of love
///Nicen


En liten prinsessan till :)

Var på ultraljudet idag :) Fick reda på att jag har en liten tjej i magen! Två små prinsessor kommer snart att vara här hos oss. De ska bli underbart och nu är man bara så nyfiken på hur hon ser ut! Felicia blev glad över att de blev en lillasyster och jag är glad över att jag kollade upp det. Fick tyvärr inte så bra bilder idag men de var ju samma med Felicia när vi var på andra ultraljudet! Sen tyckte jag tanten som gjorde det inte verkade veta vad hon gjorde för man såg inte tösen så bra ofta. Men vi fick i alla fall se att allt var bra med henne och snart är hon ju här hos oss!

Längtar jättemycket nu :)

Lots of love
///Nicen


Hmmm....

Är jävligt svårt att komma på rubriker ibland när man ska sätta sig och skriva. Men ibland så vill inte hjärnan koppla ihop allt haha :)

Idag var de skola igen och man var fan så mycket mer trött idag än vad man var igår och de är jag fortfarande och de hjälper ju inte med att ha världens gnälligaste dotter idag. Hon vill inte alls göra som man säger till henne och de känns som om man ska bli knäpp.

Har verkligen insett att de är fan inte många dagar kvar tills den lille är beräknad. Hade förvärkar igår som höll på och spöka och allt min sambo säger är "inte nu" haha precis som om jag skulle kunna välja när de ska komma igång men den får gärna stanna i magen någon vecka till så att man hinner förbereda det sista. Har ju inte köpt något alls till den lille. Och sen vill jag hinna gå på de sista ultraljudet så man kanske kan få veta vad de blir nu också! Så man kan handla lite mer haha. För då vet jag om man ska handla blått eller rosa. :) Fast jag inte ville veta så mycket innan så vill jag verkligen veta nu för man blir mer och mer nyfiken!

Men vi får ju se om en vecka exakt idag om vi kan få reda på det. De är ju inte säkert att de går att se om den lille ligger rätt eller fel i magen haha :) Men säkert för att jag vill veta så kommer bebisen ligga fel så att man inte ser om de blir en liten flicka eller en liten pojke. Men man kan ju spekulera i det i evigheter tyvärr haha.

Nej nu ska jag ner på ica och köpa mjölk och sås till middagen! Orkade ju inte ta mig till coop idag som jag sa. Haha men vad ska man göra när man är trött?? Jo skjuta upp på det haha :) Hoppas gubben vill åka till IKEA imorgon eller något så att vi kan handla byrån. Så att man har det borta sen. De hade varit ganska skönt. Men jag för prata med honom sen när han väl slutar och se vad vi kommer fram till!

Ikväll blir de en tidig sänggång med en stor skål glass innan *mums* Fan har varit sugen på det sen jag kom hem och inte ätit de än. För jävligt haha!!

Lots of love
///Nicen


Hmmm....Bebiskläder?

har suttit och kollat runt lite nu efter lite bebiskläder då jag vill börja köpa hem lite grann så att man har något när den lille bestämmer sig för att titta ut. Men vad har hänt med neutralt? Vitt eller svart? Där finns knappt något som man kan köpa till en liten om man inte vet vad de är för kön. De är skit kasst. De jag kan köpa i så fall är bara bodysar men den lille kan ju inte bara ha det utan behöver ju lite mer. Så varför kan de inte göra lite mer kläder som är neutrala? Är de så svårt?

Jag ville egentligen inte köpa något till den lille innan den var född men nu när de är andra barnet så vill jag ha hem lite saker så att man är förberedd. För man hade ju inte det förra gången. Men nu hänger allt på tisdag nästa vecka. Flicka eller pojke? Eller jag måste vänta??

Nej nu ringde gubben och vi ska iväg och handla!

Lots of love
/// Nicen

Helt okej helg!

Denna helgen har varit helt okej. Har gjort mycket men ändå varit lugnt. Kanske låter lite konstigt haha men så kan det ju bli ibland :)

Fredag: Åkte jag och handlade lite med Mamma, Linda och fisungen såklart. Så jag fick lite blöjor och sånt skit hem för att allt började ta slut. Sen hem och vänta på gubben och sen bestämmde vi oss för att sticka och äta kinamat vilket var helt okej för mig :) Fick ju friterad pannkaka haha :) Sen hämtade jag min nya lur vilken jag är helt nöjd med än så länge haha. Kvällen avslutades med lite wii spel innan man gick och lade sig. Men kunde inte somna som vanligt utan låg vaken till 4.30 var hon sista gången jag kollade på klockan. Drygt som fan.

Lördag: Felicia vaknade självklart vid 8.30 så man var lagom trött när man gick upp. Sen fylldes lägenheten med folk fort som fan så man hann inte ens vakna. Gubben stack iväg och skulle köpa olja och sånt skit till bilen och jag fick de trevligt nöjet till att tvätta idag igen. Drygt men de behövs ju. Sen åkte vi och köpte en ny tv. För gubben har tjatat om de hur länge som helst nu. Så han blev jätteglad :) Även Jimmy kom idag så de blev en god middag av kyckling och wii spel idag igen :)

Söndag: Följde med min storebror till Klågrup där han skulle tävla. Han kom etta! Grattis till dig :) Sen åkte vi hem och jag städade lite innan vi åkte till IKEA. Köpte inte de jag skulla ha idag utan de får bli att vi tar de i veckan istället för att vi hade inte fått in de i bilen idag! Så då får vi lite plats även till lillen. Men jag fick mycket annat roligt på ikea istället. Haha gubben var inte alls sugen på att gå där idag och de märktes men han valde i alla fall nya bestik :). Duktig :) Och kvällen avslutas med pizza och vi utslagna i soffan efter plutten har gått och nannat. Hade inte kunnat sluta bättre :)

Imorgon börjar skolan igen och de ska bli skönt att komma tillbaka. Man saknar gruppen och man kommer tillbaka  till vardagen. Även fast de bara är några veckor för mig men de går bra :) För sen kommer ju bebisen men man kommer ju att sakna alla som fan och de är synd att man inte hinner gå färdigt nu men livet hade en annan väg för mig :)

Nej nu ska jag lägga plutten och sen kallar soffan på mig haha :)

Lots of love
///Nicen

Ingen bra dag alls....

Felicia är sjuk och de innebär att hon tror att hon får göra precis som hon vill. Hon lyssnar inte för 5 öre idag men de är ju inte bara de utan också denna underbara 2 års trots. Få spel snart på detta! Sen var hon ju med mormor igår och då får hon ju göra precis som hon vill och tror att hon kan fortsätta med det när hon kommer hem. Jag håller på att bli knäpp.

Är trött som en idiot eftersom man var vaken nästan hela natten med Felicia eftersom hon spydde som en kalv. Mår illa som fan själv så jag hoppas bara inte jag ska åka på det igen. För då vet jag inte vad jag gör. Pallar inte en gång till.

Fattar inte varför man inte har fått klartecken ifrån CSN heller. Har ju lämnat in allt i god tid men ändå så har man inte fått svar. Fan jag behöver ju pengarna så fort som möjligt med tanke på att man bara har fått 1050 kr sen i november. Visst vi har haft hans lön men de är en jävla skillnad på pengar. Så jag hoppas de blir klara på CSN snart så att man vet att man får de pengarna nästa vecka. Visst de har ju att göra men hur svårt är de att bara godkänna det och skicka hem ett papper till mig? De fick ju allt innan jul!

Fan jag vill bara att allt ska lösa sig nu men eftersom man verkligen behöver pengar nu så kommer det att dröja innan allt löser sig. De är det som verkligen suger och man blir så jävla frustrerad. Jag blir de som fan för tillfället men de är väl också på grund av alla mina hormoner i kroppen haha. Man överreagerar på allt och då menar jag verkligen allt.

Är så trött på att min sambo ska behöva jobba så mycket nu som vanligt. Märks att han har varit ledig för då får han jobba som fan efteråt. Kan han aldrig få vara ledig och komma tillbaka till jobbet sen och jobba som vanligt? Nej för då är alla sjuka och ingen som kan ställa upp som vanligt. Så nu är han snart lika slut i kroppen igen som han var innan han var ledig och han började jobba igen i måndags. Trevligt? Lönt att ha semester? Nej jag tycker faktiskt inte det. Nu har han redan börjat längta efter de 10 pappa dagarna han får efter den lille födds. Men hallå det dröjer hjärtat mitt. Men jag ska inte förstöra det nöjet för honom. Han får göra de om han vill.

Snälla låt imorgon bli en underbar dag. Låt min önskan slå in ........ Snälla de hade verkligen varit underbart och man hade kunnat hitta på något roligt med busungen i helgen. De hade varit skönt så att man hade kunnat komma hemifrån lite grann, både för hennes och min skull. Men brukar ju inte ha tur så de är ju inte lönt att hoppas på det heller.

Nej nu ska jag väl snart försöka fixa lite middag. Se vad man kan hitta på med idag! Något ska man väl lyckas pyssla ihop. Får se när gubben behagar att sluta idag också! De vet man ju aldrig dag till dag. Men jag älskar han ändå haha :).

Lots of love
/// Nicen

Uppdatering av gissningar:

Gubben: Pojke

Stoffe: Pojke

Anders (min bror): Pojke

Anna W: Pojke

Natasa: Pojke

Maria: Flicka (eftersom alla andra säger pojke)

Anna R: Pojke

Åse (8 vån) haha: Pojke
(Måste tillägga att Felicia hade också väldigt höga hjärtslag)

Mormor: Pojke

Linda: Gissar på pojke men tror flicka tror jag de var hon sa! :)

Nettan: Pojke

Emma: Pojke

Farmor: Flicka

Faster: Pojke

Jimmy: Pojke

Litza: Pojke

Felicia: En flicka och en pojke eller som hon kallar de flickapojke :)

Jag själv: Har faktiskt ingen aning. Men tror på pojke eftersom jag mår väldigt annerlunda denna gången!

Får förhoppningsvis veta den 19 januari :)

Jävla skit!

Är så trött på att man alltid måste anpassa sig efter någon annan eftersom man själv inte har tagit sitt jävla körkort. Men jag är så jävla trött på det nu om att alla andras bekymmer och skit ska gå före så nu ska jag fan i mej ta mitt jävla körkort fast jag egenligen inte vill. Men då slipper jag vara beroende av någon annan och kan göra saker när jag vill och inte behöva vänta till de passar någon annan.

Är så sur på min sambo just nu! Vill inte se han och är så trött på att behöva rätta mig efter honom eftersom de är ju BARA han i denna familjen som har körkort. Kul för dig, men snart ska fan jag också ha det. Vet inte hur de ska funka med tanke på att jag snart bara har mammapeng men jag ska få de till att funka på något sätt.

Lots of love
/// Nicen

Fan va gött :)

Äntligen har de löst sig lite för pengar hos en viss person så jag får tillbaka mina pengar denna månaden.
Haha tack som fan de är ju 5000 kr :)

Sen ger min morbror mig 5000 kr av sitt arv för att jag ska köpa kläder till barnen och bara för att han vill vara snäll :) Han är underbar. Tack som fan :) Mycket kläder till barnen nu och denna svenska är skit glad över att få shoppa till båda barnen. Får dock vänta tills efter den 19 men de är inga problem :)

Lots of love
/// Nicen


Hjärnspökena kommer igång :/

Jag börjar känna panik över allt nu. Jag vet om att jag bara är i vecka 31 (30+4). Men va fan man har ingenting färdigt. Tänk om den lille bestämmer sig för att titta ut lite tidigare? Vad gör jag då? Jag har ingenting hemma till den lille. Jo, inget ska jag ju inte säga jag har ju sängen och bilbarnstolen haha men vad hjälper det? Lillen har ju inga kläder eller blöjor eller skor osv. Inte för att den behöver skor men vill ha samma som till Felicia. Jag har ju lite kläder kvar sen Felicia men de är inte mycket. Fan mitt huvud snurrar på högvarv just nu. Där är så mycket kvar att fixa och de är ju lång tid kvar men tänk om? Jag vet att man inte ska tänka så men jag vet ju vad man har att vänta sig och hur mycket man behöver. Jag hade ju inte speciellt mycket när Felicia föddes heller men vi hade turen och fick enormt mycket kläder när hon föddes men de kan man inte förlita sig på att man även får denna gången. Hade man bara kunnat göra det så hade jag varit ganska lugn haha.

Tycker synd om gubben som får höra på detta varje dag. Han är lugn som en filbunke och säger att allt kommer att ordna sig och att vi kommer hinna blli färdiga innan den lille kommer. Så varför kan jag inte släppa det? Och jag hatar denna lägenheten. Här finns egentligen inte plats för en liten till. Vi har ingenstans att lägga kläder till den lille, eller dens blöjor osv men vi hittar ju ingen ny lägenhet så man får ju ta det man har. Så jag hoppas allt löser sig så att vi kan åka till IKEA och köpa lite nya saker så att den lille kan få sitt när den väl bestämmer sig för att titta ut.

Igår var jag skit nära på att packa väskan som jag ska ha med mig till KK. Så stod jag och funderade och kom att tänka på att de kan jag inte alls göra eftersom jag har inget till den lille. Jag har till mig och sånt skit men inte till den lille. Så de var ju inte mycket lönt. Min sambo bara stod och tittade på mig när klockan var 23.30 och skrattade och sa att jag var helt knäpp. Fattar inte varför jag börja nojja som jag gör redan nu. Denna paniken fick jag inte försen sista veckan av min graviditet med Felicia. Men man är väl mer förberedd på vad som kommer att ske denna gången.

Vet inte vad de är med mig utan jag känner mig helt hjälplös på något sätt. Längtar till ultraljudet som är om exakt 14 dagar. Hoppas verkligen att vi kan få reda på vad de är så att man kan gå ut och köpa lite kläder. Antigen till en pojke eller till en lite flicka. Felicia har ju förstått att vi ska handla kläder till bebisen så varje gång vi är i affären springer hon fram till bebiskläderna och säger "köpa sen". Hon är för söt och ska få välja hur mycket hon vill när vi väl vet vad de blir. Sen har hon fattat att vi ska till IKEA och köpa en ny stol till henne eftersom bebisen ska sitta i den hon har nu. Och de säger hon VARJE gång vi äter. Och de är viktigt att påpeka att hon ska sitta bredvid pappa. Hon är för söt. Hon börjar verkligen att bli stor.

Sen måste jag ju ringa och fixa allt med vagnen. Fan samtidigt som jag vill ta hem den redan nu så kan jag inte det för den får inte plats just nu. Vill liksom inte göra mig av med Felicias vagn redan nu. Jag vet om att jag inte behöver hämta den försen lillen är född men gäller de även om jag har betalat hela vagnen? Jag har snart de sista pengarna till den och vill betala den så att de är borta men innbär de att jag även måste ta hem den?

Lite saker börjar ju lösa sig de är väl mest jag som nojjar mig för ingenting. Men de kan ju även ha med att göra att jag vill att den lille ska titta ut snart. Inte riktigt än men de gör ingenting om den bestämmer sig för att titta ut lite tidigare. Bara den väntar tills januari månad är slut haha :) Så att mamma hinner åka till Ullared. Ska bara övertala gubben och berätta om mina nojjer så kanske han förstår varför jag vill åka nu! Och inte vänta tills i mitten av Februari. De funkar inte för mig.

Ni som väl läser. Inte för att de är så många men skit samma. Skriv gärna en kommentar om vad ni tror de är för kön på den lille. Dessa har jag hitentills:

Gubben: Pojke
Stoffe: Pojke
Anders: Pojke

Sen har jag inte frågar fler haha :) Nej nu ska jag busa med lilltjejen som är hemma med mig en vecka till innan vi kommer igång med skola och dagis. Så de är mysfaktor hela veckan. Och idag kommer Linda :) Sen får vi se vad resten av veckan har att bjuda på.

Lots of love
///Nicen


Vilket fin dag....

men skit kallt tyvärr. Haha jag skulle vara lite duktig idag genom att gå upp och handla bullar. Kommer hem och börjar med frukosten och inser FAN jag glömde handla smör, så gubben fick gå upp ur sängen och ta över äggkokningen osv och jag fick snällt ta på mig och gå upp på ICA igen. Haha jag som trodde att jag skulle få vara inne idag för att jag höll på att frysa ihjäl för fan första gången jag gick ut. Sen står gubben lite glad när jag kommer upp "vet du om att de är -6 grader ute?".....Nähä skojar du?????

Igår blev en lugn kväll med kortspel med Anders & Linda, trevligt trevligt :). De var en riktigt lugn kväll och de var ganska skönt eftersom jag hade så ont som jag hade. Hade jag inte känt bebisen igår så hade jag blivit ganska nervös men den lille sparkade på som vanligt och gör de även idag. Så de är nog ingen fara. Har i alla fall inte lika ont idag som jag hade igår.

Började prata med gubben igår om att åka till Ullared denna månaden eftersom allt har löst sig så underbart bra. Då börjar han med att flytta upp det till februari månad. Skulle inte tro det va? Hallå då är de ju inte lång tid kvar tills den lille kommer och då har jag inte lust med såna turer. Nej jag ska tjata, tjata, tjata och åter tjata tills han ger med sig. Han kommer trötta på mig sååååå extremt mycket. Men denna gången ska jag vinna haha :)

Nej nu ska jag gå och städa till Ninizen så att hon blir lite glad. Fick äntligen klippt hennes klor igår och de var verklilgen HEMSKA. Men hon har verkligen damp och vi fick vara två som fixade det. En som höll henne och en som klippte. Lite skrämmande på en sån liten kanin haha. Men tack så jättemycket Linda för sakerna vi fick till henne. De var verkligen snällt av dig. Underlättade mycket. :)

Lots of Love
/// Nicen


Vad hände 2009??

En liten kort beskrivning av bra och dåliga saker som hände mig år 2009.

Januari:
9 Januari - Linnsan blev 6 år, stora tjejen :)
21 Januari - Paula blev ett år äldre
Hände inget speciellt utan de var en lugn början på det nya året!

Februari:
Många trevliga besök hos gubbens syster.

Mars:
2 Mars - Förhör hos polisen ang. bråket på nyår. Fast jag inte ville blanda mig i det.
8 Mars - Faster Nina fyllde år
15 Mars - Farbror Kisen fyllde år.
16 Mars - Onkel konkel Stoffes ålder ökade med ett år.
20  Mars - VÅR STORA TJEJ BLEV 2 ÅR!
24 Mars - Sökte in på utbildningen till Undersköterska.

April:
1 April - Hjärtat fyllde 35 år :)
14 April - Jag börjar skolan :). Skönt som fan att man kom in.

Maj:
Största delen av månaden handlade bara om praktiken!

Juni:
Blev lite jobbande bara.

Juli:
8 Juli - Gudfar Håkan fyllde 40 :)
21 Juli - Plussade jag :)
24-30 Juli - Var vi i skara och sedan en tur till GBG och hälsade på svärmor!

Augusti:
10 Augusti - Felicia börjar på dagis igen efter 12 veckors ledighet!
19 Augusti - Kusin Nicole blev 6 år :)
20 Augusti - Första besöket på MVC.
25 Augusti - Andra besöket hos MVC. Allt var bra!

September:
2 September - Morbror Anders fyllde år.
4 September - Mellie somnade in :( R.I.P
7 Septmber - Min extra mamma Lena somnade in. Miss you like hell.  :( R.I.P
13 September - Följde Lena till sin sista viloplats :(. Jobbigt som fan.
21 September - Anders träffade en NORMAL och underbar tjej Linda :)
25 September - Elias blev 2 år :)
27 September - Emma blev lite äldre :)
30 September - Nisse blev ännu äldre :)

Oktober:
9 Oktober - Följde Mellie till sin sista viloplats. :(
12 Oktober - Jag blev 22 år och vi var på de första ultraljudet. Allt var bra med plutten i magen :)
22 Oktober - Halva tiden av graviditeten :)
23 Oktober - Köpte Ninizen :)

November:
10 November - Postade ett viktigt brev. Väldigt jobbigt för mig. (Fick tyvärr inget svar)
16 November - Rättegång. Fick vittna fast jag sa att jag inte ville.
23 November - Mormor blir 44 år. Världens sämsta dag med tanke på vad som hände.
25 November - Beställde barnvagnen till barnen :)
27 November - Besök på MVC. Hjärtslagen: 150/ minut och SF-måttet: 24,5 cm

December:
17 December - Julov :)
19 December - Köpte ny damsugare haha :)
21 December - Emma blev 6 år
23 December - MVC besök. Hjärtslagen: 155/minut och SF-Måttet: 28 cm
25 December - Jag och hjärtat firade 4 år tillsammans <3
Lite som har hänt och mycket som man kommer att minnas med både glädje och sorg!

Lots of love :)


RSS 2.0