Duktig tjej :)

Idag var de dags för vaccination 2 för lillfisen :) Första sprutan gick jättebra, hon blev bara lite ledsen men när hon fick den andra sprutan så gallskrek hon :( Men blev tyst så fort hon fick komma upp i min famn. Duktiga tjejen :) Blir så imponerad på henne :) Än så länge så är hon pigg och glad :) Men hennes temp har höjts lite så hon åker väl på lite feber denna gången också :) Men de kan man stå ut med :) Så länge hon inte blir gnällig och kinkig så är jag super glad :)

Min lille bäbis börjar att bli stor :) Hon vägde 7756 gram och var 64,5 cm lång. Och är redan 5 månader :) De hon gillar just nu är att spotta, sin gåstol och få mysa i någons famn, speciellt mammas :) Sen är de ju alltid kul att stå upp, men de har hon gjort länge nu :) Tycker de är så synd att bebistiden försvinner så fort!

De som suger idag är att hissen var avstängd eller rättare sagt trasig när jag skulle till BVC och självklart så hade de inte lagat den tills man kom hem iheller. Fy fan för dessa jävla trapporna. Men de märks att man har dålig kondis haha :)

Jag tror snart att de är omöjligt att få Felicia torr ifrån blöjan! Hon är skit svår med detta! Tycker att hon är för stor för att ha blöja nu och de är dags att hon börjar att gå på toaletten. Visst de händer olyckor, men hon frågar mig hela tiden om att sätta på en blöja. Lillasyster har ju det. De är svårt att förklara för henne men jag försöker ju i alla fall och jag tänker bara inte ge upp :) Nu är de verkligen dags, hon är en stor tjej nu!

Men idag har de gått bra än så länge :) Klockan är snart 15 och inte en enda olycka än så länge! Men tvingar henne i och för sig att gå på toa en gång i kvarten :) Bara för att hon ska förstå :) Hoppas de fortsätter så här hela dagen :)

Ikväll ska gubben jobba natt! Tråkigt men sant! Han skulle vara hemma vid 12 tiden för att han skulle få sova lite men han är inte hemma än så jag vet inte vad som händer! Får väl ta och ringa honom!

Nej nu ska jag ge barnen mat och sen får vi se vad som händer!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0